• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kıslar ben yavaştan çıkayım evi biraz toplayıp hazırlanıyım saat 3 de dr a gitcem :)

$311102_111974332301182_1507142448_n.webp
geçen hafta aldım kızlar nasıl

Bu arada kardeşimin tüp bebeğinin sonucunu almamıza 5 gün kaldı dularınızı bekliyorum kızlar yüce rabbim onada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin tüm isteyenlerede versin yüce rabbim isteyenin kolunu kucağını doldursun inşallaaahhhh

Gecedicle çok güzel cicileriniz.güle güle giydir.
Seastire bayildim seninkine de.çok tatlı tam benim tarzim.
Selinsila canım yetistirirsin merak etme.kolay gelsin.

Eki Görüntüle 567257

çok güzel canım,güle güle kullan

Kızlar ya az önce yediklerini çıkardım yine.offf hala mı ya :((((
Çok kötü oldum...

son zamanlarda böyle olan varmış cnm,üzüldüm

Bu arada kardeşimin tüp bebeğinin sonucunu almamıza 5 gün kaldı dularınızı bekliyorum kızlar yüce rabbim onada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin tüm isteyenlerede versin yüce rabbim isteyenin kolunu kucağını doldursun inşallaaahhhh

inşallahhhhh

kızlar aranızda düzenli yürüyüş yapan var mı .ben her gün yürüyemiyorum.bunun bana dezavantajı olur mu acaba.eşime gece bari çıkar biraz yürüyelim diyorum burası küçük yer öyle millete karşı olmazmış.ayıp olurmuş büyüklerimiz laf edermiş.çok darlandım yine :5:

Ayy darısı başıma bu cuma da benim kontrolüm var benim cadı kızımda cuma günü geliverse yahu :)
inşallah canımm sağlıkla inşallah . gözünaydın belkide müjdeli bir haber alırsın
kızlar iyi geceler uğuralp ismi sizce nasıl hala isim bulamadık yardım edin:((
bence güzel isim canım ayrı yazılsa bile anlamları var
hımm anladım.benimkinin gelişimi sat'a göre uyumlu çıkıyor. o zaman kilosu da normaldir demi?
kızlar yanılma payı oluyor benim kız doğduğu gün usg 3,400 kg çıktı doğunca 3 ,610 dü fark ediyor yani
Selam kızlar. bebekten fırsat bulup yazamıyorum ama aklım hep sizde. kimler doğurdu çok merak ediyorum.diğer anneler ne alemde bilmiyorum ama benim doğumdan sonra en büyük sıkıntım emzirmek oldu. bir an evvel göğüs kremlemeye başlamanızı tavsiye ediyorum. ben sezeryan olduğum gün lansinoh kullanmaya başladım ama işe yaramadı ve büyük sıkıntım oldu. garmastan isimli başka bir krem kullanmaya başladım. iyileşmeye çalışıyorum. göğüs ucu çatlağı ve sütün hemen gelmemesi kabusum oldu resmen. göğüslerim kanayıp kabuk bağladı. önerimi sakın yabana atmayın. aklınızda bulunsun. hepinizi öpüyorum.
gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün. bende emme sıkıntısı çok şükür olmadı ama göğsüm ilk günden yara oldu bebedor kullanıyorum ama sürekli emdiği için bi faydası olmuyor
biraz canım azıyor ama dayanılmaz bi acı değil zamanla geçer inşallah
kızlar kasığına kramp giren varmı ???
evet canım bendede oluyordu normal bence
Benim Canım Annem,
Bu mektubu sana önceden yazdım, bu aralar doğuma hazırlandığımdan çok meşgul olacağım...

Bu zorlu yolculukta benimle beraber olduğun ve bana hayat verdiğin için sana çok teşekkür ederim. Beraber bir mucizeyi gerçekleştirdik. Üstelik bu sadece bir başlangıç ikimiz için... Her yeni gün beraber bir şeyler öğreneceğiz, beraber büyüyeceğiz.

Ben beraber geçireceğimiz günleri düşündükçe çok heyecanlanıyorum. Yaşayacağımız o kadar çok şey var ki...

Geçtiğimiz haftalarda benim için hayatın ve vücudun tamamen değişti. Bu fedakârlığını hayatım boyunca unutmayacağım. Zaten sen de beni kucağına alıp kokumu içine çekince hamilelikte yaşadığın tüm zorlukları bir anda unutacaksın. Belki de ben çoktan yanına geldim ve sen unuttun bile ;)
Ufaklıktan Not: Sen benim hayatımdaki en önemli insan olacaksın. Ne kadar heyecanlı değil mi? Eğer hâlâ yanına gelmediysem sakın merak etme biraz nazlanıyor olabilirim :)
:16::16::16::16::16::16::16::25:
iyi günlerde kullansın bebişin canım çok güzeller:16:
Eki Görüntüle 567257

güzelmiş canım hayırlı olsun:16:

canım çok güzeller ellerine sağlık kayınvalidenin

Eki Görüntüle 567257
çok güzelmiş iyi günlerde kullan

aminnn

kızlar aranızda düzenli yürüyüş yapan var mı .ben her gün yürüyemiyorum.bunun bana dezavantajı olur mu acaba.eşime gece bari çıkar biraz yürüyelim diyorum burası küçük yer öyle millete karşı olmazmış.ayıp olurmuş büyüklerimiz laf edermiş.çok darlandım yine :5:
ben arada yürüyorum gerçekten çok rahatlatıyor beni hiç ödemim falan yok sen birde normal düşünüyorsun keşke biraz yürüyebilsen gündüz çıkma imkanın yok mu?

canım yürüyüşe felan çıkmıyorum gitmem gerekn yerler varsa o zamn yürüyorum dr da yürüyüş felan yap demedi hem millete ne nderlerse desinler boşver sonuçta ayıp bişey yok ewlisin ve kocanlasın allah allah millet evlenmedn doğuruo o büyüklerde çok bilio boşver sen kendine bak:6:

merhaba kızlar saat 12 ye kadar uyudum şaka gibi bişeyler yedim evi süpermem lazım çamaşır var offf off allahtan kurutma makinası aldım ona dolduruyorum kuruyo hemen.

Selam kızlar doktordan geldim. Nst de az sancı çıktı. 1 cm açılma var. Bebeğin kilosu 32oo e yakın dedi. Bi hafta sonra yine gidicem. Ayın 14üne kadar vakit verdi normal olduğu için. Bakalım ne zaman gelicek bizIMKI

Back
X