2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Cok cok gecmis olsun canim,benim bi arkadasimin anneside akcigerde cikti kanserli hucre,kemoterapi gordu ama fayda saglamadi simdi bi dr,a gidiyolar doktorumda cikan bi bayan ayse hnm sanirim.ismini ogrenirim arkadastn,kemoterapiyi biraktiktn sonra yari yariya geriledi hastaligi.eger kemoterapiye girmek istemezse mutlaka gidin derim.onlarda cok dr,gezdiler cunku..

Anlamıyorum ben de canım ama artık bi kaşık suda boğma faslındayım yetti yani

Amin canım , sağlıkla gelsinler , inşaallah

Kızlar sezeryanlar 38 de alınıyo demiş herkes topicde,niye sonuna kadar kalmasından yana değil kimse ?
Yani tabiki zoraki bi durumda mutlakaki bekletilmicektir ama keyfi 37-38 lerde alınması çok mantıklı gelmiyo bana.son gününe kadar kalmasından yanayım..:26:

benim doktorumda 39 dan önce almıyorum dedi 40ı da geçirmiyorum dedi evet normal olan böyle.

slm kızlar ben geldim beşik siparişini verdim yeniden inş bundada bi sorun çıkmaz yine. eve zor attım kendimi kızlar eve gelene kadar 3 arabaya binmek zorunda kaldım (((

Eğer zorunlu sezeryan yapılıyorsa bebeğin gelişimi bittikten sonra kilosuna-boyuna-sağlık durumuna göre alıyorlar. 37 hafta bitmeden bir zorunluluk yoksa almıyorlar, 39 haftadan fazla da bekletmiyorlar, normal doğumun başlaması bebeğin doğum kanalına girmesi vs. gibi riskleri almak istemiyorlar sanırım. Bakalım bana yarın hangi günü verecek, kaçıncı haftada alacak?

Slm kızlar nasılsınız?
Ben de bugün kontrole gittim tahlil sonuçları yarın çıkacak. enfeksiyon geçmiştir inş. ama bana pek geçmiş gibi gelmiyo...
Neyse..
Annemler de dün gitti. Acil eşyaları aldık annemle erken doğum falan olursa diye. yıkadıktan sonra çantamı hazırlıycam...
Bugün okula başladım tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…