2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsunnnn...

hehe ben de diyordum bu kadar kişi sitede gözüküyor çevrimiçi ama niye yazmıyor bu kızlar diye tahmin etmeliydim o nigar ne yaptı öyle yahukociş gelse iyi olur içim bi tuhaf oldi

Bende hala cepten giriyorum alistim artik birakmiyorum elimden. Sabah aksam gece gundu gecmisi okuyorum. Bigun daha gecti kaldi 8 günüm. Bugün aşırı bir duygusallik var üzerimde.

adaşım çok sevindim ne güzel görmüşsün bebişini.ben 2-3 aydır hiçbişey anlamıyorum.zaten doktorum da çok kısa bakıyor iç organlarını falan inceliyor. napalım doğunca sürpriz olacak kızım.o zaman bol bol bakarız yavrularımıza inşaallah

ben de öğretmenim canım bu konuda bir bilgim yok.ama bana çok saçma geldi.neden iznin kesiliyormuş.bence iyice araştır.Ankarayı ara mutlaka.

Gunaydiiin findik, fistik, lokum anneler bebegi olanlar koynunda dogmayanlar karninda nasilsiniz bakalim bugun. benim gece karnim goguslerim bir agridi sanirim usuttum isininca uyuyakalmisim gece bi ara uyandim yine agriyo resmen sanciyo sonra yine uyumusum simdi turp gibiyim gecmis korltum noluyo diye ayy dogum sancisini dusununce tirstim ne yalan soyliyim. bebisim sanirim uyuyor daha bir ses yok dun annesi onu cok yordu dun yine biraz evle ugrastim yormusum kendimide kizimida.

günaydın kızlar şöyle bir selam verip geri yatağıma kaçıym..kocamı işe gönderdim de hala ayıkamadım:111:

Vitamincim hic uzulme canim calisan insana her zaman is var Allahim tez zamanda buldursun. biz her sene yasiyoruz bu issizligi her sene anlasma bozuluyo yeni bi yerle anlasiyo dualarimizla Allahim kocalarimizi issiz birakmasin ceplerini bos birakmasin.

Haklısın adaşim hastanelerde genelde öle oluyor herkes bu dertten muzdarip;(((hayırlısıyla kucaklarımıza alalımda bol bol seyrederiz CNm ))

oy maşallah ton ton presensese canım resimlerini bekleriz haberin olsun :)

canım çok hoşmuş begendim ama az pahalıymış iiyiki az almışın :)

sagol cnm valla keske bu durum ben dogum yaptıktan snra olsaydı en azndan yanmda olurdu iş bulana kdrr..diyorum bende

Chnb arkadaşımızı saat 3 de acil sezeyana alınıyor
Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim

CHNB almış bebişini kucagınaa yaa ne güzel allah analı babalı büyutsün inşşş

canım benm çok sagol bende hamilelğin basında kanama fln olunca mecbur işten cıktımm..
senin gibi bizde kiradayız birde eve yeni tasndık onun kredi borcu var 300 heray onuda ödüyoruzz.
Allah yardımcımız olsun..
baska biryerdende gelir olmayınca insanın zoruna gidiyoo
allahtan eşiminde tazminatı var ama işyeri iflas ettiğinden onunda ne zmzn gelcegi belli değil..işkurdan işsizlik parası cok az gelcekmiş daha tam belli değil ama..
birsklde olucak artık napalımmm.
Allah yardım edicek bend buna inanıyorum.
inşşş cok daha güzel bir işi olur eşimin..

üzülme canım allah bir kapıyı kapatır diğer kapıyı açar senin yapman gereken eşine destek olman onlar bizim gibi değiller çünkü dillerine getiremezler içlerine atarlar
sagol cnaımm

güçlü olayım diyorum gözlerim doluyo aglıyorum süreklii bir çeşit rahatlaamaa benmkisii amaa napıyım elimden birsy de gelmiyoooo

Allah hepimiizn yardımcısı olsunn

geçmiş olsun canım az kaldı şu bebişler bi gelsin ağrılarımızdan kurtulucaz Allahın izniyle dinlen bol bol. maşallah guguşuna annesi

günaydın kızlar,nasılsınız?

vitaminc çok üzüldüm canım,umarım çok daha güzel,çok daha rahat edeceği bir iş bulur eşin en kısa zamanda,bebişiniz sağlıkla gelsin de siz bunun da üstesinden gelirsiniz eminim

ağrıları olanlar hepimizde var ağrılar,bende de vardı dün akşam,normalmiş üzülmeyin,az kaldı doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…