Slm kızlar nasılsınız?
Ben de bugün kontrole gittim tahlil sonuçları yarın çıkacak. enfeksiyon geçmiştir inş. ama bana pek geçmiş gibi gelmiyo...
Neyse..
Annemler de dün gitti. Acil eşyaları aldık annemle erken doğum falan olursa diye. yıkadıktan sonra çantamı hazırlıycam...
Bugün okula başladım tekrar...
http://www.bebefix.com/images_buyuk/f1/78030609382285959.jpg
kızlar annem bunun aynısının mavisinden almış
slm kızlar ben geldim beşik siparişini verdim yeniden inş bundada bi sorun çıkmaz yine. eve zor attım kendimi kızlar eve gelene kadar 3 arabaya binmek zorunda kaldım(((
hoşgeldin canım bende slm verdim ama kimse selamımı almadıişalllah sonuçların iyi çıkar.sendemi öğretmensin?benim haftaya son haftam izne çıkıcam öğretmenler gününde.
Slm kızlar nasılsınız?
Ben de bugün kontrole gittim tahlil sonuçları yarın çıkacak. enfeksiyon geçmiştir inş. ama bana pek geçmiş gibi gelmiyo...
Neyse..
Annemler de dün gitti. Acil eşyaları aldık annemle erken doğum falan olursa diye. yıkadıktan sonra çantamı hazırlıycam...
kızlar annem bunun aynısını almış http://www.webdenaldim.com/images/products/00/27/05/2705_buyuk_1.jpg
canım ya inşallah sorun çıkmaz beğendiğinden nette varmı bizde görsekslm kızlar ben geldim beşik siparişini verdim yeniden inş bundada bi sorun çıkmaz yine. eve zor attım kendimi kızlar eve gelene kadar 3 arabaya binmek zorunda kaldım(((
evet canım geldi zorla yatırdım kadını yahu durmuyor yerindeannen geldimi yavrusummmm
Slm kızlar nasılsınız?
Neyse..
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım yarın bize de yaz mutlaka ne oldu ne bitti...
Çoook güzel güle güle kullan tatlım
Hoşbulduk :) sağol evet ben de öğretmenim. benim doğum iznime 3 hafta var daha ama raporla idare etmeyi düşünüyorum. Allah kolaylık versin sana da canım..
canım ya inşallah sorun çıkmaz beğendiğinden nette varmı bizde görsek
evet canım geldi zorla yatırdım kadını yahu durmuyor yerinde
inşallah geçmiştir canım
çok güzel canım hayırlı olsun...
sağolasın artık zorlanıyorum 36 haftadayım bu hafta bide sınavları yapıyorum branşımda beden eğitimi bakalım hoplaya zıplaya geldim bu haftaya kadar.senin branşın ne?
Yavruşum sağol sende ne var ne yok?. uzak kaldım bayağı sizden..
sağol canım yarın değiştireceğiz inşallah bunun kırmızısını alıcam pembe istemiyorum çok açık pembe olanı çünkü
ben de 34.haftamdayım.benim de sınav haftam...branşım ingilizce...
bu arada 37.haftada ayrılıyoruz ya izne, 37.haftanın dolması mı gerekiyo?
canım ya ne olsun herkeste bi telaş bi heycan zaman geçmiyor valla
benimde annem geldi bugün onunlaydık
doğum hikayeleri topiğimizde açıldı doğuran bile var haberin var değilmi
Çok açık pembe kullanışlı değil zaten kırmızı en güzeli benim kızımında park yatağı kırmızı
ben de 34.haftamdayım.benim de sınav haftam...branşım ingilizce...
bu arada 37.haftada ayrılıyoruz ya izne, 37.haftanın dolması mı gerekiyo?
Haberim var canım takip ediyorum.
Ne güzel annen gelmiş gözün aydın,çok sevindim senin adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?