Chnb arkadaşımızı saat 3 de acil sezeyana alınıyor
Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim
Allah yardımcısı olsun... gününe kaç gün vardı ki???
İkiside sağlıklı dönerler inşallah evlerine...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım kendini yorma sancıların 10 dk bir olursa dr git
Allah yardımcısı olsun... gününe kaç gün vardı ki???
İkiside sağlıklı dönerler inşallah evlerine...
fiziksel sıkıntılardan duygusallaşıp ağlamaya fırsat kalmıyoki.yemek yiyen arkadaşlara imreniyorum.benim bildiğim hamileler çok yemek yer gece rüyasında görür kalkar yer falannn..ama bende hiçbiri yokk maalesef.keşke normal öğünlerimi yiyebilsem gece yemeğe ne hacet(2 kaşık yemek yiyim sanki bi öküz yemişim gibi oturuveriyo mideme.30. haftadan beri benim oğlanın bacakları midemin üstünde.allahtan kilosu normal yavrumun..o da benim yediğimden değil benim stoklardan heralde.dün akşam oturdum öyle ağladım.zaten göğüs kafesime vuruyo sürekli nefes darlığı ve kaburgalarımda ağrı var 2 aydırr bide bu şişkinlik...hem ağladım hem de allahın gücüne gider çocuğuma bişey olur diye üzüldüm bi daha ağladımm:))
kızlar dün doktora gittim ya nst ye girdim yine nst ye bağlayan hemşire beni sırt üstü yatırdı ben baya sıkıntıya girdim nefesim daraldı felan
sonra hemşire kontrole geldi baktıki kızımda sıkıntılı sonra doktorumu aradı bebek strese girmiş diye
neyse sonra aşağı inip kağıdı gösterdim doktoruma bide ulturasonda baktı herşeyi normal görünüyor tatlı ve tuzlu bişeyler ye yine gir nst ye dedi
ha bu arada çatı muyenemide oldum doğurabilirsin çatın iyi dedi hiç acımadı hatta normal alttan muayenede daha fazla açıyodu yani çatı muayenesi olacak kızlar inşallah sizin dr nazik olur benimki gibi
sonra bişeyler yeyip geldim bebeğim normal çıktı hemşireye dedim sırt üstü yatırdınız ondan sıkıntıya girdi bebek dedim kadın demezmi ben yan yatırdım sen yanlış hatırlıyosun diye bende bişey demedim öyledir dedim
neyseki bebeğimde bi sorun çıkmadı çok korktum ama hemşirede dr sezaryene alır şimdi deyince
amannn ne uzun oldu be![]()
günaydın kızlarrrr
dün eşimin iş yeri kapandı((
çok üzüldük tam bebeğimiz gelmek üzereyken işsisz kaldı eşim..nasıı sıkıntıda bir görsenizzz(
kızlar ben çıkıyorum ipek ülkü' m için fotoğraf çercevesi ve albüm alıcam
bu arada ben ipek eşimde ülkü ismi koydu
ipek ülkü adımız artık
tirledim ha =P
nihayet bi yerimi kaldırdım da az evime çeki düzen verdim
mutfağımı topladım,yatak odamı düzenledim.
gardolabımın dışını sildim,beşiğimizin lastikli çarşafı da kurumuştu onu da geçirdim.
banyomu temizledim,kapılarn tozunu da aldm.
yoruldum ama süpürmeyi gözüm kesmedi =((
akşama da bezelye yapıcam,annemlerin bahçesnden gelmişti.
cnm annem birsürü sebzeler,konserveler hazırlamıştı tüm yaz bana.
