• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

tontişler ben 1 kilo vermişimmm :32::32::32::32::32: dr dün bana ben yeme diyorum die yemiyomusun dedi bir güldüm bir güldüm yoooooooo aksine abartılı yiyom die hehhehe :) yani toplamda 4 kilo fazladan almışım hamişlikte :) 2 kilo daha alsam 1 ayda ki belkide almam guguş doğunca bi 5 kilo gider zaten dimi :52::52::52:heheheh

çok güzelmiş kilo alımın canım doğumda zaten eşle beraber çoğu gidecektir bide emzirince manken anne olucaksın...

Bir çoğunu ben de beğenmedim canım ama bebefox un kroveze yaka sütyenleri çok rahat ben beden büyüyünce onlardan aldım hem alıştırma olsun şimdiden diye kullanmaya başladım emzirme atletini de 2 tane aldım dilersen dene hayatım . .

bizim burda sadece sütyen var canım atlet yok görmedim hiç ben

Gecedicle; ayy CNm valla ist da oturmuyorum ama sırf bunun içn su meşur yere B'nde gıtmek istiyorum ;))bebişimin ılk kalp atışlarını duyduğumuzda bı karartının içinde pırpır eden bı kalp görmüştük bu ılk görüntü bizi cok etkilemiştı eşimle;))
O gece uyuyamamiştık eşim bana sürekli şimdi içinde pır pır eden bı kelebek mi var dıyordu o günden beri mınık prensesim bızım kelebeğimiz oldu :1: oyuzden kelebek konseptı istiyorum Mevlüt'e hastane de kızıma da kelebekli bı Mevlüt takımı arıycam ;))

maşallah gögüslerinize kızlar ben 75 takıyodum şimdi 80 oldu ama 75 de taktığım oluyo ikiside oluyo yani:9::9::9::9:

seastiremm kız napıyosun,biz kokoşumun adına 5 dk.öncesi itibariye karar verdik.. bizim adımızı da ekleyebilirsin artık listeye..

kızımızın adı Tanem Pınar olcak Allah' ın izniyle..

Son düzenleme:
Ben de bi çıkabilseydim izne...bence ev daha güzeldir...

Ben 75tim 95 oldum :1:

Ben başta kilo verdiğim için şu an hamile kalmadan önceki kilomdan 2,5 kilo fazlayım. bebeğim de 2500gr olmuş :1:

Canım ben emzirme atleti aldım 2 tane.yeter heralde.. ben de almiycam sütyen.

Umarım sütle doldukları için bu kadar büyümüşlerdir :D

maşallah gögüslerinize kızlar ben 75 takıyodum şimdi 80 oldu ama 75 de taktığım oluyo ikiside oluyo yani:9::9::9::9:

benim 90dı zaten şimdi 100 takıyorum doğumdan sonra hakkımızda hayırlısı ama bizde ırsi rahmetli annanem göğüslerini eteğinin içine koyardı...

selam kızlar chnbyle görüştüm çok mutluydu allahım bizede yaşatsın 3700 gr 53 cm doğmuş şişliği inince 3590a düşmüş sütüde az az geliyormuş bir sorunu yok çok şükür hepinize selam söyledi eşide gelmiş yanındaymış rahim ağzındaki dikiş alınacaktı alamamış doktor
haberler güzel
orkidemde doğuma gidiyor herhalde allahım bir avazda kurtarsın inşallah hayırlı doğumlar

çok güzelmiş kilo alımın canım doğumda zaten eşle beraber çoğu gidecektir bide emzirince manken anne olucaksın...
ay inşallahhhh bal damlıyo ağzından bal :)
Gecedicle; ayy CNm valla ist da oturmuyorum ama sırf bunun içn su meşur yere B'nde gıtmek istiyorum ;))bebişimin ılk kalp atışlarını duyduğumuzda bı karartının içinde pırpır eden bı kalp görmüştük bu ılk görüntü bizi cok etkilemiştı eşimle;))
O gece uyuyamamiştık eşim bana sürekli şimdi içinde pır pır eden bı kelebek mi var dıyordu o günden beri mınık prensesim bızım kelebeğimiz oldu :1: oyuzden kelebek konseptı istiyorum Mevlüt'e hastane de kızıma da kelebekli bı Mevlüt takımı arıycam ;))
ay negüzel cnm bulursun mutlaka git sende oraya :)
:))) Sanırım öyle olacak canım soğuklarda korunuruz işte fena mı :D
iyi olur kıs doğalgaza zam gelmiş ya fazla yakmayız işte :52::52:
ben sütyeni bıraktım canım taşımak için yardımcı birini arıyorum inşallah sırt ağrııs çekmeyizde o kocaman portakalları taşırken
hahhaha kıs salma sonra sarkarlar :52::52::52::52:
hahha cnm senin göbüşte minnak :52::52: göbüş büyüsün memişlerde büyür heheh
maşallah ya,çok sevindim sağlıklı olmasına

maşallah,emzirirken 105 olur o canım

ayyyyyy yandım ben ozaman zaten şimdiden sırtım ağrıyo :)

Son düzenleme:
selam kızlar chnbyle görüştüm çok mutluydu allahım bizede yaşatsın 3700 gr 53 cm doğmuş şişliği inince 3590a düşmüş sütüde az az geliyormuş bir sorunu yok çok şükür hepinize selam söyledi eşide gelmiş yanındaymış rahim ağzındaki dikiş alınacaktı alamamış doktor
haberler güzel
orkidemde doğuma gidiyor herhalde allahım bir avazda kurtarsın inşallah hayırlı doğumlar

Çok sevindim canım maşaallah onlara haber verdiğin için sağol canımmm

haberler güzel

as chnb adına sevindim ne güzel kurtuldu bizde zamanında kurtuluruz inşallah ahmet ardaya kocaman bir maşallah kilosu gayet iimiş orkidemdemi sıra şimdi panik sardı nedense benide sankim ben doğurcam allah tez zamanda kurtarsın inşallah oridemide

Back
X