2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Bizim hastene çıkışımızda Fenerbahçeli

Günaydın Aralık ayını bekleyen annişler))ah kızlar bnm kocam ne düşüncelıymış ne ince ruhlu bı adammış da bnm haberım yokmuş;((
Burda dogum hedıyelerını alan arkadaşlara özenırdım ne guzel dıe eşleri düşünmüş die )bnm eşim hıc konuşmazdı B'nde istemezdım ama içten içe de bızı düşünmüyor herhalde die hayıflanırdım...gecen gece ne kadar kaldı doguma hayatım dedi B'nde 1ay var gıbı dürüyor ama agırlastıgımı hıssedıyorum max 3hfta gıbı dedım)tmm dıyıp susmuştu ...dün okadar yogundumkı arkadasım geldı görümcem geldı akşamda mısafır gelecektı bı trafik oluştu o ara eşim aradı sana bı süprızım yapacaktım ama bugun cok yogunsun dedi evet dedım akşama yaparsın )bı MMS geldı cep telefonuma son model beyaz bır otomobılın resmi ve altında SENIN KARNINDAKİ KELEBEKTEN DAHA ŞAHANE BİŞeY OLAMAz KARICIM gÜLE GÜLE KuLAN YAZMIŞ )hayatımın 3.şokuydu bu

Kızlar bende kızımı aldım kucağıma normal doğum oldu şimdi cadı kızım ağladığı için bu kadar yazabiliyorum daha sonra yazarım 3330 gr kızım gayet iyiyiz evdeyiz şimdi
allah analı babalı büyütsün maşallah kızına canım darısı başımıza canım

iigeceler kızlar 27 kasım gece12.40bebeğim doğdu 3500kilo 52cm boyunda bugün döndük eve sütüm pek yok devamlı memede paşam anca uyudu haber vereyim dedim bu arada tüm hamişleri alla kurtarsınn...
allah analı babalı sağlıkla büyütsün canım

aynen eşime diyorum geceden beri oynamıyo..
karıcım çocuğu rahat bırak uyuyodur..
demesine rağmen içim rahat etmedi..
oynamadı gene bende başladım ağlamaya.
biraz daha oynamasaydı gidecektim doktora
kız bende öyle oldum gecen gün çikolata yedim başladı canlanmaya hiç korkma artık derin uykulara dalabiliyorlar

maşallah bebeğin çok tatlı allah nazardan saklasın bence kaldır resmi . hadi maşallah der herkes ama demeyen olur bir de nazar değmesin yavruna.çok korkarım ben nazardan herkes bir gözle bakmıyor ki :26:

Slm kızlar nasılsınız?

pdr,mustafamvezeynebim,sagra ve doğum yapan göremediğim tüm arkadaşlar gözünüz aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. ne güzel bi duygu bu yarabbim...

fd01 bebişin çok güzeeeellllllllll. sana benziyo sanki :))))))

seastire nasılsın canım. pek girmiyosun foruma. hayırdır?

kızlar bende acaip heyecan oluyor zamanla. acaba ne zaman, nerede, ne şekilde doğum başlayacak; doğuma girerken veya sancıyı hastanede çekerken yanımda acaba kimler olacak (!) gibi sorular beynimde sürekli dönüyor. bu tür kaygılar normal mi acaba?
doğuma sadece eşimle gitsem, doğum olduktan sonra da annelere haber versem keşke!!! mümkün mü sizce?

Bu arada benim de doğum yaklaşmış kızlar.dün bayağı gezdim sonra dr'a gittik kontrole.nst'de bir sürü sancı çıktı,ama hafifti. rahim ağzı uzunluğun 2 cm'e düşmüş dedi. ben de gece tekrar sordum.bu ne demek diye. birkaç gün sonra doğum başlayabilir,her an tetikte ol dedi. ((( daha erken değil mi ya...ben daha çantamı bile hazırlamamıştım üstelik. artık başladım yıkama ütüleme işlerine...bi daha gezmiycem tövbe...

