kızlar benim karnım çatlamışşşşşş dün akşam aynanın karşısında farkettim 2 gün önce hiç bişey yoktu dün görünce şok oldum( eşime ben çatlamışım dedim oda nasıl dedi gösterdim :)) Allahım ya ne olmuş sanki dedi ama canım sıkıldı benim ya
Ahhh ahh bnmde gecen hafta catladicatlamaz diodum bu zmna kdr bisy olmadi die umutlanmistim..bi sbh bi baktim catlak..2gun bunalim takildim sonra
Kızlar merhaba.. uzun zamandır giremiyorum bnde geçmişi de okuyamadım.. izine ayrıldım evdeyim artık..
cumartesi doktora gittim bebeğim 36 haftasında, 2 hafta önde gidiyomuş 3400 kg.. :)
nstye bağladılar hafif hafif sancılarım çıktı.. sizinde nstde sancı çıktımı doktor ne dedi.. sizce erken doğurur muyum??
hem korku var hemde heyecan..
Kızlar merhaba.. uzun zamandır giremiyorum bnde geçmişi de okuyamadım.. izine ayrıldım evdeyim artık..
cumartesi doktora gittim bebeğim 36 haftasında, 2 hafta önde gidiyomuş 3400 kg.. :)
nstye bağladılar hafif hafif sancılarım çıktı.. sizinde nstde sancı çıktımı doktor ne dedi.. sizce erken doğurur muyum??
benim aklım efsa da niye hiç sesi çıkmıyor yaa
benim aklım efsa da niye hiç sesi çıkmıyor yaa
anladım canım gebelik takviminde bayağı vardı o yüzden öyle sordum benim tarihimde 12.12.12 olacak kısmetse inşallah o zaman kadar dururlarcanım bebiş 1 buçuk hafta fln önde gidiyoo takvimide değiştirdim
bu zamana dek hep bir hafta çnden gidiyordu birde sezeryan ya 38 de alıyoo toplamda 3- 3.5 hafta karım olduu :))))
b uay sonunda bir daha randevum varr artık ozmznda erken olursa söyler dokturum almaz ama suan için defterede yazdı tarihi
inşş sorun çıkmazdaaa erkende olsaa gelişimi tamamlanmış olsun sorun olmasında gelsin bebeişlerimizz
bende haftasonu doktordaydım nst de sancı çıkmadı. ama benim bebekte önde. doktor 4kg olursa gününü beklemeden alırız bebeği dedi.
ay cnm benim kocişte öyle tek gitme dio hiç biyere hadi bakalım güzel bir beşik beğende gel cnm :)kızlar ben yeniden beşik beğenmeye gidiyorum.
eşime haber vermek için aradım tek gidiyorum dedim bana bi kızdı saçmalama tek gitme anneni çağar dedi bende annemi aradım gelsin çıkıcaz
Maşallah canım bebişine benimki geçen hafta 2,5 kgdı tombiş bir bebek olmayacak galiba
bu arada ben hiç nstye girmedim randevumda 19 kasımda daha çok var
selam kızlar nasılsınız geçmiş okuyamadım çooook yorgunumm
sağlık ocağından aradılar acil gel dediler
doğumdan 4 gün sonra bebişi getiriosun dediler
ordan da pazara gidip alışveriş yaptım belim koptu eve geldim yemek yedim şimdi oturabildim
kızlar park yatağı kurmıcam hemen minicik çocuğu onun içine koyamam ben 3 aylık olanada kadar sepet beşikte yada yanımda yatırırım
ben emzirme sütyenini 85 beden aldım ,ben göğüs kalkanı almadım canımşimdi özelcan bebeğin internet sitesine baktım bayağı uygun şeyler var sipariş vereceğimde göğüs kalkanı almak şartmı başka göğüs ucu çıkarıcı var onu damı versem biberon olarak ne aldınız emzirme atleti kaç beden almam gerekiyor göğüs numaramıza göremi almalıyız
benim yatak odası soğuk zaten klima oturma odasında ben kendime yer yatağı yapıcam kızımıda sepet beşikte yatırırım artıkBen yatağını mobilya aldım hemen yatağımın yanına yerleştirdim
yanında yatırmak tehlikeli olmaz mı canım beşikte yatması daha iyi değil mi???
banada 5 gün sonra getir dediler topuk kanı alınacak biraz dinlen yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?