selamlar.nabersiniz kızlar ? kim var kim yok
Allahim bebislerimizi kismetiyle gonder ne olur. İssizlere is, dertlilere deva, hastalara sifa nasip eyle. Hepimizi bir solukta kurtar insallah. Amin.
gerçekten doğumdan sonra sıcak bir duş çok iyi geliyor hem vucudun rahatlıyor hemde sütün geliyor....ben yaşamadım bizzat ama yengemde arkadaşımda çok faydası oldu....
merhaba canım,
biz varık
biz iyiyiz,ama acıktık, az sonra kahvaltıya gitcez
siz nasılsınız bakalım,bebikin nasıl..
selam kızlar ,
Herkese güzel bir gün diliyorum biz de uyuyamıyoruz artık uyku moduna geçemiyoruz durmadan wc deyiz çok yorgun geliyorum artık işe offff 0offff
· Loğusalıkta süt hormonlarını harekete geçirerek anne sütünün artışını sağlar.
· Peygamber efendimiz(SAV) der ki : Kadınlarınıza loğusa döneminde hurma yediriniz. Kim loğusalığında hurma yerse onun çocuğu akıllı ve ağır başlı olur. Çünkü hurma Hz. Meryemin loğusalığındaki yiyeceği idi. Şayet hurmadan daha iyi bir yiyecek olsaydı; Allah(c.c) diğer meyveleri Meryeme ikram ederdi.
banada hacdan acve hurmasıyla zemzem geldi özellikle istedim bir kaç tane....ama diğer hurmadan da alcam ki lohusalığımda yemek için....
Ben izne ayrıldım da rahatlık huzur neymiş anladım. Psikolojim de düzeldi sağlığımda. İnşallah sende bir an evvel rahatlarsın.
işe gelmek işkence gibi artık.
evde olup rahat olmak vardı şimdi.
doğum izni 6 ay olacaktı , o konuda netleşmedi.
sanırım biz o kanundan yararlanamicaz bu gidişle de
slm kızlar ben geldim sabah annem aradaı kahvaltıya çağırdı oraya gittim şimdi geldim ne yapıyosunuz bakalım
Tipik uykusuzluk şikayetlerimiz var kuzum sen neler yaptın oooh afiyet olsun
bende yeni geldim size bakayım dedim tatlım saol
Hoşgeldin canım sen nasılsın , her şey yolunda değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?