yok evde çok hareketliyim ama ritimli yürüyüş için burda uygun bir yer yok.karnım şiş diye işte ayıp olurmuş millete karşı ben izmirden geldim byle şeyler bizim orda sıradan şeyler.o kadar tuhafıma gidiyor ki.ben arada yürüyorum gerçekten çok rahatlatıyor beni hiç ödemim falan yok sen birde normal düşünüyorsun keşke biraz yürüyebilsen gündüz çıkma imkanın yok mu?
bağnaz örümcek kafalı insanlar bunlar.kocama diyorum sen nasıl uyuyorsun onlara.e ben sana demedim mi evlenmeden bizimkiler böyle diye diyor.e ne yapsaydım yani evlenmese miydim seninle diyorum.izmirde hiç böyle şeyler olmaz alışmak çok zor allah kolaylık versin cümlemizecanım yürüyüşe felan çıkmıyorum gitmem gerekn yerler varsa o zamn yürüyorum dr da yürüyüş felan yap demedi hem millete ne nderlerse desinler boşver sonuçta ayıp bişey yok ewlisin ve kocanlasın allah allah millet evlenmedn doğuruo o büyüklerde çok bilio boşver sen kendine bak![]()
ay canım benim doktora mı gittin sen .maşallah oğluna.demek açılman da başlamış.e 1 cm varsa açılman devamı hemen gelir bence :26: öyle değil mi.Selam kızlar doktordan geldim. Nst de az sancı çıktı. 1 cm açılma var. Bebeğin kilosu 32oo e yakın dedi. Bi hafta sonra yine gidicem. Ayın 14üne kadar vakit verdi normal olduğu için. Bakalım ne zaman gelicek bizIMKI