bu arada nesrin ablanın bebişi 3700 doğmuş kızlar maşallah AHMET ARDA ya
Bana sanki erken doğum yapacakmışım gibi geliyo nedense.. kasıklarımdaki ağrılar hep var artık...
Topiğimiz bayağı kalabalıklaştı. uzun zamandır böyle görmemiştim burayı..
Herkese merhabaaaherkes katılsın hadi sohbete..
Bana sanki erken doğum yapacakmışım gibi geliyo nedense.. kasıklarımdaki ağrılar hep var artık...
ayyyyyy maşallah nasıl çıkmış guguş yahu :) anaaa nezaman doğurmuş ne çok doğuran var yahu tırsıyom artık ay benim dr da yok buralarda doğurmamam lazım bidahaki kontrolüm aralık 3 :)
Evet canım yatıp dinlenmek dururken iş düşünüyorum hala
bu durumdan rahatsızım artık bebeğimle ilgili hayaller kurup dinlenmek istiyorum
ben 4 ay ücretli 6 ayda ücretsiz hakkımdan yararlanacağım tabii şu 4 ü 6 yapsalar
tam bi yaşına gelmiş olacak kuzum daha da bi güzel olacak inşallah kanun bizi kapsar
Ahh ben napiim..izindeyim evdeyim ama surekli ofisten aramalar sirket evraklarinin imzalanmasi projelerin cizilmesi derken ofisi eve tasidim:)
bütün bebişler zamanında gelsin inş canım yaa
Slm canım hoşgeldin
İnşallah canım da her an hazırlıklı olmak lazım artık. hazırlık demişken, benim daha çantam bile hazır değil :18: haftasonu hazırlıycam bakalım...
Sizinkiler hazır mı kızlar?
slm kızlarrrrr nasılsınız
korkma kıs hazırlarsın bak ben hazırladım ama çok şükür daha doğurmadım :)İnşallah canım da her an hazırlıklı olmak lazım artık. hazırlık demişken, benim daha çantam bile hazır değil :18: haftasonu hazırlıycam bakalım...
dün doğum yaptı tatlım kontrole gitmişti açılması varmış sezeryana aldılar
maşallah onada tatlım benimki cılız bi çocuk :)
İnşallah canım da her an hazırlıklı olmak lazım artık. hazırlık demişken, benim daha çantam bile hazır değil :18: haftasonu hazırlıycam bakalım...
korkma kıs hazırlarsın bak ben hazırladım ama çok şükür daha doğurmadım :)
ayyyyyyyyy ne tatlıdır guguşu yaaa yemek lazım onuuu :) bu arada açılma olunca nie sezeryana almışlarki belki daha açılırdı normalde doğardı :44::44:
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
huuuuuuu kıslar ya ben dün hastaneden sonra sütyen alayım dedim inanamıcaksınız ama 100 c kap aldımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?