2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldin canım bende slm verdim ama kimse selamımı almadı işalllah sonuçların iyi çıkar.sendemi öğretmensin?benim haftaya son haftam izne çıkıcam öğretmenler gününde.

slm kızlar ben geldim beşik siparişini verdim yeniden inş bundada bi sorun çıkmaz yine. eve zor attım kendimi kızlar eve gelene kadar 3 arabaya binmek zorunda kaldım (((

Azcık uzan dinlen kuzum hırpalıyo yol artık hepimizi , yeni beşiği de hayırlı olsun kuzunun , güle güle büyüsün içinde inşallah

hoşgeldin canım bende slm verdim ama kimse selamımı almadı işalllah sonuçların iyi çıkar.sendemi öğretmensin?benim haftaya son haftam izne çıkıcam öğretmenler gününde.

Hoşbulduk :) sağol evet ben de öğretmenim. benim doğum iznime 3 hafta var daha ama raporla idare etmeyi düşünüyorum. Allah kolaylık versin sana da canım..

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım yarın bize de yaz mutlaka ne oldu ne bitti...

slm kızlar ben geldim beşik siparişini verdim yeniden inş bundada bi sorun çıkmaz yine. eve zor attım kendimi kızlar eve gelene kadar 3 arabaya binmek zorunda kaldım (((
canım ya inşallah sorun çıkmaz beğendiğinden nette varmı bizde görsek
annen geldimi yavrusummmm
evet canım geldi zorla yatırdım kadını yahu durmuyor yerinde

inşallah geçmiştir canım

Hoşbulduk :) sağol evet ben de öğretmenim. benim doğum iznime 3 hafta var daha ama raporla idare etmeyi düşünüyorum. Allah kolaylık versin sana da canım..

sağolasın artık zorlanıyorum 36 haftadayım bu hafta bide sınavları yapıyorum branşımda beden eğitimi bakalım hoplaya zıplaya geldim bu haftaya kadar.senin branşın ne?

sağolasın artık zorlanıyorum 36 haftadayım bu hafta bide sınavları yapıyorum branşımda beden eğitimi bakalım hoplaya zıplaya geldim bu haftaya kadar.senin branşın ne?

ben de 34.haftamdayım.benim de sınav haftam...branşım ingilizce...

bu arada 37.haftada ayrılıyoruz ya izne, 37.haftanın dolması mı gerekiyo?

ben de 34.haftamdayım.benim de sınav haftam...branşım ingilizce...

bu arada 37.haftada ayrılıyoruz ya izne, 37.haftanın dolması mı gerekiyo?

canım bana 32. haftadaki raporuda 32+ larda al dediler bende öyle yapayım dedim 32+1 de gittim doktor çalışamaz yerine çalışabilir raporu verdi o yüzden bu defa 36+ 1 de gittim rapor almaya doktor verdi raporumu

canım ya ne olsun herkeste bi telaş bi heycan zaman geçmiyor valla
benimde annem geldi bugün onunlaydık
doğum hikayeleri topiğimizde açıldı doğuran bile var haberin var değilmi

Haberim var canım takip ediyorum.
Ne güzel annen gelmiş gözün aydın,çok sevindim senin adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…