2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

senden bi gün sonrada ben gidicem doktora bakalım benim serseri oğlum ne kadar olmuş ne yapıyo içerde :)

Oyyy yesinler onu ikimizde hayırlı sağlıklı haberlerini alalım inşallah pıtırcıkların geçen alelacele gittiğimizde öğrenemedim kilosunu filan kızımın ben de bu sefer sakin ve pür dikkat olacağım

hoşgeldin canım nasılsın

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin (Araf 54)

Meali :

Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah`tır Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O`nundur Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir (A`arf suresi, 54)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allah’a şükretmek, konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir

ben öğrendim tatlım 1650 di gittiğimde 2 kilo olmuştur benim fit oğlum :) amin canım benim

ben okudum canım Allah hayırlı doğum nasip etsin bi avazda kurtulsun inşallahhh

Son düzenleme:

Yakinda bi bebisin haberini daha alicas demekki:)ne gusel..

Allah bi avazda kurtarsın inşallah

gerçekten de çok sinir bozucu birşey uyumam lazım yorgunluktan ölüyorum uyumanın imkanı yok

canım Allah orkidem e kolaylık versin :) darısı başımıza.

Allah kabul etsin ben de okudum

orkideye de kolay doğumlar inşallah,herkes doğurmaya başladı ya

hayırlı olsun canım,çok şekerler

işe gelmek işkence gibi artık.
evde olup rahat olmak vardı şimdi.
doğum izni 6 ay olacaktı , o konuda netleşmedi.
sanırım biz o kanundan yararlanamicaz bu gidişle de

aynen ya,bıktım artık,sabahın 6'sında kalk,işe git....

ama ameliyattan sonra 2 gün yasak malesef,yine de su tutulabilir

CNm cok hoş cok şıklar artık hazırsın ne guzel )nereye yaptırdın CNm cok özel olmuşlar farklı konseptte yapıyorlar mı cok begendım güle güle kullan

sağol cnm eminönü havuzlu han dan yaptırdık süslü bebe de yaptırdık zaten acayip çeşit var orada düşündüğün bi konsept varsa zaten kesin vardır oradada :)

Biz doğum sırasında sonlardayız senle ama insan doğum yapanları okudukça gördükçe heyecanlanıyor demi? sanki bizim de doğumumuz yaklaşmış gibi..

evet canım yaa heleki dün çok heyecanladım nesrin ablanın haberini alınca karnıma ağrılar felan girdi hatta çok minik bi leke gibi bişey geldi

huuuuuuu kıslar ya ben dün hastaneden sonra sütyen alayım dedim inanamıcaksınız ama 100 c kap aldımmmmmmmmmm

evet canım yaa heleki dün çok heyecanladım nesrin ablanın haberini alınca karnıma ağrılar felan girdi hatta çok minik bi leke gibi bişey geldi

Bana sanki erken doğum yapacakmışım gibi geliyo nedense.. kasıklarımdaki ağrılar hep var artık...

Topiğimiz bayağı kalabalıklaştı. uzun zamandır böyle görmemiştim burayı..
Herkese merhabaaa herkes katılsın hadi sohbete..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…