• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben evde yanlızım gerçi annem arabayla 30 ssatlik yerde oturuyor ama sonuçta yanımda kimse yok eşim devamlı arıyor annem arıyor devamlı az geç açayım telefonu nasıl panik oluyorlar annem her aradığında başladımı sancın ayy insanın sancısı bile yokken devamlı sora sora başlatacaklar.. devamlı gülme modundayım

kullanilmayannick kullanıcısından alıntı

selam kızlar herkese cok tesekkur ederım darısı bekleyenlern basına..pazartesı sabahı nışanım gelınce hastaneye gımıstım hatta yazmıstım ben gıdıorum felan dıe neyse ıste gıttım dr. baktı 3 cm acılman var dogum baslamıs yatış yapın dedı.benı aldılar bı odaya nst ye bagladılar yuksek sancım cıktı ama hıssetmıodum sonra suni sancıya basladılar cok ufak doz..saat 1 e gelıodu ıste suniye basladıklarında saat 3e kadar ancak 5 cm acıldı ama sancım öle abartılı deıldı..saat 3 gibi hemşire muayene ettı sonra bi ilaç kattı serumun ıcıne bu hızlı acılmanı saglıcak dedı.2 dk. bıle surmedı benım sancılar tavan yaptı tabi edepsizlik yaptm ılk dogumdakı gıbı hastaneyı ayaga kaldırdm bagırmaktan epıdural ıstıoruuuuuuum doğurmucam gıdıoruuuum felan dıe yalnız doktorumda hemsırelerde ebe de cok cok ıyıydı cok memnun kaldım yanı Allah hepsınden razı olsun..neyse ıste 3bucuk gıbı dogumhanenın ıcındekı sancı odasına alındım son muayenelerımı yaptılar 10-15 dk.da sancı odasında gectı bagıra cagıra:)) sonra dedıler doğumaheye gecebılırsın ıste dogumaheney gectım masaya cıktım bana dıolar hıc bagırma bebek gelıo felan bende zannedıorum moral vermek ıcın dıyolar felan.sonra doktorum geldı eldıvenlerını gıydı ıgne yaptı bana ıkın nefes al ver felan komutlar verdıler ıste onları yapmaya calıstım 10 sanıe bıle surmedı kızlar bı baktım bebeğim cıktı bi anda..nrmal doğum yapcak olanlar sakın korkmasın tabıkı sancıların şiddeti cok ağır ama sancı dayanılmaz olduktan sonra 10 dk. bıle surmuyo bebegın çıkısı ebenın doktorun dedıklerını yapmaya calısırsanız kolaylaşıyo hersey..4 dikişim var onlar bıraz ağrı yapıo onun dısında hersy cok guzel sütümde bugun bıraz daha iyi...bu arada epıdural felan olmadım bastan ıstememıstım cunku normal oldu hersey yani...darısı doğum bekleyen arkadaslarn basına hepınzı sevıorum.
KIZLAR KASIM ANNELERİMİZDEN BİRİ DOĞUM YAPMIŞ OKADAR GÜZEL ANLATMIŞKİ İNSANIN HİÇ YOKKEN DOĞURASI GELİYOR:)
allah analı babalı büyütsün ama ben tırstım sankiiii:18::18::18::18::18:

Ahh ahh önceden erken hamilelik belirtilerine bakardım hamilemiyim diye şimdi erken doğum belirtilerine bakıyorum her an gelebilir mi bebeğim diye:52::52::52:

hepmiz aynıyız desene bide psikolojik chnb benden 2gün sonraydı doğumu mesela onu duyunca bende psikolojik olarak bendemi acaba doğruyorum diye düşünüyorum elinde değil insanın...

ben evde yanlızım gerçi annem arabayla 30 ssatlik yerde oturuyor ama sonuçta yanımda kimse yok eşim devamlı arıyor annem arıyor devamlı az geç açayım telefonu nasıl panik oluyorlar annem her aradığında başladımı sancın ayy insanın sancısı bile yokken devamlı sora sora başlatacaklar.. devamlı gülme modundayım

doğurtcaklar desene sora sora:1:

allah analı babalı büyütsün ama ben tırstım sankiiii:18::18::18::18::18:

inanki canım tmm acı çekiyon ama bebeği görünce yanına getirdiklerinde varya o acıdan eser kalmıyor bebeği yanındaki beşiğe yatırıyorlar devamlı gözün üstünde oluyor..annelik başka bişey başka bir duygu ne anne baba ne koca sevgisine benziyor siz o oluyorsunuz doğunca..

