2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bu arada nesrin ablanın bebişi 3700 doğmuş kızlar maşallah AHMET ARDA ya

ayyyyyy maşallah nasıl çıkmış guguş yahu :) anaaa nezaman doğurmuş ne çok doğuran var yahu tırsıyom artık ay benim dr da yok buralarda doğurmamam lazım bidahaki kontrolüm aralık 3 :)

Son düzenleme:

benim içimdeki seste haftaya doğurucamı söylüyor nedense

bütün bebişler zamanında gelsin inş canım yaa

ayyyyyy maşallah nasıl çıkmış guguş yahu :) anaaa nezaman doğurmuş ne çok doğuran var yahu tırsıyom artık ay benim dr da yok buralarda doğurmamam lazım bidahaki kontrolüm aralık 3 :)

dün doğum yaptı tatlım kontrole gitmişti açılması varmış sezeryana aldılar

inşallah bizde yararlanırız. bnde diyorm eşime. zengin olrsak ücretsiz izin alcam diye:)

bütün bebişler zamanında gelsin inş canım yaa

İnşallah canım da her an hazırlıklı olmak lazım artık. hazırlık demişken, benim daha çantam bile hazır değil :18: haftasonu hazırlıycam bakalım...
Sizinkiler hazır mı kızlar?

Son düzenleme:

dün nesrinden sonra herkezde bi erken doğum yapma olayı başladı buna bende dahilim...

İnşallah canım da her an hazırlıklı olmak lazım artık. hazırlık demişken, benim daha çantam bile hazır değil :18: haftasonu hazırlıycam bakalım...
korkma kıs hazırlarsın bak ben hazırladım ama çok şükür daha doğurmadım :)
dün doğum yaptı tatlım kontrole gitmişti açılması varmış sezeryana aldılar

ayyyyyyyyy ne tatlıdır guguşu yaaa yemek lazım onuuu :) bu arada açılma olunca nie sezeryana almışlarki belki daha açılırdı normalde doğardı :44::44:

bencede hazırla belli olmuyorsun bakarsın senin bebişte süpriz yapar hazırlıksız yakalalmamak lazım

tatlım onun başından beri sezeryan olucağı belliydi bebeğin iri olmasından ve onun rahımağzında dikiş vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…