• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben arada yürüyorum gerçekten çok rahatlatıyor beni hiç ödemim falan yok sen birde normal düşünüyorsun keşke biraz yürüyebilsen gündüz çıkma imkanın yok mu?
yok evde çok hareketliyim ama ritimli yürüyüş için burda uygun bir yer yok.karnım şiş diye işte ayıp olurmuş millete karşı ben izmirden geldim byle şeyler bizim orda sıradan şeyler.o kadar tuhafıma gidiyor ki.

canım yürüyüşe felan çıkmıyorum gitmem gerekn yerler varsa o zamn yürüyorum dr da yürüyüş felan yap demedi hem millete ne nderlerse desinler boşver sonuçta ayıp bişey yok ewlisin ve kocanlasın allah allah millet evlenmedn doğuruo o büyüklerde çok bilio boşver sen kendine bak:6:
bağnaz örümcek kafalı insanlar bunlar.kocama diyorum sen nasıl uyuyorsun onlara.e ben sana demedim mi evlenmeden bizimkiler böyle diye diyor.e ne yapsaydım yani evlenmese miydim seninle diyorum.izmirde hiç böyle şeyler olmaz alışmak çok zor allah kolaylık versin cümlemize

Selam kızlar doktordan geldim. Nst de az sancı çıktı. 1 cm açılma var. Bebeğin kilosu 32oo e yakın dedi. Bi hafta sonra yine gidicem. Ayın 14üne kadar vakit verdi normal olduğu için. Bakalım ne zaman gelicek bizIMKI
ay canım benim doktora mı gittin sen .maşallah oğluna.demek açılman da başlamış.e 1 cm varsa açılman devamı hemen gelir bence :26: öyle değil mi.

40.haftaya mı girdim neeee:1:
Bende bugün kuaföre gittim son hazırlıkları yaptım gerçi daha ne zaman gelmek isteyecek belli değil sevimli oğlum:16:

oflu gittinmi doktora
gittim canım yazdım gelişmeleri :)

yok evde çok hareketliyim ama ritimli yürüyüş için burda uygun bir yer yok.karnım şiş diye işte ayıp olurmuş millete karşı ben izmirden geldim byle şeyler bizim orda sıradan şeyler.o kadar tuhafıma gidiyor ki.

bağnaz örümcek kafalı insanlar bunlar.kocama diyorum sen nasıl uyuyorsun onlara.e ben sana demedim mi evlenmeden bizimkiler böyle diye diyor.e ne yapsaydım yani evlenmese miydim seninle diyorum.izmirde hiç böyle şeyler olmaz alışmak çok zor allah kolaylık versin cümlemize

ay canım benim doktora mı gittin sen .maşallah oğluna.demek açılman da başlamış.e 1 cm varsa açılman devamı hemen gelir bence :26: öyle değil mi.

evet canım doktordaydım..
işte biş aksilik olmadığı sürece 1 hafta sonra gel dedi.
sancı kanama olursa su gelirse bebek oynamazsa hemen gel dedi.
açılmalar belli olmuyo kuzum bakalım ne olacak.
birde normal istediğim için en geç 14 e kadar bekleyelim dedi.

Selam kizlar,dün bi iki eksigimi alayim diye paZara gittimm,ahh farketmeden ne kadar yuruduysem aksam pert düstümm.
Bu sabahta kalktim ev perisan,toparla duZenle camasir yika as derken yoruldum yine bi tonnn
Şaka maka ayin 3 ü olmus.
12 gunum kalmis.
Yarinda randevum var bakalim ne dicek dr.
Aralikta geldigine gore patir patir dokulur artik kalanlar :))
Lutfen son gune kadar beklesin kizimm,ben raziyim:49:

Selam kızlar doktordan geldim. Nst de az sancı çıktı. 1 cm açılma var. Bebeğin kilosu 32oo e yakın dedi. Bi hafta sonra yine gidicem. Ayın 14üne kadar vakit verdi normal olduğu için. Bakalım ne zaman gelicek bizIMKI
canım benden önce yazmışsın bende merak ettim acaba doğurdumu diye demek 1 cm açıklık varmış beklesin paşamız biraz daha

allah allah ne ayıbı ya yürüyüş yapmakdamı yasakmış anlamadım ben yanına kayınvalideni veya bir komşunuzu al yavaş yavaş yürü be kuzum bu arada benim ilk görev yerim sakarya çok severim orayı biraz tutucudur ama iyi bir yerdir

Selam kizlar,dün bi iki eksigimi alayim diye paZara gittimm,ahh farketmeden ne kadar yuruduysem aksam pert düstümm.
Bu sabahta kalktim ev perisan,toparla duZenle camasir yika as derken yoruldum yine bi tonnn
12 gunum kalmis.

sayılı günlerimiz kaldı ne güzel heyecanlar allahım herkese yaşatsın

canım benden önce yazmışsın bende merak ettim acaba doğurdumu diye demek 1 cm açıklık varmış beklesin paşamız biraz daha

yok canım doğurmadım daha :1:
son güne kadar bekleyecek heralde paşam..
beklesin bakalım.
hayırlı vakitte gelsinler de ne olursa olsun :16:

12 gunum kalmis.

4_5 gün önce doğsun canım yaaa nolcak sanki ben çok sabırsızım galiba babası ben dokuz doğurdum sen daha doğuramadın demeye başladı:1::1::1:
bugün kuaföre gittim kuafördeki kız diyorki erken doğan kızlar diyor kocaya erken gidermiş:1::1::1:
Ablam 7 aylık doğdu 14 yaşında kıcaya kaçtı diyor:1::1::1:
Çok güldüm yaaa

4_5 gün önce doğsun canım yaaa nolcak sanki ben çok sabırsızım galiba babası ben dokuz doğurdum sen daha doğuramadın demeye başladı:1::1::1:
bugün kuaföre gittim kuafördeki kız diyorki erken doğan kızlar diyor kocaya erken gidermiş:1::1::1:
Ablam 7 aylık doğdu 14 yaşında kıcaya kaçtı diyor:1::1::1:
Çok güldüm yaaa

Hahahah alem bu kocalar :27:
13 unde kiz kardesim gelicek canim yanima oyuzden beklesin istiyorum.
Bide 3 yasinda oglum var evde ona bakicak hastanede bana bakicak birileri lazim yani :26:

kızlar aranızda düzenli yürüyüş yapan var mı .ben her gün yürüyemiyorum.bunun bana dezavantajı olur mu acaba.eşime gece bari çıkar biraz yürüyelim diyorum burası küçük yer öyle millete karşı olmazmış.ayıp olurmuş büyüklerimiz laf edermiş.çok darlandım yine :5:

ben düzenli yürüyorum cnm,en az 2 saat.Dezavantajını bırak çok avantajı var

merhaba kızlar saat 12 ye kadar uyudum şaka gibi bişeyler yedim evi süpermem lazım çamaşır var offf off allahtan kurutma makinası aldım ona dolduruyorum kuruyo hemen.

12 mi,ah ah,hayal benim için

maşallah bebişe cnm,zamanında gelecek işte,ne güzel

Hadi bakalım hayırlısı kuzum sağlıkla gelsin miniğin

akşama ıspanak yapacağım,keşke yıkaması bu kadar zahmetli olmasa ya,sırf yıkamamak için sürekli yapamıyorum

Back
X