kızlar chnb doğum yapmış ardayla beraberlermişşşşş
çok sevindim inşallah sorunsuz geçmiştir ameliyatı

Sağol canım ya sordum iğneyi, ona doğum zamanı ödem durumuna vs. göre karar vereceğim dedi. Şimdilik doğumdan 1 veya 2 gün öncesine kadar günde 2 taneye devam.

O kadar da kıskanma bence, benimki de fazla büyük bana kalırsa. Karnımı görsen acırsın yani :) Hem seninkine de maşallah, 2600 gram 36+2 için gayet iyi yeterli bir kilo. Daha büyüyecek zaten.
Özel birşey yemedim aslında. Hatta pıhtılaşma için 2-3 hafta öncesine kadar yaptığım bir diyet vardı, ne eti, ne balığı, ne karbonhidratı, ne cevizi, ne de tatlıyı bol bol yiyebildim. Ağırlıklı olarak hamileliğim boyunca sebzeyle beslendim. Ona rağmen böyle oldu bizim ufaklık.
Zaten pıhtılaşma yüzünden zorunlu sezeryan olacağım, 1 ay önce 39 hafta bitince alırız demişti ama gelişimi önde olduğu için sanırım biraz daha geriye çekti tarihi, boyutlarına bakılırsa 3 hafta önde çünkü gelişimi. Ultrason kağıdının üzerinde 39+2 yazıyor.
anladım canım ben doğumdan sonrada kullanacağım

günaydın kızlarrrr

dün eşimin iş yeri kapandı :(((
çok üzüldük tam bebeğimiz gelmek üzereyken işsisz kaldı eşim..nasıı sıkıntıda bir görsenizzz :((

canım üzülme lütfen bebeğin kısmetiyle gelir inşallah allahım kimseyi darda bırakmaz emin ol

kızlar az önce çok kötü bir haber aldım ağlamaktan helak oldum çok moralim bozuldu. akrabamızın çocuğu olmuştu daha yenice 40 gezmesine çıkmışlardı maşallah topişte bir oğlan bebekti. sabah yatağında ölüsünü bulmuşlar bebeğin .şimdi araştırma hastanesindeymiş neden olduğunu araştırıyorlarmış.ama ne fayda gidenn geri dönüyomu ki onu o halde bulan ana ne haldedir kim bilir o kadar üzgünüm ki rabbim hayırlısıyla önce doğurmak sonra büyütmek nasip etsin hepimize evlatlarını allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın:43:
ay canım çok kötü oldum niye öyle olduki allahım sabır versin gerçekten çok zor bir durum

metal41 kullanıcısından alıntı

Dayanamadım hastaneyi aradım hemşireye görüştüm

Her ikiside iyiymişler hamd olsun

Küçük
Arda da annesinin yanındaymış çok şükür.
çok şükür iyilermiş

inanki canım tmm acı çekiyon ama bebeği görünce yanına getirdiklerinde varya o acıdan eser kalmıyor bebeği yanındaki beşiğe yatırıyorlar devamlı gözün üstünde oluyor..annelik başka bişey başka bir duygu ne anne baba ne koca sevgisine benziyor siz o oluyorsunuz doğunca..

Ben gözyaşlarımı tutamam herhalde ilk zamanlar:43::43::43:

bebikim gelsin artııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkk :52::52:

doğurtcaklar desene sora sora:1:

sorma canım kızımı okula bırakırken bugün 10dk geç gittim ee malum bu hızla arkadaş arıyor neden geç kaldın doğumaı gidiyon diye ayy en sevmediğim şeyde bu şekilde markete gidiyon mesela yolda görüp sen doğurdunmu diyorlar yuhh diyom doğursam bu göbüşün bende ne işi var bakalım doğunca neler merak edilcek...