tüketime geçebiliriz artık =))))))))))) hihihiihi :))))))))
Kızlar, chnb bugün doğum yapıyor. Kontrole gitmişti ama açılma olduğundan acil sezaryene almaya karar vermişler. Birkaç saat içinde sezaryeni yapılacak. Dua edelim kendisi ve oğlu sağ salim başarsın bu işi :) Sağlıkla, hayırlısıyla, kuvöze hiç girmeden doğsun güzel oğlu :)
Normalde beklenen tarih 8 Aralık'tı. Ama doktoru 21 veya 24 Kasım'da sezaryen yapmayı düşünüyordu. Beklemek istememiş demek ki minik kuzu :)
günaydın kızlarrrr
çok üzüldük tam bebeğimiz gelmek üzereyken işsisz kaldı eşim..nasıı sıkıntıda bir görsenizzz(
Kızlar, chnb bugün doğum yapıyor. Kontrole gitmişti ama açılma olduğundan acil sezaryene almaya karar vermişler. Birkaç saat içinde sezaryeni yapılacak. Dua edelim kendisi ve oğlu sağ salim başarsın bu işi :) Sağlıkla, hayırlısıyla, kuvöze hiç girmeden doğsun güzel oğlu :)
adamlara haksızlık etmeyin kızlar. uyku arasında olayı algılayamamış olabilirler. benimde gece sancım vardı. eşim sağolsun karnımı belimi ovdu sonra birlikte uyuduk. bildiğim kadarıyla sizinkilerde hep size yardım ediyor. ben erkek tarafıyım bugün![]()
günaydın kızlarrrr
erkekler ne yazıkki yüzeysel düşünüyorlar biz bayanlar gibi ince düşünmüyorlar bu arada geçmiş olsun belini fazla ovalatma tatlım biliyosun bel ovalatınca açılma oluyor...
Aaaa cidden açılmama mı oluyor benimde bugünlerde bel ağrım çok oluyor ovalatıyorum sürekli eşime:26::26::26:
günaydın kızlar benim dün çok ağrım oldu guguşunda hareketleri çok azaldı sabahta kasıklarımda ağrıyla kalktım dr randevum yarındı ama kociş bugüne aldırdı saat 10:30 da randevum dua edin kötü bişeyler çıkmasın çok korkuyorum ya guguş hareket etse rahat edicem de ufffffffffffffff![]()
son zamanlarımız canım belimizde ağrılarımız oluyor eşim gel ovalıyayım ddiyor yok diyorum ben ilkimde tecrübeliyim ozmanda belim ağrımıştı eşim gece sabaha kadar ovaladı bayağı bir tabi tecrübe yok ozmanlarda doğuma gittiğimde 8cm açılmam vardı...
Acaba epiduralden felcli kalan varmi, internette arastirdim bisey bulamadim. Benim ilk dogumumda epidural sezaryandi ve cok rahatti.
kızlar birşey sormak istiyorum hamile arkadaşlarımda göbek deliği çukuru dışarı çıkanlar var.hatta ıyafetlerinin üzerinden bile belli oluyor ben de olmadı öyle birşey göbek çukuru biraz düzleşti sadece ben mi anormalim yoksa herkeste olmuyor mu sizin göbüş deliğiniz ne alemde kızlar
kızlar cok sagolun destekleriniz için..
bizimde tek umudumuz ooo
bebeğim kısmetiyle bereketiyle gelicek inşşşş
rabbim bir kapıyı kapar ama bir diğerinide acar...
iş yeri kapandı patron bitik durumda adnan polatlarla takılan bayagı zengin bir adammm ama işte ne olduu durumu içler acısıııı
inş en yakın zamanda bulur eşim işşş
kirada da oturuyoruz ee bende çalışmıyorum ztnn(
birsey gelmesin insanın basına hepsi peşpeşe gelirrr ztnn
Allah büyüktürr
kızlar ben çıkıyorum ipek ülkü' m için fotoğraf çercevesi ve albüm alıcam
bu arada ben ipek eşimde ülkü ismi koydu
ipek ülkü adımız artık
benim annemde ilk kez anneanne olucak ilk torun yani. bide ben alma dedikçe belli mi olur ölürüm felan alayım ben diyo kızdırıyo beni
Senin sayende bizde öğrendik cnm tşkr
8 cm açılmadan sonra ne oldu canım doğum yaptın mı merak ettim![]()