Ben de dün dr doğuruyorsun deyince çok panikledim,hemen sancım çoğalacak,gece de doğum yapacam sandım canım. meğer espri yapmış.
Dün bende senin yaşadığın duyguları ilk defa bu kadar yoğun yaşadım. sanırım gün yaklaştıkça böyle düşünceler normal. ben devlette doğum yapacağım için,sancı çekerken yanımda kimse olmayacak sanırım. ama şansım olursa tabiki yanımda annem ya da eşimi isterim.
Annenle aynı şehirde misin bilmiyorum ama bence hemen haber ver. annen daha tecrübeli olur eşinden daha çok yardımcı olabilir.

Canlarımmmmmm o kadar hamilenin duasıyla doktorum hindistana gidemedi madem bu kadar hamilenin duası tutuyor birde kardeşime dört gün önce tüp bebek transfer edildi dua edelimde tutsun cuma günü hürmetine arkadaşlar kardeşiminde bir evladı olsun dualarınızı eksik etmeyin

güle güle kullan kazasız belasız bebeğinle birlikte inş. çok romantik bizimkinden de ses yok ama araba imkansız:))))) hiç beklentimi yükseltmeyeyim...

annemle aynı şehirdeyiz ama sorun eşimin annesiyle de aynı şehirde olmamız! şimdiden doğumdan önce bir süreliğine bana yerleşmeyi düşünen bir kayınvalidem var ve çok stres oluyorum bu duruma. Eşimin de bir itirazı olmamakla beraber halden memnun görünmesi beni daha da deli ediyor.
halbuki illa biri gelecekse o kişinin kendi annem olmasını dilerdim.

aynen bende öyleyim heyecandan buram buram terliyorum normal galiba yoksa ben mi abartıyorum diyordum ama yalnız değilmişim

güle güle kullan kazasız belasız bebeğinle birlikte inş. çok romantik bizimkinden de ses yok ama araba imkansız:))))) hiç beklentimi yükseltmeyeyim...

CNm cok Saol ama umutsuzluğa kapılma emınımkı esın de sana cok güzel bı sürpriz yapacaktır )bnmde hıc aklıma gelmezdı çünkü ztn arabam var bıde yenı ev aldık 5yıl borcumuz oldu süre kısa oldugundan epey sıkışıcaz arabayı satalım fln dıyorduk çift vergı ödenmesın artık yakıt parası fln kısalım dıye konuşmuştuk sok oldum ınankı) sızle paylaşmak istedım

normal doğum olacağından gününü saatini bilmediğinden bu heyecanın gayet normal.bence doğuma giderken ailene falan haber ver senin heyecanını onlarda yaşasın paylaşsınlar bence......

canım çok güzel bir sürprizmiş.güle güle kullan kazasız belasız inşallah

oy oy demek senin kuzu erkenci annesi,çok gezme hayatım yolda falan doğurursundabenim halam çok gezerdi ve nerdeyse yolda doğuruyodu,biz ona derdik azcık evde dur diye ama kadın hiperaktifti anacım...hayırlısı olsun canım dikkat et çok yorma kendini

Kızlar bu nasıl sımdı buldum nette
çok güzel

oooo :)) maşallah ne kadar da şanslısın. güle güle kullan !!! bebişinle gezwersiniz artık:)

seni çok iyi anlıyorum canım.bizimkiler farklı şehirlerde ama benim kv.de de gelip 40 gün kalırım falan demeye başladı. kalması bişey değil de, kaldığı zaman evin düzenini altüst ediyo,herşeye karışıyo, hep kendi istediğinin yapılmasını istiyo ve yapılmadığı zaman da küsme,eşimi doldurma huyu var.
Ben hastanedeyken bile gelip evimin huzurunu bozup gitti. öyle kurnaz ki bide, alttan alttan iş çevirir hep.görünüşte çok sever beni.
Benim eşim de bu durumdan gayet memnun canım.bende düşündükçe şimdiden sinirlerim bozuluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…