• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Günaydin arkadaslar ne gece ne sabah heyecandan yatamiyorum bugun itibatiyle son bir haftam kalmis bulunuyor. Ustumde ister istemez bir gerginlik var. Ve bas agrilarim yinebasladi artik stresten agridigina eminim. Esimin gelmesine 6 gun kaldi. Önce esim sonra oglum gelince bu bas Agrim gececek eminim.:26:

Arkadaşlar merhaba,

7 aylık bir bebek annesi olarak bu heyecanları günleri çok yakından biliyorum.
Allah hepinize bebeklerinizi sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.:46:

Siteden uzak kaldığım su birkaç ayda minik bebeklerimizin doğumlarında ya da doğum günlerinde gelen misafirlerimize hediye etmek için küçük sevimli rengarenk kokulu sabunlar yaptık.
Odalarını süslemek için de kullanabilirsiniz.
Dün limangoda satışa cıktı.
İlgilenenler için link aşağıda.

http://kids.limango.com.tr/shop/index.php?cID=16961&c=67111&s=0&allproduct=0

Allahim bebislerimizi kismetiyle gonder ne olur. İssizlere is, dertlilere deva, hastalara sifa nasip eyle. Hepimizi bir solukta kurtar insallah. Amin.

Gunaydin kizlar..
Yataktan kalktim ama nasl kalktim allah bilir..her tarafim agrio..kasiklarim,belim,sirtim..
Zaten zar zor hareket ediorum bide bu agrilsr nerden cikti sabh sabah:(

Kizlar bugun ne guzel turp gibiyim dedim kahvaltidan sonra halsizlestim karnim agriyo yine yataga attim kendimi uyuyabilirsem uyucam bakayim

Back
X