slmlar,ben meoww.
buraya grmycem demiştim ama beni merak edenler vardır diye yinede durumumdan bahsetmek istedim.
bugün dr.daydım ve kızım 3.500 olmuş.
dr,doğum her an olabilir dedi.
cuma günü tekrar çağırdı ve en geç pazartesi alıcaz seni doğuma dedi.
çatı muayenesi oldum,çatım darmış.
doktoruma normal istediğimi söyledim,bnden taraftar Allahtan.
ama biliyorsunuz herhangi bir risk olursa sezeryan da olabilirim yani.
nstye girdim 2 kere sonuçlarım iyiydi.tansiyonum yüksekti biraz.
yakında anne baba olucaz,heyecanla bekliyoruz bakalım =))
Abi'm eşinden ayrıldı bı sıkıntılar olmuş annemle yaşamaya başladı büyük kızıda getirmiş okul nakil işleri fln varmış araba istedi banada eşim yeni aldı ya arabayı plakası fln sabh oldu B'nde bugun ılk bınecektım bınemeım ona verdım eşimde kızdı bn sana aldım da kendım bınmıyorum elaleme verıyosun dedı ;((kapattı Tlf B'nde bısey demedım küsmüyüz dıyom yok dıyo ama bıraz soğukluk hıssedıyorum sanki;((annemı aradım söyledim oda bı trıp yaptı oğluna laf deyınce kızdım B'nde cok bısey demedım ama kızdım(annem yalnız yaşıyor babam bn küçükten vefat etmişti yıllarca ıkımız yalnızdık emeklıyle gecınmeye çalışıyor herseyını buz karşılıyoruz sımdı bana sırtını dönünce cok bozuldum;((
canım arada kalmışsın ya bi yanda eşin bi yanda abin ne diyeyim ki sende abine güzel bi şekilde söyle onund aklından bulması lazım
Kızlar merhaba,
bende 39+2 deym.. cumartesi doktora gittim bebeğimin 4500 kg ulaştığını öğrendm.. sezeryana alıcaklar mecburi.. cumartesiye kdr sancım gelirse gidicem.. ama gelmezse cumartesi sabahı 08.12.2012 sezaryana alıcaklar.. dualarınızı eksik etmeyin neolur.. :):)
bu arada göğüs ucu için doktorum bana da lansinoh kremini verdi.. hatta göğüslerin şimdiden yumuşasın yara olmasın kullanmaya başla dedi.. kullanıyorum şuan bnce doğum yapmayanlarda kullanmaya başlayınki sonra en azından yumuşasın göğsünüz..
heyecanla doğumu bekliyorum.. doğumdan sonra Allahın izniyle görüşmek üzere.
Kızlar merhaba,
bende 39+2 deym.. cumartesi doktora gittim bebeğimin 4500 kg ulaştığını öğrendm.. sezeryana alıcaklar mecburi.. cumartesiye kdr sancım gelirse gidicem.. ama gelmezse cumartesi sabahı 08.12.2012 sezaryana alıcaklar.. dualarınızı eksik etmeyin neolur.. :):)
bu arada göğüs ucu için doktorum bana da lansinoh kremini verdi.. hatta göğüslerin şimdiden yumuşasın yara olmasın kullanmaya başla dedi.. kullanıyorum şuan bnce doğum yapmayanlarda kullanmaya başlayınki sonra en azından yumuşasın göğsünüz..
heyecanla doğumu bekliyorum.. doğumdan sonra Allahın izniyle görüşmek üzere.
Kizlar seyimin oraya bicak saplanir gibi biseyler oluyo belimde kasiklarimda agri filan yok sanci mi bu???
Kizlar seyimin oraya bicak saplanir gibi biseyler oluyo belimde kasiklarimda agri filan yok sanci mi bu???
Şimdi bunu eşime dersem anneme de cephe alır çünkü ben çalışmasamda eşim sağolsun hseyını karşıladı annemın bır kez laf duymadım Allah razı olsun)ama annem boyle yapınca ben bozuldum ona caktırmamam lazım dogum için bende kalacaktı annem sımdı ıstemıyorum bı suredır temızlıge gelen kadın var bana onu devamlı mı yapsam bı süreliğine ama eşime ve anneme nasıl desem onu düşünüyorum;((
Bügünde bnm CNm cok sıkkın azcık moral verin tontiş anneler ;((
selam kızlar hekeslere,inşallah herkesin keyfi yerindedir,hayırlı doğumlar diliyorum hepinize.
Bende bugün sağlık ocağında yapılan tahliller vardı onları aldım idrarda protein çıktı,hemen doktoruna git dedi endişendim biraz,biraz araştırdım ama tam anlamıyla birşeyler bulamadım başına gelen var mı aranızda yarın sabah erkenden gidicem doktora hayırlısı inşallah önemli birşey değildir.
slmlar,ben meoww.
buraya grmycem demiştim ama beni merak edenler vardır diye yinede durumumdan bahsetmek istedim.
bugün dr.daydım ve kızım 3.500 olmuş.
dr,doğum her an olabilir dedi.
cuma günü tekrar çağırdı ve en geç pazartesi alıcaz seni doğuma dedi.
çatı muayenesi oldum,çatım darmış.
doktoruma normal istediğimi söyledim,bnden taraftar Allahtan.
ama biliyorsunuz herhangi bir risk olursa sezeryan da olabilirim yani.
nstye girdim 2 kere sonuçlarım iyiydi.tansiyonum yüksekti biraz.
yakında anne baba olucaz,heyecanla bekliyoruz bakalım =))
tontişler hu huuuuuuuuuuuuubugün kontrolüm çokkkkk güzel geçti çatı muayenesi yaptı ilk defa yaptı hiç cnm yanmadı hissetmedim bilee :) veeee dr ooooo harika doğum yapıcaz seninle çok kolay olucak doğumun dedi çok müsaitmiş çatım :) nts ye soktu sancım falanda yok guguş 3 kilo olmuş ayın 11 inde gel dedi açılmama bakıcak 1 cm falan olursa 12 sinde doğumu başlatırız dedi sırf kociş dedi diye 12 sinde olurmu die :) eğer olmazsa açılmam 20 sinde dedi doğum için çook mutluyum herşey çok güzel dedi dr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?