2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ne güzel bir bebeğimiz daha oldu:))) bana da erken gelecek gibi geliyor...arkadaşlar bugün kızdı normal hayatına devam et gelecekse gelir dediler Allah'ım bu günleri hatırlayıp güleceğiz başkalarına da akıl vereceğiz...(inşallah)

Kİzzz 3 muzmuuu,1 muz kafi canim haslanmis yumurta ye bide hergun mutlaka
Burda ceviz ve sut,yogurt.bunlari yiyip sol tarafna yatip dinlenmk gerekiyomus

Kizlar ya bise sorucam,benim evde korsem var ama butun yani sadece gobek degil bacakli.acaba zor olurmu onunla wc gitmek filan.simsiki tutar gerci.unnadoda baktim simdo dogum sonrasi icin satilan korselerde aynisi benimkinin,napsam bilemedim

Kİzzz 3 muzmuuu,1 muz kafi canim haslanmis yumurta ye bide hergun mutlaka
Burda ceviz ve sut,yogurt.bunlari yiyip sol tarafna yatip dinlenmk gerekiyomus
ah canım yememmi abartıyorum da bazı şeyleri ama bende sola yatmayı bırak dinlenmek hiç yok hep bir asağı bir yukarı merdiven in çık iş yap oturmak ne dinlenmek ne bilmiyorum ki ama yine de kilo alır bebek hareketini etkilemezki benim hareketlerim :26::26::26::26::26::26:

Kizlar ya bise sorucam,benim evde korsem var ama butun yani sadece gobek degil bacakli.acaba zor olurmu onunla wc gitmek filan.simsiki tutar gerci.unnadoda baktim simdo dogum sonrasi icin satilan korselerde aynisi benimkinin,napsam bilemedim
canım ya ben de de var ondan ama tuvalet normal de bile sıkıntı olacak ,bir de korseyle daha zor olur ben bel kuşağı aldım doğumdan sonra sıkıca sarıcam

canım benimde artık hergün sancılarım oluyor yarım saat sürdüğü oluyor ama akıntım beyaz renkte ..çok akıntım da var

sakın merdiven inip çıkma erken doğum sebebi arkadaşım yaşadı o yüzden dedim
bende çok hareketliyim canım hatta hareket iyidir ama merdiven inip çıkma

bak canım ben de bundan vardı hamile kalmazdan önce kullanırdım ama o zaman bile kullanımı zordu .
ben şimdi bundan aldım beli sıkıca sarıyo sarkmayı engelleyecek yani

Napiyosun kiz o kadar :))
Evet etkilemez hareketli olman ama yemektn sonra yat dikkat et daha cok hareket ediyolar..
Alafranga wc de sıkıntı olmaz diye kendimi avutuyorum suan,bi korsem daha var evde sadece gobekten ama oda biraz kalinca,ben bi döküleyim bakaljm neler cikicak :))

arkadaşlar burda öğretmen olanlar var onlara bi, sorum olacak.ben norm fazlasıyım.bu hafta başı tayinim çıktı ama 32 de doğum iznine ayrıldım.müdürüm vekalet gönder ilişiğini keseriz diyo.il kesemezsin kesersen iznin biter diyo.bu nasıl olurya cuma günü 37+0 da olucam.iznim kesilirse nasıl çalışabilirim ki?ya ben ne yapacam..bilgisi olan var mı?Allah rızası için..bugün kafayı yiyecektim ya.iznin sonunu beklersem 2013 e kalacak.o zaman da yazın özür gururbu isteyecektim onu isteyemeyeceğim...offff offff

Ayy keske sadece sarkma icin olsaa,ben dikişli oldugum icin kaldi zaten bolca gobek,ben sadece dikis uzerini kapatmk icin kullanicam topladigi icin karin fazlaligini dikislerin uzerine degmiyo ve aci cok az oluyo.

inmek zorunda kalıyorum canım ne yapayım.ama bence doğumu tetiklemiyor bir arkadaşım var 5. katta oturuyor ve asansör yok o kadar dikki merdivenleri bugün tam 40 haftayı doldurdu henüz ne açılması ne sancısı var doktor eve geri göndermiş olsaydı erken doğum onun olurdu be kuzum kız doğuramadı gitti

ne yani doğum iznin mi bitermiş ilişik kesersen 37+0 dan sonra zaten yasal olarak çalışamazzsın bende öğretmenim ama eşim daha iyi bilir o okul müdürü ..o da 1 saaat sonra gelir gelsin öğreneyim sana özel msj atarım

ne yapıolar bunlar yaa reesen mi tayin verdiler canım sana ..

Ayy keske sadece sarkma icin olsaa,ben dikişli oldugum icin kaldi zaten bolca gobek,ben sadece dikis uzerini kapatmk icin kullanicam topladigi icin karin fazlaligini dikislerin uzerine degmiyo ve aci cok az oluyo.
canım ben bu resmi internetten buldum.ben medikalden bel kuşağı diyerek aldık bu kocakarıların taktığından aşağı yukarı hareket ediyo yani senin sezeryanmı ben normal düşünüyorum da ondan rahat diye düşünüyorum

her bünye her hamilelik her bebek farklı sanırım

CNm bn hastaneye gıtmıyorum hamılelıgımın basından berı Prof muaynanesıne gıdıyorum ondan uzun uzun oluyor muaynem:)))Saol tatlım ıns hep boyle ıyı haberlerle alırız bebişlerimizi kucağımıza )walla burdan bı arkadaş yazmıştı CNm muz süt ve pekmezi:))muz kampları önlüyormuş potasyum ve magnezyumdan zengınmiş bebişte dırek kanımızdan beslendıgı için pekmez ıyı geliyormuş tatlım bunundıdında hıc bısey yapmıyorum ınanki bizde sok olduk çünkü hep normal bı bebekti hiç önden gitmiyordu yani bn muzu pekmezı sabh kahvaltıdan önce yıyorum CNm sabaha karşı wc gıttımde yıyom yatıyom sende bı öle dene ıstersen tek farklı yaptugım bu

valla sorarsan çoook sevinirim..resen atanmadım canım kendim istedim.çünkü diğer yer gidiş geliş yapılcak yer değildi.1 yıldır eşimden ayrıydım.en azından burası 1 saat farka düşüyo ve gidiş geliş yapabilecem..cevabını bekliyorum...çok sağol..

Aynen canim benim sezeryan malesef,bakalim vaktimiz bi gelsin neler gostericek zaman :)

profösör mü hay gidi hay nerden buldun kız koca profu :)tamm canım biraz da pekmeze asılayım o zaman sabahları pekmez yiyeim bir de :)

Aynen canim benim sezeryan malesef,bakalim vaktimiz bi gelsin neler gostericek zaman :)
amin canım rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize

selam kızlar ben geldimmm...
saat 7den beri ölüyorum.....
sırtımın ağrısı mide ağrısı nefes darlığı...
çocuk gibi oturdumm ağladımmmmm
ALLAHım dayanamıyorum artık
ne olur kurtar beni dedim...
3 defa oldu bu bana ya 2 defasında acillik oldum..
kalktım ıhlamur kaynattım kaynar kaynar onu içtim.
sıcak su torbası yaptım...
sırtıma miğdeme sıcak su torbası koydum..
RABBİme hamd olsun şimdi iyiyimmm..
nasıl iyileştim inan bilmiyorum
ettiğim dualar yakarışlar kabul oldu sanırım
ama hala burnum tıkalı...
inanın grip olmaya razıyım..
yeterki o şekil nefes darlığı çekmeyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…