2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

maşallah bebişine kendi kendine gelir inş.
ben doğum yaptın zannettim girmeyince...
burası kimsenin malı değil cnm boş ver keyfine bak...

Ne güzel canım senin adına çok sevindim herşeyin yolunda gitmesi insanın moralini yüksek tutuyor.çatı muayenesi yaparken doktor elini mi sokuyor?ben çatı muayenesinden çok korkuyorum ;(

tansiyon yükselmesi yok şükür genelde düşük bile çıkar ama hayırlısı yarın doktoruma gidicem.

maşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini

kızlaar yarın doğuruyorum kısmetse :) benimle aynı gün doğuracak arkadaşlar wardı onlarada hayırlı doğumlar diliyorum bizden sonra doğuracaklarada allah sağ sağlim bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.............

Allah yar ve yardımcın olsun canım benimde cuma nasipse inşallah :)

İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alır kardeşin. O süreci biliyorum, insanın meraktan korkudan içinin içini yediği süreç. Allahım inşallah mutlulukla sonuçlandırsın.

Canım hayırlı doğumlar Allah ıkınızı de sağlıkla kurtarsın inşallah bizim icinde dua et çok beklemeden kavuşalım minişlerimize

Canım Allah seni de evladına sağlıkla kavuştursun inşallah benim de kontrolum var hemen arkanızdan ben de kavuşurum kızıma sağlıkla inşallah

teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla gelsin kuzularımız

Canım hiç sorunsuz, kolaylıkla ve sağlıkla al inşallah bebişini kucağına.
Darısı başımıza inşallah.

Ohhh ne güzel her şey yolunda çok şükür. Çok sevindim canım senin adına.
Ne yaptın, aldın mı halıyı :)))))

Çok geçmiş olsun. Yarın doktoruna gidecekmişsin Allahtan. O en iyi şekilde değerlendirecektir mutlaka.

Bende yarın doğuruyorum canım inşallah.Bende sana hayırlı doğumlar diliyorum.Tek dileğim bebişimi sağlıkla kucağıma almak.
Ve çok merak ediyorum nasıl bişey gelicek kucağıma ,kime benzicek acaba :)

Sana da hayırlı doğumlar arkadaşım :)

İyi akşamlar kızlar,

Bugün son kontrolümdü. Cuma günü kısmetse doğurucam, bir aksilik yok şimdilik. Sancım falan da çıkmadı daha erken gelmez sanırım.

Eşime güzel bir doğumgünü hediyesi olucak. Hediye paketi kurdelesi hazırladım, içine de ''iyi ki doğdun baba'' yazdım. İlk olarak da eşim için Beşiktaşlı hastane çıkışı giydirticem. Üzerine kurdele ile babasına vericekler. Oğluşkom aramıza katılacak kısmetse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…