tontişler ben 1 kilo vermişimmmdr dün bana ben yeme diyorum die yemiyomusun dedi bir güldüm bir güldüm yoooooooo aksine abartılı yiyom die hehhehe :) yani toplamda 4 kilo fazladan almışım hamişlikte :) 2 kilo daha alsam 1 ayda ki belkide almam guguş doğunca bi 5 kilo gider zaten dimi heheheh
Bir çoğunu ben de beğenmedim canım ama bebefox un kroveze yaka sütyenleri çok rahat ben beden büyüyünce onlardan aldım hem alıştırma olsun şimdiden diye kullanmaya başladım emzirme atletini de 2 tane aldım dilersen dene hayatım . .
vay canına benim normalde zaten 90 dı bazı modellerde 95 takıyoduum hatta şimdik 100 c kap olmuşum dahada şişerlerse yandık artık atkı niyetine dolarız boynumuza :)
hahahha ay keşke bitanede 110 falan alsaymışım
bu arada nesrin ablanın bebişi 3700 doğmuş kızlar maşallah AHMET ARDA ya
huuuuuuu kıslar ya ben dün hastaneden sonra sütyen alayım dedim inanamıcaksınız ama 100 c kap aldımmmmmmmmmm
Ben de bi çıkabilseydim izne...bence ev daha güzeldir...
Ben 75tim 95 oldum
Ben başta kilo verdiğim için şu an hamile kalmadan önceki kilomdan 2,5 kilo fazlayım. bebeğim de 2500gr olmuş
Canım ben emzirme atleti aldım 2 tane.yeter heralde.. ben de almiycam sütyen.
maşallah gögüslerinize kızlar ben 75 takıyodum şimdi 80 oldu ama 75 de taktığım oluyo ikiside oluyo yani
bizim burda sadece sütyen var canım atlet yok görmedim hiç ben
ay inşallahhhh bal damlıyo ağzından bal :)çok güzelmiş kilo alımın canım doğumda zaten eşle beraber çoğu gidecektir bide emzirince manken anne olucaksın...
ay negüzel cnm bulursun mutlaka git sende oraya :)Gecedicle; ayy CNm valla ist da oturmuyorum ama sırf bunun içn su meşur yere B'nde gıtmek istiyorum)bebişimin ılk kalp atışlarını duyduğumuzda bı karartının içinde pırpır eden bı kalp görmüştük bu ılk görüntü bizi cok etkilemiştı eşimle )
O gece uyuyamamiştık eşim bana sürekli şimdi içinde pır pır eden bı kelebek mi var dıyordu o günden beri mınık prensesim bızım kelebeğimiz olduoyuzden kelebek konseptı istiyorum Mevlüt'e hastane de kızıma da kelebekli bı Mevlüt takımı arıycam )
iyi olur kıs doğalgaza zam gelmiş ya fazla yakmayız işte:))) Sanırım öyle olacak canım soğuklarda korunuruz işte fena mı
hahhaha kıs salma sonra sarkarlarben sütyeni bıraktım canım taşımak için yardımcı birini arıyorum inşallah sırt ağrııs çekmeyizde o kocaman portakalları taşırken
hahha cnm senin göbüşte minnakmaşallah gögüslerinize kızlar ben 75 takıyodum şimdi 80 oldu ama 75 de taktığım oluyo ikiside oluyo yani
maşallah ya,çok sevindim sağlıklı olmasına
maşallah,emzirirken 105 olur o canım
Umarım sütle doldukları için bu kadar büyümüşlerdir
selam kızlar chnbyle görüştüm çok mutluydu allahım bizede yaşatsın 3700 gr 53 cm doğmuş şişliği inince 3590a düşmüş sütüde az az geliyormuş bir sorunu yok çok şükür hepinize selam söyledi eşide gelmiş yanındaymış rahim ağzındaki dikiş alınacaktı alamamış doktor
haberler güzel
orkidemde doğuma gidiyor herhalde allahım bir avazda kurtarsın inşallah hayırlı doğumlar
selam kızlar chnbyle görüştüm çok mutluydu allahım bizede yaşatsın 3700 gr 53 cm doğmuş şişliği inince 3590a düşmüş sütüde az az geliyormuş bir sorunu yok çok şükür hepinize selam söyledi eşide gelmiş yanındaymış rahim ağzındaki dikiş alınacaktı alamamış doktor
haberler güzel
orkidemde doğuma gidiyor herhalde allahım bir avazda kurtarsın inşallah hayırlı doğumlar
Çok sevindim canım maşaallah onlara haber verdiğin için sağol canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?