2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

herkese günaydın...bayağı uzun zamn oldu gripte yazamdım suan geçmişi braz okudum 3 arkadas doğurmuş çok mutlu oldum ya inşlllh hayrlı sağlıklı bi şeklde bizde bebşlerimizi kucağımıza alırız...artık son haftalara yaklastık bitün annişlerime allh kolaylık versn yardımcımız olsun

günaydın kızlar,

nasılsınız..

bende de hiç süt sızıntısı falan olmuyor,inş. doğumdan sonra gelir,doyurabilirim minik kızımı ..

gerçekten doğumdan sonra sıcak bir duş çok iyi geliyor hem vucudun rahatlıyor hemde sütün geliyor....ben yaşamadım bizzat ama yengemde arkadaşımda çok faydası oldu....bende eve gelince duşa gircem hemen....

Son düzenleme:
Allahim bebislerimizi kismetiyle gonder ne olur. İssizlere is, dertlilere deva, hastalara sifa nasip eyle. Hepimizi bir solukta kurtar insallah. Amin.

Amin canım ne güzel dua etmişsin ,bu arada benim eşime kavuşmama az kaldı bi arkadaşım ben de kalıyor herkes atakta sanırım insan yalnız kalınca daha da bi stres oluyo
etrafı ne kadar kalabalık olursa olsun insan eşini arıyor umarım kısa sürede kavuşuruz canım

selam kızlar ,

Herkese güzel bir gün diliyorum biz de uyuyamıyoruz artık uyku moduna geçemiyoruz durmadan wc deyiz çok yorgun geliyorum artık işe offff 0offff

· Loğusalıkta süt hormonlarını harekete geçirerek anne sütünün artışını sağlar.

· Peygamber efendimiz(SAV) der ki : ‘Kadınlarınıza loğusa döneminde hurma yediriniz. Kim loğusalığında hurma yerse onun çocuğu akıllı ve ağır başlı olur. Çünkü hurma Hz. Meryem’in loğusalığındaki yiyeceği idi. Şayet hurmadan daha iyi bir yiyecek olsaydı; Allah(c.c) diğer meyveleri Meryem’e ikram ederdi.’

banada hacdan acve hurmasıyla zemzem geldi özellikle istedim bir kaç tane....ama diğer hurmadan da alcam ki lohusalığımda yemek için....

selam kızlar ,

Herkese güzel bir gün diliyorum biz de uyuyamıyoruz artık uyku moduna geçemiyoruz durmadan wc deyiz çok yorgun geliyorum artık işe offff 0offff

Ben izne ayrıldım da rahatlık huzur neymiş anladım. Psikolojim de düzeldi sağlığımda. İnşallah sende bir an evvel rahatlarsın.

Annem de bana hazırlamış. Doğunca bebeğe ilk hurmayla zemzem vercez inşallah. artanını da ben yerim artık

işe gelmek işkence gibi artık.
evde olup rahat olmak vardı şimdi.
doğum izni 6 ay olacaktı , o konuda netleşmedi.
sanırım biz o kanundan yararlanamicaz bu gidişle de

slm kızlar ben geldim sabah annem aradaı kahvaltıya çağırdı oraya gittim şimdi geldim ne yapıyosunuz bakalım

işe gelmek işkence gibi artık.
evde olup rahat olmak vardı şimdi.
doğum izni 6 ay olacaktı , o konuda netleşmedi.
sanırım biz o kanundan yararlanamicaz bu gidişle de

Evet canım yatıp dinlenmek dururken iş düşünüyorum hala
bu durumdan rahatsızım artık bebeğimle ilgili hayaller kurup dinlenmek istiyorum
ben 4 ay ücretli 6 ayda ücretsiz hakkımdan yararlanacağım tabii şu 4 ü 6 yapsalar
tam bi yaşına gelmiş olacak kuzum daha da bi güzel olacak inşallah kanun bizi kapsar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…