işe gelmek işkence gibi artık.
evde olup rahat olmak vardı şimdi.
doğum izni 6 ay olacaktı , o konuda netleşmedi.
sanırım biz o kanundan yararlanamicaz bu gidişle de
iyiyim çok şükür canım benimde iğnem bittin onu almaya gidicem bi ara yarında yaptırırım
Ahh ben napiim..izindeyim evdeyim ama surekli ofisten aramalar sirket evraklarinin imzalanmasi projelerin cizilmesi derken ofisi eve tasidim:)
Ayyy de me benim de bugün iğnem var , akşam yaptırmaya gideceğim işte ... O kadar ağrıyor ki anlatamam.. Kocaman şişik kaşıntı soluma yatmam lazım diye sağdan yaptırıyorum yatamıyorum bile üzerine
seninde oluyomu iğneyi yaptırdıktan sonra 2 gün felan kalçam çok acıyo bide taş gibi oluyo oturduğumda yattığımda çok acıyo ilk gün yanmada oluyo
Evet canım aynen yanma kızarma zaten iğne olurken başlıyo yanmaya
günaydın kıslarrrrrrrrr :) bugün guguşumun cicileri geldi kargoyla :) ama üzücü olan bebiş süsünün tüylerini takmamışlar unutmuşlar aradım dedim yollayın ben takarım bakalım yollıcaklar resimleri ekliyorum :)Eki Görüntüle 553438 Eki Görüntüle 553439 Eki Görüntüle 553440 Eki Görüntüle 553441 Eki Görüntüle 553442 Eki Görüntüle 553443
kıslar işte bunun ortasında tüy olacaktı artık ben yapıcam Eki Görüntüle 553444
senin bugün sonuncu sanırım 2 tane vermişti doktorun
günaydın kıslarrrrrrrrr :) bugün guguşumun cicileri geldi kargoyla :) ama üzücü olan bebiş süsünün tüylerini takmamışlar unutmuşlar aradım dedim yollayın ben takarım bakalım yollıcaklar resimleri ekliyorum :)Eki Görüntüle 553438 Eki Görüntüle 553439 Eki Görüntüle 553440 Eki Görüntüle 553441 Eki Görüntüle 553442 Eki Görüntüle 553443
Evet canım 19 unda kontrolüm var genelde hep bi sonraki kontrole kadar veriyor umarım bu gidişimde gerek kalmadığını söylerAz kaldı bunların hepsini unutucaz kucağımıza geldiklerinde serserilerimiz
Bayıldımmmmm güle güle kullan canım benim ...
oy maşallah ton ton presensese canım resimlerini bekleriz haberin olsun :)
Geçmiş olsun canım.selam kızlar ben geldimmm...
saat 7den beri ölüyorum.....
sırtımın ağrısı mide ağrısı nefes darlığı...
çocuk gibi oturdumm ağladımmmmm
ALLAHım dayanamıyorum artık
ne olur kurtar beni dedim...
3 defa oldu bu bana ya 2 defasında acillik oldum..
kalktım ıhlamur kaynattım kaynar kaynar onu içtim.
sıcak su torbası yaptım...
sırtıma miğdeme sıcak su torbası koydum..
RABBİme hamd olsun şimdi iyiyimmm..
nasıl iyileştim inan bilmiyorum
ettiğim dualar yakarışlar kabul oldu sanırım
ama hala burnum tıkalı...
inanın grip olmaya razıyım..
yeterki o şekil nefes darlığı çekmeyeyim...
Bence bu işte bi yanlışlık vardır.bilgim yok ama mantıklı düşününce izninin yanmaması gerekiyor.arkadaşlar burda öğretmen olanlar var onlara bi, sorum olacak.ben norm fazlasıyım.bu hafta başı tayinim çıktı ama 32 de doğum iznine ayrıldım.müdürüm vekalet gönder ilişiğini keseriz diyo.il kesemezsin kesersen iznin biter diyo.bu nasıl olurya cuma günü 37+0 da olucam.iznim kesilirse nasıl çalışabilirim ki?ya ben ne yapacam..bilgisi olan var mı?Allah rızası için..bugün kafayı yiyecektim ya.iznin sonunu beklersem 2013 e kalacak.o zaman da yazın özür gururbu isteyecektim onu isteyemeyeceğim...offff offff
Offf ben de geceleri uyuyamıyorum saatlerce deli oluyorum...sonra da sinirlerim bozuluyor oturup ağlıyorum...merhaba kızlar
dün gece 12 gibi yattım 2 30 da uyandım dön sola dön sağa uyuyamayınca gittim 5 30 a kadar tv izledimsonra da 11 de uyanmışım :S
kahvaltımı yaptım yemeği attım...
ama hala uykum var...
cnhb den haber var mı? inşallah hem kendi hem de bebeği iyidir.
başka doğuran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?