senden bi gün sonrada ben gidicem doktora bakalım benim serseri oğlum ne kadar olmuş ne yapıyo içerde :)
Merhaba kızlar...okuldan yeni geldim bilgisayarı açtım hemen geçmişi okuyup size yazayım dedim.
Dün akşama kadar elektrikler yoktu sinir oldum boş günümde.
Neyse ben de temizlik yaptım iyi oldu...
Geçmiş olsun canım.
Bence bu işte bi yanlışlık vardır.bilgim yok ama mantıklı düşününce izninin yanmaması gerekiyor.
Offf ben de geceleri uyuyamıyorum saatlerce deli oluyorum...sonra da sinirlerim bozuluyor oturup ağlıyorum...
Oyyy yesinler onu ikimizde hayırlı sağlıklı haberlerini alalım inşallah pıtırcıkların geçen alelacele gittiğimizde öğrenemedim kilosunu filan kızımın ben de bu sefer sakin ve pür dikkat olacağım
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin (Araf 54)
Meali :
Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah`tır Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O`nundur Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir (A`arf suresi, 54)
Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allah’a şükretmek, konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir
ben öğrendim tatlım 1650 di gittiğimde 2 kilo olmuştur benim fit oğlum :) amin canım benim
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyetel-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin (Araf 54)
Meali :
Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah`tır Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O`nundur Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir (A`arf suresi, 54)
Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allaha şükretmek, konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyetel-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
Meali :
Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allaha şükretmek, konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir
Merhaba kızlar...okuldan yeni geldim bilgisayarı açtım hemen geçmişi okuyup size yazayım dedim.
Dün akşama kadar elektrikler yoktu sinir oldum boş günümde.
Neyse ben de temizlik yaptım iyi oldu...
Geçmiş olsun canım.
Bence bu işte bi yanlışlık vardır.bilgim yok ama mantıklı düşününce izninin yanmaması gerekiyor.
Offf ben de geceleri uyuyamıyorum saatlerce deli oluyorum...sonra da sinirlerim bozuluyor oturup ağlıyorum...
Meali :
Oyyyy maşaallah ona benim tombik kızım 2,200 dü en son dr. amcamız tombiş diyo kızımabenim kız 2,800 ü bulmuştur diye tahmin ediyorum :)))
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
Meali :
Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allah’a şükretmek, konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir
günaydın kıslarrrrrrrrr :) bugün guguşumun cicileri geldi kargoyla :) ama üzücü olan bebiş süsünün tüylerini takmamışlar unutmuşlar aradım dedim yollayın ben takarım bakalım yollıcaklar resimleri ekliyorum :)Eki Görüntüle 553438 Eki Görüntüle 553439 Eki Görüntüle 553440 Eki Görüntüle 553441 Eki Görüntüle 553442 Eki Görüntüle 553443
kıslar işte bunun ortasında tüy olacaktı artık ben yapıcam Eki Görüntüle 553444
işe gelmek işkence gibi artık.
evde olup rahat olmak vardı şimdi.
doğum izni 6 ay olacaktı , o konuda netleşmedi.
sanırım biz o kanundan yararlanamicaz bu gidişle de
gerçekten doğumdan sonra sıcak bir duş çok iyi geliyor hem vucudun rahatlıyor hemde sütün geliyor....ben yaşamadım bizzat ama yengemde arkadaşımda çok faydası oldu....bende eve gelince duşa gircem hemen....
hoşgeldin canım nasılsın
Hoşbulduk canım iyiyim sağol sen nasılsın?
saol bende iyiyim canım
CNm cok hoş cok şıklar artık hazırsın ne guzel)nereye yaptırdın CNm cok özel olmuşlar farklı konseptte yapıyorlar mı cok begendım güle güle kullan
Biz doğum sırasında sonlardayız senle ama insan doğum yapanları okudukça gördükçe heyecanlanıyor demi? sanki bizim de doğumumuz yaklaşmış gibi..
huuuuuuu kıslar ya ben dün hastaneden sonra sütyen alayım dedim inanamıcaksınız ama 100 c kap aldımmmmmmmmmm
evet canım yaa heleki dün çok heyecanladım nesrin ablanın haberini alınca karnıma ağrılar felan girdi hatta çok minik bi leke gibi bişey geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?