2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

sağol canım çok şükür geldi sonunda içim daha rahat şimdi inşallah huzur içinde gitcem doğumada

Ohhh ne güzel canım , benimkiler gelmek için doğumu bekliyorlar :)))) Doğuma yakın geliriz dediler de ne zaman doğuracağım nasıl malum olacak bilmiyorum sanırım haber vericez gelin doğurdum diye

Kizlar kontrolumuzu olduk..3600gr 49cm olmus defne hanim..gene nst de sanci var hatta bazi noktalarda 80 esigini asti ama kizimin cikmaya niyeti yok:) hala normal dogumda devam ediyoruz herhangi bi problem yok..haftaya Allah kerim artik:)

Kizlar kontrolumuzu olduk..3600gr 49cm olmus defne hanim..gene nst de sanci var hatta bazi noktalarda 80 esigini asti ama kizimin cikmaya niyeti yok:) hala normal dogumda devam ediyoruz herhangi bi problem yok..haftaya Allah kerim artik:)

maşallah canım bebişine tombik olacak doktorun çatı muayenesi yaptımı az kalmış çünkü.

bilmıyorumda doktorlar hep o hafalarda gün veriolar acaba doğum sancısı olur da ameliyatı etkiler diye olabilir mi.banada 39+0 da verdi sezeryan tarihini

hayırlı olsun canım

özge maşlhhh bebişine tontoncuk olmuş bile şimdiden

Maşaallah Defne'ciğe , hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallah canım

Kızlar artık bir saat erken çıkıyorum , ben toparlanayım yavaş yavaş... Hepinizi öpüyoruz kızımla yarına kadar kendinize mukayyet olun ... İyi Akşamlaaaar :)

herkese merhabalar.biz de bugün kontrole gittik teyzeleri.2900 gr olmuşuz herşey normal dedi doktorumuz.ama tam sezeryan tarihini vermedi.9-10 gün sonra tekrar gidicez o zaman belli olacak.kızımla hepinizi öpüyoruz.

kızlar bugun eşim ve oglumla dısarı cıktık dogum cantamda1-2eksik vardı bide ogluma pijama corap felan lazımlı idi tam aldık dısarı cıktık bi yagmur bastırdıkı bardaktan boşalırcasına mübarek bizim burayıda hak getiree azcık yagmurda cadde sokak sel basıyo heryer göl olyo alt yapısı sıfır yakınımzda kadın dogum hastanesi vardı girdik azcık yavaslayana kadar bekledik benm fındık kızım durmuyodu karnımda eşim diyo hazır gelmişken cıkmak istiyo çocuk seslerinide duyunca
benm yüzümden cıktıgımz için eşim baya bi sinirlenmişti bana o yagmurda eve gelmek zorunda kaldık dinmiyordu bi türlü yagmur yagması da deil alt yapı yeterli deil mazgallar cekmiyo heryer suuuuuuu bilekleimzin üstüne kadar cıktı o yollarda ama selamtle sonunda eve gelebildik eşim işe gitti bende su içinde kaldıgım için mi nedense baya agrılarım var bizden bukadar

Islandğn icin ayakların üşümüştr canım eksiğnide tamamlamşsın yinede

İnşallah... tmm yazarım canım mutlaka ama yarın akşama kadar okuldayım. 4'ten sonra gidebilirim hastaneye merak etmeyin...
oldu canım iyi haberlerini bekliyoruz
Bir bak bakalım canım belki vardır , şansını dene mutlaka...
evet canım bakıcam vardır belki
Ohhh ne güzel canım , benimkiler gelmek için doğumu bekliyorlar :)))) Doğuma yakın geliriz dediler de ne zaman doğuracağım nasıl malum olacak bilmiyorum sanırım haber vericez gelin doğurdum diye
canım ya öyle olurmuki keşke yanında biri olsaydı
maşallah canım baya büyümüş senin bebiş inşallah bekler zamanını
sağol canıım
herkese merhabalar.biz de bugün kontrole gittik teyzeleri.2900 gr olmuşuz herşey normal dedi doktorumuz.ama tam sezeryan tarihini vermedi.9-10 gün sonra tekrar gidicez o zaman belli olacak.kızımla hepinizi öpüyoruz.
maşallah canım bebişine sende öpüldün

kızlar ben yarın sabah doktora gitcem öğlene kadar giremem kendinize iyi bakın hepinize iyi akşamlaaar

maşallah kızına canım,biz de sizi öptük

tontiş bir bebiş daha,haftaya doğum haberini alırız belki canım

ben de 34.haftamdayım.benim de sınav haftam...branşım ingilizce...

bu arada 37.haftada ayrılıyoruz ya izne, 37.haftanın dolması mı gerekiyo?

malesef 37 dolacak ama dr'unun ayarlamasına da bağlı,benim çoğu arkadaşım 37 dolmadan aldı,dr dolmuş gösterdi.Benim de 23'ünde dolacak,2 hafta daha çalışacağım malesef,ama sıkıldım artık.

aynen katılıyorum canım,ilk sezaryenim 39.haftanın içinde olmuştu ki şuanki aklım olsa biraz daha dururdum,tecrübesizlik işte.Bu gebelikte de 39.haftada olacak ki,2.sezaryen daha erken olması gerektiği halde.38 bile erken bence de,bazı arkadaşlara da yazmıştım erken bulduğumu ama tercih tabii.Hepimiz çok sabırsızız bebişlerimize kavuşmak için sanırım.

slm kızlar ben geldim beşik siparişini verdim yeniden inş bundada bi sorun çıkmaz yine. eve zor attım kendimi kızlar eve gelene kadar 3 arabaya binmek zorunda kaldım (((

hyırlı olsun canım,bekletmeden getirirler umarım beşiğini

inşallah geçmiştir canım,bendeki geçti mi acaba.Ben de bu haftasonu çantamı hazırlayacağım inşallah,dün bebek bezini,şampuanını,ıslak mendilini aldık,heyecenlandım valla.

Kesinlikle.bende ilk sezeryanimda 37. Sonunda olmustu.simdiki aklim olsa aldirmazdim hemen nst de sancin cikiyo vs diye almisti hemen dr.um.belki devlet hastanesinde almazlardi o zaman hemen,gelisimi tamamlamis artik bi sorun yok dedigi halde oksijen vermislerdi kac saat nefes guclugu cekmisti.ustune sarilik oldu 2.800 den 2.400 e dusmustu oglum.erken oldugu icin kiloda azdi ve cok zor toparlamisti.bu sfeer 40 hafta dolana kadar beklesin istiyorum.ki kiz kardesim gelicek yanima igdirdan ona gore ayarladik ucak bilet filan.dr.ada solicem zaten sonuna kadar kalmasini istedigimu.zaten bi daha yapmicam bu duyguyu ne kadar uzun zaman yasarsam o kadar iyi :))

çoğu bebekte sarılık oluyor malesef canım,benim oğlum da doğumdan 2 gün sonra sarılık olmuştu,2 gün kalmıştı hastanede.Zor ya.İnşallah bu bebişlerde böyle sıkıntılar çekmeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…