kızlar az önce çok kötü bir haber aldım ağlamaktan helak oldum çok moralim bozuldu. akrabamızın çocuğu olmuştu daha yenice 40 gezmesine çıkmışlardı maşallah topişte bir oğlan bebekti. sabah yatağında ölüsünü bulmuşlar bebeğin .şimdi araştırma hastanesindeymiş neden olduğunu araştırıyorlarmış.ama ne fayda gidenn geri dönüyomu ki onu o halde bulan ana ne haldedir kim bilir o kadar üzgünüm ki rabbim hayırlısıyla önce doğurmak sonra büyütmek nasip etsin hepimize evlatlarını allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın:43:

:43::43::14::14:

kızlar chnb doğum yapmış ardayla beraberlermişşşşş

çok sevindim ya,yarın da çıkarlar hastaneden inşallah.

kullanilmayannick kullanıcısından alıntı

selam kızlar herkese cok tesekkur ederım darısı bekleyenlern basına..pazartesı sabahı nışanım gelınce hastaneye gımıstım hatta yazmıstım ben gıdıorum felan dıe neyse ıste gıttım dr. baktı 3 cm acılman var dogum baslamıs yatış yapın dedı.benı aldılar bı odaya nst ye bagladılar yuksek sancım cıktı ama hıssetmıodum sonra suni sancıya basladılar cok ufak doz..saat 1 e gelıodu ıste suniye basladıklarında saat 3e kadar ancak 5 cm acıldı ama sancım öle abartılı deıldı..saat 3 gibi hemşire muayene ettı sonra bi ilaç kattı serumun ıcıne bu hızlı acılmanı saglıcak dedı.2 dk. bıle surmedı benım sancılar tavan yaptı tabi edepsizlik yaptm ılk dogumdakı gıbı hastaneyı ayaga kaldırdm bagırmaktan epıdural ıstıoruuuuuuum doğurmucam gıdıoruuuum felan dıe yalnız doktorumda hemsırelerde ebe de cok cok ıyıydı cok memnun kaldım yanı Allah hepsınden razı olsun..neyse ıste 3bucuk gıbı dogumhanenın ıcındekı sancı odasına alındım son muayenelerımı yaptılar 10-15 dk.da sancı odasında gectı bagıra cagıra:)) sonra dedıler doğumaheye gecebılırsın ıste dogumaheney gectım masaya cıktım bana dıolar hıc bagırma bebek gelıo felan bende zannedıorum moral vermek ıcın dıyolar felan.sonra doktorum geldı eldıvenlerını gıydı ıgne yaptı bana ıkın nefes al ver felan komutlar verdıler ıste onları yapmaya calıstım 10 sanıe bıle surmedı kızlar bı baktım bebeğim cıktı bi anda..nrmal doğum yapcak olanlar sakın korkmasın tabıkı sancıların şiddeti cok ağır ama sancı dayanılmaz olduktan sonra 10 dk. bıle surmuyo bebegın çıkısı ebenın doktorun dedıklerını yapmaya calısırsanız kolaylaşıyo hersey..4 dikişim var onlar bıraz ağrı yapıo onun dısında hersy cok guzel sütümde bugun bıraz daha iyi...bu arada epıdural felan olmadım bastan ıstememıstım cunku normal oldu hersey yani...darısı doğum bekleyen arkadaslarn basına hepınzı sevıorum.
KIZLAR KASIM ANNELERİMİZDEN BİRİ DOĞUM YAPMIŞ OKADAR GÜZEL ANLATMIŞKİ İNSANIN HİÇ YOKKEN DOĞURASI GELİYOR:)

darısı bize inş

az daha dur canım,biraz daha dursun bebiş.Ben de tırsmaya başladım erken doğum olur mu diye

ayyy CHNB de doğummu yapmış . Allahım inanamadım ya. bugun zaten çok duygusalım iyice gözlerim doldu. Allahım inşallah sağ salim kavuşturur yavrusuna.:nazar:

son günler beklemek çok zor. son 8 gunum kaldığı için hem heyecan hem sevinç hemde Bir gerginlik var üzerimde,eşimin 6 gun boyunca yanımda olmayacak olmasıda cabası.

ağlamak istiyorum belki içim rahatlar :5:

Back
X