bebikim gelsin artııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkk
Daha sana erken göbeklim acele etme
ayyy CHNB de doğummu yapmış . Allahım inanamadım ya. bugun zaten çok duygusalım iyice gözlerim doldu. Allahım inşallah sağ salim kavuşturur yavrusuna.
son günler beklemek çok zor. son 8 gunum kaldığı için hem heyecan hem sevinç hemde Bir gerginlik var üzerimde,eşimin 6 gun boyunca yanımda olmayacak olmasıda cabası.
ağlamak istiyorum belki içim rahatlar
kzlar çok skldm eve =(( pazar var burda burnumun dibinde ama çkmak da istemiyorum tek başına.
eşimle de akşam çkp gezmek istemiyorum dün yaptığından dolayı =((
napıcam ben off patladm =(((
yemek de bezelye değil,taze fasulya yaptım =P
chnb de iyiymiş he?
çok şükür kurtuldular valla darısı başımıza inş.(
merhaba kızlar.ben ocak annesi olucam inşallah.aranızda doğum yapanlar olmuş.tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.doğum yapacaklara da allah kolaylıklar versin.benim size bir sorum olacaktı.benim bir süredir akıntım vardı.peynir kesiği kıvamında idi.dr mantar dedi fitil kullandım.kremi hala kullanıyorum.ama 2 gündür akıntımın şekli değişti daha sarımsı,akışkan,ayran gibi ya da salep gibi bir akıntım oluyor.bu durumu yaşayan oldu mu hiç.bu amniyo sıvısı değildir değil mi?yardımcı olursanız çok sevinirim.
belki sen yanlış anlamışsındır cnm eşinin bakışlarını,biraz daha hassas olunuyor bu dönemde,her hareketleri gözümüze batıyor şimdi..
merhaba kızlar.ben ocak annesi olucam inşallah.aranızda doğum yapanlar olmuş.tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.doğum yapacaklara da allah kolaylıklar versin.benim size bir sorum olacaktı.benim bir süredir akıntım vardı.peynir kesiği kıvamında idi.dr mantar dedi fitil kullandım.kremi hala kullanıyorum.ama 2 gündür akıntımın şekli değişti daha sarımsı,akışkan,ayran gibi ya da salep gibi bir akıntım oluyor.bu durumu yaşayan oldu mu hiç.bu amniyo sıvısı değildir değil mi?yardımcı olursanız çok sevinirim.
canım ben de de var o akıntı idrar yolu enfeksiyonu muhtemelen seninkide doktor hamilelerin yüzde 90 ında bu tarz akıntı olur dedi. ben bol su içiyorum daha çabuk atabilmek için enfeksiyonu.enfeksiyon değilsede normaldir benim aylardır geliyor hem de çok yoğun bir şekildemerhaba kızlar.ben ocak annesi olucam inşallah.aranızda doğum yapanlar olmuş.tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.doğum yapacaklara da allah kolaylıklar versin.benim size bir sorum olacaktı.benim bir süredir akıntım vardı.peynir kesiği kıvamında idi.dr mantar dedi fitil kullandım.kremi hala kullanıyorum.ama 2 gündür akıntımın şekli değişti daha sarımsı,akışkan,ayran gibi ya da salep gibi bir akıntım oluyor.bu durumu yaşayan oldu mu hiç.bu amniyo sıvısı değildir değil mi?yardımcı olursanız çok sevinirim.
ben evde yanlızım gerçi annem arabayla 30 ssatlik yerde oturuyor ama sonuçta yanımda kimse yok eşim devamlı arıyor annem arıyor devamlı az geç açayım telefonu nasıl panik oluyorlar annem her aradığında başladımı sancın ayy insanın sancısı bile yokken devamlı sora sora başlatacaklar.. devamlı gülme modundayım
kızlar az önce çok kötü bir haber aldım ağlamaktan helak oldum çok moralim bozuldu. akrabamızın çocuğu olmuştu daha yenice 40 gezmesine çıkmışlardı maşallah topişte bir oğlan bebekti. sabah yatağında ölüsünü bulmuşlar bebeğin .şimdi araştırma hastanesindeymiş neden olduğunu araştırıyorlarmış.ama ne fayda gidenn geri dönüyomu ki onu o halde bulan ana ne haldedir kim bilir o kadar üzgünüm ki rabbim hayırlısıyla önce doğurmak sonra büyütmek nasip etsin hepimize evlatlarını allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?