• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Allah yardımcısı olsun... gününe kaç gün vardı ki???
İkiside sağlıklı dönerler inşallah evlerine...

Normalde beklenen tarih 8 Aralık'tı. Ama doktoru 21 veya 24 Kasım'da sezaryen yapmayı düşünüyordu. Beklemek istememiş demek ki minik kuzu :)

fiziksel sıkıntılardan duygusallaşıp ağlamaya fırsat kalmıyoki.yemek yiyen arkadaşlara imreniyorum.benim bildiğim hamileler çok yemek yer gece rüyasında görür kalkar yer falannn..ama bende hiçbiri yokk maalesef.keşke normal öğünlerimi yiyebilsem gece yemeğe ne hacet:((2 kaşık yemek yiyim sanki bi öküz yemişim gibi oturuveriyo mideme.30. haftadan beri benim oğlanın bacakları midemin üstünde.allahtan kilosu normal yavrumun..o da benim yediğimden değil benim stoklardan heralde.dün akşam oturdum öyle ağladım.zaten göğüs kafesime vuruyo sürekli nefes darlığı ve kaburgalarımda ağrı var 2 aydırr bide bu şişkinlik...hem ağladım hem de allahın gücüne gider çocuğuma bişey olur diye üzüldüm bi daha ağladımm:))

ay kıyamam :) oh ne güzel son göz yaşların Allah2a karşı mahcubiyetten olmuş sana çooook imrendim :)

kızlar dün doktora gittim ya nst ye girdim yine nst ye bağlayan hemşire beni sırt üstü yatırdı ben baya sıkıntıya girdim nefesim daraldı felan
sonra hemşire kontrole geldi baktıki kızımda sıkıntılı sonra doktorumu aradı bebek strese girmiş diye
neyse sonra aşağı inip kağıdı gösterdim doktoruma bide ulturasonda baktı herşeyi normal görünüyor tatlı ve tuzlu bişeyler ye yine gir nst ye dedi
ha bu arada çatı muyenemide oldum doğurabilirsin çatın iyi dedi hiç acımadı hatta normal alttan muayenede daha fazla açıyodu yani çatı muayenesi olacak kızlar inşallah sizin dr nazik olur benimki gibi
sonra bişeyler yeyip geldim bebeğim normal çıktı hemşireye dedim sırt üstü yatırdınız ondan sıkıntıya girdi bebek dedim kadın demezmi ben yan yatırdım sen yanlış hatırlıyosun diye bende bişey demedim öyledir dedim
neyseki bebeğimde bi sorun çıkmadı çok korktum ama hemşirede dr sezaryene alır şimdi deyince
amannn ne uzun oldu be:1:

senin sözde hemşire bir garipmiş. nst de mutlaka sola yatırıyorlar doğru sonuç çıksın diye.

günaydın kızlarrrr

dün eşimin iş yeri kapandı :(((
çok üzüldük tam bebeğimiz gelmek üzereyken işsisz kaldı eşim..nasıı sıkıntıda bir görsenizzz :((

canım hayırlısı olsun da sana bizim durumu anlatayım için ferahlar. nisan ayında hamile kaldığımı öğrendim tam bir sürprizdi çünkü gelecek sene için yüksek lisansa hazırlanıyordum tüm planlar iptal oldu tabi. kabul falan da almıştım tabii... neyse sonra işyerinde herkes heryer pis kokuyor gibi oldu mide bulantısından işten ayrıldım benden iki hafta sonra eşim de ayrıldı :S kalakaldık. ev kira eşimin yükü ağır annesine ve kızkardeşine de o bakıyor... neyse ben hamilelikten dolayı terelelliyim ama kocam benden dertli. iş arıyoruz ama hep şehir dışından çok iyi teklifler var yaşadığımız şehirden tık yok. annesini ve kızkardeşini bırakıp gitmek 3 4 kat daha fazla maddi külfet. öylece beklerken ramazanın ortasında hayırlı bir iş çıktı karşımıza hemencecik oluverdi. çok şükür ben tazminatla çıkmıştım. o 3 ay boyunca geçimimizi oradan sağladık Allah kimseye muhtaç etmedi. imtihanımız onunla sınırlı kaldı dileseydi onu da yaptırırdı amenna derdik. şimdi ben de evden freelance tercümanlık yapıyorum. eşim çok yoğun ama en azından sigortalı bir işi oldu... Kızım çok kısmetli heryerlerden hediyeler geliyor. biz annesi babası olarak o kadar az para harcadık ki bebiş için. neredeyse sadece muayene ücretleri diyebilirim. Allah'ın işlerine akıl sır ermez. eminim sizin de öyle olur. eşinin çok desteğe ihtiyacı var. erkekler çok düşünür ama dile getirmezler. Allah onun da içine ferahlık versin. o ferahlıkla herşey birden yoluna giriversin.

