2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ewet canım bebeğide yanındaymış iyiler demekki hepimiz az kaldı

kzlar çok skldm eve =(( pazar var burda burnumun dibinde ama çkmak da istemiyorum tek başına.
eşimle de akşam çkp gezmek istemiyorum dün yaptığından dolayı =((
napıcam ben off patladm =(((
yemek de bezelye değil,taze fasulya yaptım =P

belki sen yanlış anlamışsındır cnm eşinin bakışlarını,biraz daha hassas olunuyor bu dönemde,her hareketleri gözümüze batıyor şimdi..

merhaba kızlar.ben ocak annesi olucam inşallah.aranızda doğum yapanlar olmuş.tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.doğum yapacaklara da allah kolaylıklar versin.benim size bir sorum olacaktı.benim bir süredir akıntım vardı.peynir kesiği kıvamında idi.dr mantar dedi fitil kullandım.kremi hala kullanıyorum.ama 2 gündür akıntımın şekli değişti daha sarımsı,akışkan,ayran gibi ya da salep gibi bir akıntım oluyor.bu durumu yaşayan oldu mu hiç.bu amniyo sıvısı değildir değil mi?yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba kızlar.ben ocak annesi olucam inşallah.aranızda doğum yapanlar olmuş.tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.doğum yapacaklara da allah kolaylıklar versin.benim size bir sorum olacaktı.benim bir süredir akıntım vardı.peynir kesiği kıvamında idi.dr mantar dedi fitil kullandım.kremi hala kullanıyorum.ama 2 gündür akıntımın şekli değişti daha sarımsı,akışkan,ayran gibi ya da salep gibi bir akıntım oluyor.bu durumu yaşayan oldu mu hiç.bu amniyo sıvısı değildir değil mi?yardımcı olursanız çok sevinirim.

hayır amniyon sıvısı değildir, dr una danışsan daha ıyı bence.

belki sen yanlış anlamışsındır cnm eşinin bakışlarını,biraz daha hassas olunuyor bu dönemde,her hareketleri gözümüze batıyor şimdi..

yok cnm bu zamana has bir durum değil malesef.
gözler fıldır fıldır bekarken de böyleydi,daha yeni evliyiz hala öyle.
artk ne yapıcam bilmiyorum.
kızsam aynı,sussam aynı,küssem yine aynı..
en iyisi böyle mi yapmak,yani ben bundan sonra seninle dışarı çkmak istemiyorum mu demek bilmiyorum.
afedersnz sonradan tükürdüğümü de yalamak istemiyorum ama ne yapıcağımı şaşırdım.

Canım seni de Allah bi avazda kurtarsın , bu konuyu bence doktorunu arayıp danışmalısın amniyo sıvısının daha koyu değil de daha likit olduğunu tahmin ediyorum . ..

[

canım ben de de var o akıntı idrar yolu enfeksiyonu muhtemelen seninkide doktor hamilelerin yüzde 90 ında bu tarz akıntı olur dedi. ben bol su içiyorum daha çabuk atabilmek için enfeksiyonu.enfeksiyon değilsede normaldir benim aylardır geliyor hem de çok yoğun bir şekilde

chnb arkadaşımız doğum yapmış çok sevindim allahım analı babalı büyütsün bebeğini insallah darısı başımıza

Ayni durumdayiz..yanimda olsalar daha az ilgi gorurdum o kadar biktirdilar tlf lariyla:)

çooook üzüldüm allahım o kadıncağıza sabır versin allahım evlat acısı yaşatmasın bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…