canım bana 32. haftadaki raporuda 32+ larda al dediler bende öyle yapayım dedim 32+1 de gittim doktor çalışamaz yerine çalışabilir raporu verdi o yüzden bu defa 36+ 1 de gittim rapor almaya doktor verdi raporumu
evet canım şimdi benimkinden örnek vereyim şimdi benim bu hafta cumartesi 36+0 oluyor bi sonraki cumartesi 37+0 oluyor o zaman çıkkıyorum izne.
evet canım bencede aslında bende bademinkinin rengini çok beğendim ama o renkten varmı bilmiyorum
sağol canım çok şükür geldi sonunda içim daha rahat şimdi inşallah huzur içinde gitcem doğumada
Kizlar kontrolumuzu olduk..3600gr 49cm olmus defne hanim..gene nst de sanci var hatta bazi noktalarda 80 esigini asti ama kizimin cikmaya niyeti yok:) hala normal dogumda devam ediyoruz herhangi bi problem yok..haftaya Allah kerim artik:)
bilmıyorumda doktorlar hep o hafalarda gün veriolar acaba doğum sancısı olur da ameliyatı etkiler diye olabilir mi.banada 39+0 da verdi sezeryan tarihiniKızlar sezeryanlar 38 de alınıyo demiş herkes topicde,niye sonuna kadar kalmasından yana değil kimse ?
Yani tabiki zoraki bi durumda mutlakaki bekletilmicektir ama keyfi 37-38 lerde alınması çok mantıklı gelmiyo bana.son gününe kadar kalmasından yanayım..:26:
kızlar annem bunun aynısını almış http://www.webdenaldim.com/images/products/00/27/05/2705_buyuk_1.jpg
maşallah canım bebişine tombik olacak doktorun çatı muayenesi yaptımı az kalmış çünkü.
Kizlar kontrolumuzu olduk..3600gr 49cm olmus defne hanim..gene nst de sanci var hatta bazi noktalarda 80 esigini asti ama kizimin cikmaya niyeti yok:) hala normal dogumda devam ediyoruz herhangi bi problem yok..haftaya Allah kerim artik:)
kızlar bugun eşim ve oglumla dısarı cıktık dogum cantamda1-2eksik vardı bide ogluma pijama corap felan lazımlı idi tam aldık dısarı cıktık bi yagmur bastırdıkı bardaktan boşalırcasına mübarek bizim burayıda hak getiree azcık yagmurda cadde sokak sel basıyo heryer göl olyo alt yapısı sıfır yakınımzda kadın dogum hastanesi vardı girdik azcık yavaslayana kadar bekledik benm fındık kızım durmuyodu karnımda eşim diyo hazır gelmişken cıkmak istiyo çocuk seslerinide duyunca
benm yüzümden cıktıgımz için eşim baya bi sinirlenmişti bana o yagmurda eve gelmek zorunda kaldık dinmiyordu bi türlü yagmur yagması da deil alt yapı yeterli deil mazgallar cekmiyo heryer suuuuuuu bilekleimzin üstüne kadar cıktı o yollarda ama selamtle sonunda eve gelebildik eşim işe gitti bende su içinde kaldıgım için mi nedense baya agrılarım var bizden bukadar
oldu canım iyi haberlerini bekliyoruzİnşallah... tmm yazarım canım mutlaka ama yarın akşama kadar okuldayım. 4'ten sonra gidebilirim hastaneye merak etmeyin...
evet canım bakıcam vardır belkiBir bak bakalım canım belki vardır , şansını dene mutlaka...
canım ya öyle olurmuki keşke yanında biri olsaydıOhhh ne güzel canım , benimkiler gelmek için doğumu bekliyorlar :)))) Doğuma yakın geliriz dediler de ne zaman doğuracağım nasıl malum olacak bilmiyorum sanırım haber vericez gelin doğurdum diye
maşallah canım baya büyümüş senin bebişKizlar kontrolumuzu olduk..3600gr 49cm olmus defne hanim..gene nst de sanci var hatta bazi noktalarda 80 esigini asti ama kizimin cikmaya niyeti yok:) hala normal dogumda devam ediyoruz herhangi bi problem yok..haftaya Allah kerim artik:)
sağol canıımbilmıyorumda doktorlar hep o hafalarda gün veriolar acaba doğum sancısı olur da ameliyatı etkiler diye olabilir mi.banada 39+0 da verdi sezeryan tarihini
hayırlı olsun canım
özge maşlhhh bebişine tontoncuk olmuş bile şimdiden
maşallah canım bebişineherkese merhabalar.biz de bugün kontrole gittik teyzeleri.2900 gr olmuşuz herşey normal dedi doktorumuz.ama tam sezeryan tarihini vermedi.9-10 gün sonra tekrar gidicez o zaman belli olacak.kızımla hepinizi öpüyoruz.
kızlar ben yarın sabah doktora gitcem öğlene kadar giremem kendinize iyi bakın hepinize iyi akşamlaaar
herkese merhabalar.biz de bugün kontrole gittik teyzeleri.2900 gr olmuşuz herşey normal dedi doktorumuz.ama tam sezeryan tarihini vermedi.9-10 gün sonra tekrar gidicez o zaman belli olacak.kızımla hepinizi öpüyoruz.
ben de 34.haftamdayım.benim de sınav haftam...branşım ingilizce...
bu arada 37.haftada ayrılıyoruz ya izne, 37.haftanın dolması mı gerekiyo?
Kızlar sezeryanlar 38 de alınıyo demiş herkes topicde,niye sonuna kadar kalmasından yana değil kimse ?
Yani tabiki zoraki bi durumda mutlakaki bekletilmicektir ama keyfi 37-38 lerde alınması çok mantıklı gelmiyo bana.son gününe kadar kalmasından yanayım..:26:
slm kızlar ben geldim beşik siparişini verdim yeniden inş bundada bi sorun çıkmaz yine. eve zor attım kendimi kızlar eve gelene kadar 3 arabaya binmek zorunda kaldım(((
Slm kızlar nasılsınız?
Ben de bugün kontrole gittim tahlil sonuçları yarın çıkacak. enfeksiyon geçmiştir inş. ama bana pek geçmiş gibi gelmiyo...
Neyse..
Annemler de dün gitti. Acil eşyaları aldık annemle erken doğum falan olursa diye. yıkadıktan sonra çantamı hazırlıycam...
Bugün okula başladım tekrar...
maşallah kızına canım,biz de sizi öptük
tontiş bir bebiş daha,haftaya doğum haberini alırız belki canım
malesef 37 dolacak ama dr'unun ayarlamasına da bağlı,benim çoğu arkadaşım 37 dolmadan aldı,dr dolmuş gösterdi.Benim de 23'ünde dolacak,2 hafta daha çalışacağım malesef,ama sıkıldım artık.
aynen katılıyorum canım,ilk sezaryenim 39.haftanın içinde olmuştu ki şuanki aklım olsa biraz daha dururdum,tecrübesizlik işte.Bu gebelikte de 39.haftada olacak ki,2.sezaryen daha erken olması gerektiği halde.38 bile erken bence de,bazı arkadaşlara da yazmıştım erken bulduğumu ama tercih tabii.Hepimiz çok sabırsızız bebişlerimize kavuşmak için sanırım.
hyırlı olsun canım,bekletmeden getirirler umarım beşiğini
inşallah geçmiştir canım,bendeki geçti mi acaba.Ben de bu haftasonu çantamı hazırlayacağım inşallah,dün bebek bezini,şampuanını,ıslak mendilini aldık,heyecenlandım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?