kızlar ben çıkıyorum ipek ülkü' m için fotoğraf çercevesi ve albüm alıcam
bu arada ben ipek eşimde ülkü ismi koydu
ipek ülkü adımız artık

canım ismiyle yaşasın

Chnb arkadaşımızı saat 3 de acil sezeyana alınıyor
Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim

Allah sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuştursun. amin

tirledim ha =P
nihayet bi yerimi kaldırdım da az evime çeki düzen verdim :D
mutfağımı topladım,yatak odamı düzenledim.
gardolabımın dışını sildim,beşiğimizin lastikli çarşafı da kurumuştu onu da geçirdim.
banyomu temizledim,kapılarn tozunu da aldm.
yoruldum ama süpürmeyi gözüm kesmedi =((
akşama da bezelye yapıcam,annemlerin bahçesnden gelmişti.
cnm annem birsürü sebzeler,konserveler hazırlamıştı tüm yaz bana.
tüketime geçebiliriz artık =))))))))))) hihihiihi :))))))))

hamarat bacııı:1:

Kızlar, chnb bugün doğum yapıyor. Kontrole gitmişti ama açılma olduğundan acil sezaryene almaya karar vermişler. Birkaç saat içinde sezaryeni yapılacak. Dua edelim kendisi ve oğlu sağ salim başarsın bu işi :) Sağlıkla, hayırlısıyla, kuvöze hiç girmeden doğsun güzel oğlu :)

ayyy çok heyecanlandımm allah kurtarsın dularımız onunlaa :16:

günaydın kızlarrrr

çok üzüldük tam bebeğimiz gelmek üzereyken işsisz kaldı eşim..nasıı sıkıntıda bir görsenizzz :((

üzülme canım allah bir kapıyı kapatır diğer kapıyı açar senin yapman gereken eşine destek olman onlar bizim gibi değiller çünkü dillerine getiremezler içlerine atarlar

Kızlar, chnb bugün doğum yapıyor. Kontrole gitmişti ama açılma olduğundan acil sezaryene almaya karar vermişler. Birkaç saat içinde sezaryeni yapılacak. Dua edelim kendisi ve oğlu sağ salim başarsın bu işi :) Sağlıkla, hayırlısıyla, kuvöze hiç girmeden doğsun güzel oğlu :)

Canımmmmm ayyy içim bi garip oldu Allah sağlıkla kavuştursun minik yavrusuna o da sağsalim çıksın ameliyattan .. Ymd cim ne güzel yazmışsın duygularına da aynen katılıyorum bi solukta göz açıp kapayıncaya kadar kavuşsunlar hastaneden hepbirlikte çıksınlar inşallah bol bol dua edicem ...

adamlara haksızlık etmeyin kızlar. uyku arasında olayı algılayamamış olabilirler. benimde gece sancım vardı. eşim sağolsun karnımı belimi ovdu sonra birlikte uyuduk. bildiğim kadarıyla sizinkilerde hep size yardım ediyor. ben erkek tarafıyım bugün :20:

erkekler ne yazıkki yüzeysel düşünüyorlar biz bayanlar gibi ince düşünmüyorlar bu arada geçmiş olsun belini fazla ovalatma tatlım biliyosun bel ovalatınca açılma oluyor...

günaydın kızlarrrr

Bebeğin kısmetiyle gelir inş. canım üzülme...
Bende ayrıldım işten geçim zorlaştı tabi ama çat pat idare ediyoruz...
Allah yardımcınız olsun...
Umudunu yitirme bebeğini düşünmeye çalış...

erkekler ne yazıkki yüzeysel düşünüyorlar biz bayanlar gibi ince düşünmüyorlar bu arada geçmiş olsun belini fazla ovalatma tatlım biliyosun bel ovalatınca açılma oluyor...

