10 cm olunca doğum gerçekleşti.. bu benim yaşadıklarım tabiside herkezde olurmu bilmem sadece paylaşmak istedim
Belli mi olur canım???
ilki ne zaman oldu gününde mi oldu yoksa erken mi???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 cm olunca doğum gerçekleşti.. bu benim yaşadıklarım tabiside herkezde olurmu bilmem sadece paylaşmak istedim
son zamanlarımız canım belimizde ağrılarımız oluyor eşim gel ovalıyayım ddiyor yok diyorum ben ilkimde tecrübeliyim ozmanda belim ağrımıştı eşim gece sabaha kadar ovaladı bayağı bir tabi tecrübe yok ozmanlarda doğuma gittiğimde 8cm açılmam vardı...
Chnb arkadaşımızı saat 3 de acil sezeyana alınıyor
Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim
sağol canım çok şükür hallettik allah yapamayanlarada nasip etsingözün aydın canım ayy bende pazartesi girmiştim nstye arada minik sancılarım çıktı gayet ii dedi doktorum ayın 21ne muayenem var çatıyı herkez çok acıyor diyordu içimi ferahlattın canım bak ne güzel çok eksiğim var filan diyordun annişinle beraber halletmişsiniz sen kafaya taktığınla kaldın...
Güzel haberler almışsınKilosu falan nasılmış canım?
Canım üzülme. Allah evlenene ve çocuk sahibi olana yardım eder. Benim de eşimin işi son günlerini yaşıyo. İflas ilan edildi ama tasfiye süreci bitince eşimin de işi biticek. Ama ben bu duruma sevindim. Çünkü işe gitmiyo hergün, yanımda en azından...
Çok güzel canım. Ben de bu modellere bakmıştım ama ben 100 tane duasında dağıtmak için, 50 tane de hastane için yaptırdım. O kadar para vereceğime oğluma bişeyler alırım demiştim...
metrobüsle zeytinburnu'nda inip tramwaya binersen en Sultanahmet'te inebilirsin. Yoksa Eminönü'nden yürümen gerekir yada yine tamwaya binmen gerekir...
teşekkür ederim canım benim böyle olumlu düşününce herşey daha kolaylaşıyorcanım benzer durumdayız.aileler uzak olunca en büyük desteği ve ilgiyi eşimizden bekliyoruz.onların hataları her zamankinden çok fazla canımızı acıtıyor.ama iyi tarafından bak aileler yakın olup sorun yaşayan ve gelmelerini istemeyen çok arkadaşımız var.evinde rahatsın karışanın yok.doğumdan sonra da ipek kızımız hep yanında olacak.inan bana büyük oğlum olmasaydı kafayı yerdim herhalde diye çok düşünmüşümdür.
Kızlar, chnb bugün doğum yapıyor. Kontrole gitmişti ama açılma olduğundan acil sezaryene almaya karar vermişler. Birkaç saat içinde sezaryeni yapılacak. Dua edelim kendisi ve oğlu sağ salim başarsın bu işi :) Sağlıkla, hayırlısıyla, kuvöze hiç girmeden doğsun güzel oğlu :)
Kızzlar ya benim oğlum 2gündür hiç durmuyor 10DK bile normaldede hareketli bi bebek zaten ama 2gündür çok canımı acıtıyor.Belime vurmaya başladı ağrısı vede miğde bulantılarım başladı sizce bu normalmi? Yardımcı olurmusunuz???
Kızlar, chnb bugün doğum yapıyor. Kontrole gitmişti ama açılma olduğundan acil sezaryene almaya karar vermişler. Birkaç saat içinde sezaryeni yapılacak. Dua edelim kendisi ve oğlu sağ salim başarsın bu işi :) Sağlıkla, hayırlısıyla, kuvöze hiç girmeden doğsun güzel oğlu :)
Kızzlar ya benim oğlum 2gündür hiç durmuyor 10DK bile normaldede hareketli bi bebek zaten ama 2gündür çok canımı acıtıyor.Belime vurmaya başladı ağrısı vede miğde bulantılarım başladı sizce bu normalmi? Yardımcı olurmusunuz???
kızlar az önce çok kötü bir haber aldım ağlamaktan helak oldum çok moralim bozuldu. akrabamızın çocuğu olmuştu daha yenice 40 gezmesine çıkmışlardı maşallah topişte bir oğlan bebekti. sabah yatağında ölüsünü bulmuşlar bebeğin .şimdi araştırma hastanesindeymiş neden olduğunu araştırıyorlarmış.ama ne fayda gidenn geri dönüyomu ki onu o halde bulan ana ne haldedir kim bilir o kadar üzgünüm ki rabbim hayırlısıyla önce doğurmak sonra büyütmek nasip etsin hepimize evlatlarını allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın![]()
canım benim umarım sorunsuz bir şekilde kucağına alır fazlasıyla haketti dualarım seninleKızlar, chnb bugün doğum yapıyor. Kontrole gitmişti ama açılma olduğundan acil sezaryene almaya karar vermişler. Birkaç saat içinde sezaryeni yapılacak. Dua edelim kendisi ve oğlu sağ salim başarsın bu işi :) Sağlıkla, hayırlısıyla, kuvöze hiç girmeden doğsun güzel oğlu :)
kızlar az önce çok kötü bir haber aldım ağlamaktan helak oldum çok moralim bozuldu. akrabamızın çocuğu olmuştu daha yenice 40 gezmesine çıkmışlardı maşallah topişte bir oğlan bebekti. sabah yatağında ölüsünü bulmuşlar bebeğin .şimdi araştırma hastanesindeymiş neden olduğunu araştırıyorlarmış.ama ne fayda gidenn geri dönüyomu ki onu o halde bulan ana ne haldedir kim bilir o kadar üzgünüm ki rabbim hayırlısıyla önce doğurmak sonra büyütmek nasip etsin hepimize evlatlarını allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın![]()
Belli mi olur canım???
ilki ne zaman oldu gününde mi oldu yoksa erken mi???
kızlar chnb doğum yapmış ardayla beraberlermişşşşş