Doğar doğmaz sütünle tombikleşir o da hem cılız bebekleri daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar ben de daha da tombik olmasın diye dikkat ediyorum valla bir de normal doğum düşünüyorum zaten
benim eksiklerim var iç çamaşırı felan almam lazım
inşallah bizde yararlanırız. bnde diyorm eşime. zengin olrsak ücretsiz izin alcam diye:)
bende ctesi aldım emzirme atleti az öncede bavuluma bebedor göğüs pedi koydum aklıma geldikçe atıyorum bişeyler
aynen canım bende çok kilo almasını istemiyorum şuan eğerki doktorum sezeryan derse ozaman kilo aldıran ne varsa yicem ki en azından 3.5 kilo doğsun oğluşum :))))) ama normal olursa kilo çok almasın en fazla 3 kilo olsa yeter sonra doğunca ben onu tombikleştiririm
kızlar ya eşim artık beni tombiğim diye seviyo şişko diyo bende kendimi varil gibi istiyorum 10 kilo aldım sadece ama(
Ben 85 tim 100 ü buldum canım
aynen canım bende çok kilo almasını istemiyorum şuan eğerki doktorum sezeryan derse ozaman kilo aldıran ne varsa yicem ki en azından 3.5 kilo doğsun oğluşum :))))) ama normal olursa kilo çok almasın en fazla 3 kilo olsa yeter sonra doğunca ben onu tombikleştiririm
ya ben o emzirme sütyenlerini hiç beğenmedim almicam vala
günaydın kıslarrrrrrrrr :) bugün guguşumun cicileri geldi kargoyla :) ama üzücü olan bebiş süsünün tüylerini takmamışlar unutmuşlar aradım dedim yollayın ben takarım bakalım yollıcaklar resimleri ekliyorum :)Eki Görüntüle 553438 Eki Görüntüle 553439 Eki Görüntüle 553440 Eki Görüntüle 553441 Eki Görüntüle 553442 Eki Görüntüle 553443
kıslar işte bunun ortasında tüy olacaktı artık ben yapıcam Eki Görüntüle 553444
ayy canım en güzeli inşallah sütün bol yağlı olurda paşanı tombikleştirirsin zayıf olsunki normalde doğurasın çok beslersen normal doğum yapamaya bilirsin herşeyin hayırlısı be gülüm
vay canına benim normalde zaten 90 dı bazı modellerde 95 takıyoduum hatta şimdik 100 c kap olmuşum dahada şişerlerse yandık artık atkı niyetine dolarız boynumuza :)
Ben de bi çıkabilseydim izne...bence ev daha güzeldir...kızlaaarrr ay sonunda izine çıkabildim evde yatmak çokta eğlenceli değilmiş ay beni memnun etmek te ne zormuş şimdiden canım sıkıldı yahu
Ben 75tim 95 oldumBen 85 tim 100 ü buldum canım
Ben başta kilo verdiğim için şu an hamile kalmadan önceki kilomdan 2,5 kilo fazlayım. bebeğim de 2500gr olmuştontişler ben 1 kilo vermişimmmdr dün bana ben yeme diyorum die yemiyomusun dedi bir güldüm bir güldüm yoooooooo aksine abartılı yiyom die hehhehe :) yani toplamda 4 kilo fazladan almışım hamişlikte :) 2 kilo daha alsam 1 ayda ki belkide almam guguş doğunca bi 5 kilo gider zaten dimi heheheh
Canım ben emzirme atleti aldım 2 tane.yeter heralde.. ben de almiycam sütyen.ya ben o emzirme sütyenlerini hiç beğenmedim almicam vala
ay cnm evt alma bencede ben bitane aldım keşke almasaydım arkadaşım anlatıyo açıldığı zaman rahat kullanılmıyomuş alma dedi bana bende normal aldım bitanede
haha kız olsun ne güzel kışın sıcak sıcak dolaşırsın ben öyle yapıcam çünkü ... şaka maka emzirdikten sonra büzüşüyorlar küçülüyorlar canımmm he doğumdan sonra dahada büyüyorlar haberin olsunda sonra bunlar ne diye tırsıp kaçma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?