Aaaa cidden açılmama mı oluyor benimde bugünlerde bel ağrım çok oluyor ovalatıyorum sürekli eşime:26::26::26:

Aaaa cidden açılmama mı oluyor benimde bugünlerde bel ağrım çok oluyor ovalatıyorum sürekli eşime:26::26::26:

son zamanlarımız canım belimizde ağrılarımız oluyor eşim gel ovalıyayım ddiyor yok diyorum ben ilkimde tecrübeliyim ozmanda belim ağrımıştı eşim gece sabaha kadar ovaladı bayağı bir tabi tecrübe yok ozmanlarda doğuma gittiğimde 8cm açılmam vardı...

günaydın kızlar benim dün çok ağrım oldu guguşunda hareketleri çok azaldı sabahta kasıklarımda ağrıyla kalktım dr randevum yarındı ama kociş bugüne aldırdı saat 10:30 da randevum dua edin kötü bişeyler çıkmasın çok korkuyorum ya guguş hareket etse rahat edicem de ufffffffffffffff :(

Canım korkma hayırlı cevaplarla dönersin inşallah gelir gelmez yaz ama merakta bırakma bizi emi canım ..

son zamanlarımız canım belimizde ağrılarımız oluyor eşim gel ovalıyayım ddiyor yok diyorum ben ilkimde tecrübeliyim ozmanda belim ağrımıştı eşim gece sabaha kadar ovaladı bayağı bir tabi tecrübe yok ozmanlarda doğuma gittiğimde 8cm açılmam vardı...

Senin sayende bizde öğrendik cnm tşkr:16:
8 cm açılmadan sonra ne oldu canım doğum yaptın mı merak ettim:27::27::27:

Acaba epiduralden felcli kalan varmi, internette arastirdim bisey bulamadim. Benim ilk dogumumda epidural sezaryandi ve cok rahatti.

felç kalan hiç duymadım,genelde en rahat doğum şekli

kızlar birşey sormak istiyorum hamile arkadaşlarımda göbek deliği çukuru dışarı çıkanlar var.hatta ıyafetlerinin üzerinden bile belli oluyor ben de olmadı öyle birşey göbek çukuru biraz düzleşti sadece ben mi anormalim yoksa herkeste olmuyor mu sizin göbüş deliğiniz ne alemde kızlar

benim ilkinde olmamıştı ama bunda acaip dışarı fırladı,bir şey iyince utanıyorum görünüşünden.Artık bantı peçeteye yapıştırıp göbeğin üstüne yapıştırıyorum.

kızlar cok sagolun destekleriniz için..
bizimde tek umudumuz ooo
bebeğim kısmetiyle bereketiyle gelicek inşşşş
rabbim bir kapıyı kapar ama bir diğerinide acar...
iş yeri kapandı patron bitik durumda adnan polatlarla takılan bayagı zengin bir adammm ama işte ne olduu durumu içler acısıııı
inş en yakın zamanda bulur eşim işşş
kirada da oturuyoruz ee bende çalışmıyorum ztnn :((
birsey gelmesin insanın basına hepsi peşpeşe gelirrr ztnn
Allah büyüktürr

üzüldüm canım ya,inş hayırlısıyla en kısa zamanda daha iyi bir iş bulur eşin..

kızlar ben çıkıyorum ipek ülkü' m için fotoğraf çercevesi ve albüm alıcam
bu arada ben ipek eşimde ülkü ismi koydu
ipek ülkü adımız artık

güzelmiş ismi canım

Chnb arkadaşımızı saat 3 de acil sezeyana alınıyor
Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim

kolay bir ameliyat olur inş,zaten epey iri bir bebekti,küveze alacaklarını sanmıyorum,iyi haberlerini belkiyoruz.

Son düzenleme:
benim annemde ilk kez anneanne olucak ilk torun yani. bide ben alma dedikçe belli mi olur ölürüm felan alayım ben diyo kızdırıyo beni

ilk torunlar acayip seviniyor tatlım biz anneme giderdik annem hemen bebeği kucağına alırdı bizim yüzümüze bile bakmazdı uyuz olurdum bazen gece annemde kalırdık babam normalda serttir bizi bile bebekken kucağına düzgünce almazmış benim bebeiş gece bazen uyanırdı annemle uyutmak için uğraşırdık babam gelirdi o sert mizaçlı adam ayağına yastık koyar sallar uyuturdu bebeğimi kıskandığım çok olmuştur ozman...

Back
X