Eki Görüntüle 567257
geçen hafta aldım kızlar nasıl
sağol cnm aminnnnnnnnnnnnnnnnn :)maşallah size Allah gönlüne göre versin en hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz....
slmlar,ben meoww.
buraya grmycem demiştim ama beni merak edenler vardır diye yinede durumumdan bahsetmek istedim.
bugün dr.daydım ve kızım 3.500 olmuş.
dr,doğum her an olabilir dedi.
cuma günü tekrar çağırdı ve en geç pazartesi alıcaz seni doğuma dedi.
çatı muayenesi oldum,çatım darmış.
doktoruma normal istediğimi söyledim,bnden taraftar Allahtan.
ama biliyorsunuz herhangi bir risk olursa sezeryan da olabilirim yani.
nstye girdim 2 kere sonuçlarım iyiydi.tansiyonum yüksekti biraz.
yakında anne baba olucaz,heyecanla bekliyoruz bakalım =))
tontişler hu huuuuuuuuuuuuubugün kontrolüm çokkkkk güzel geçti çatı muayenesi yaptı ilk defa yaptı hiç cnm yanmadı hissetmedim bilee :) veeee dr ooooo harika doğum yapıcaz seninle çok kolay olucak doğumun dedi çok müsaitmiş çatım :) nts ye soktu sancım falanda yok guguş 3 kilo olmuş ayın 11 inde gel dedi açılmama bakıcak 1 cm falan olursa 12 sinde doğumu başlatırız dedi sırf kociş dedi diye 12 sinde olurmu die :) eğer olmazsa açılmam 20 sinde dedi doğum için çook mutluyum herşey çok güzel dedi dr :)
mrb cnm tam anlamıyla bilmiyorum ama tansiyon yükselmesi de varsa preklamsi rahatsızlığı diye biliyorum ben de bi ara tansiyon yükselmesi oldu o zaman araştırmıştım ama idrarda protein çıkmadı...
sen de korkma doktorun en iyi şekilde değerlendirecektir...geçmiş olsun...
tontişler hu huuuuuuuuuuuuubugün kontrolüm çokkkkk güzel geçti çatı muayenesi yaptı ilk defa yaptı hiç cnm yanmadı hissetmedim bilee :) veeee dr ooooo harika doğum yapıcaz seninle çok kolay olucak doğumun dedi çok müsaitmiş çatım :) nts ye soktu sancım falanda yok guguş 3 kilo olmuş ayın 11 inde gel dedi açılmama bakıcak 1 cm falan olursa 12 sinde doğumu başlatırız dedi sırf kociş dedi diye 12 sinde olurmu die :) eğer olmazsa açılmam 20 sinde dedi doğum için çook mutluyum herşey çok güzel dedi dr :)
kızlaar yarın doğuruyorum kısmetse :) benimle aynı gün doğuracak arkadaşlar wardı onlarada hayırlı doğumlar diliyorum bizden sonra doğuracaklarada allah sağ sağlim bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.............
Bu arada kardeşimin tüp bebeğinin sonucunu almamıza 5 gün kaldı dularınızı bekliyorum kızlar yüce rabbim onada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin tüm isteyenlerede versin yüce rabbim isteyenin kolunu kucağını doldursun inşallaaahhhh
Canım hayırlı doğumlar Allah ıkınızı de sağlıkla kurtarsın inşallah bizim icinde dua et çok beklemeden kavuşalım minişlerimizekızlaar yarın doğuruyorum kısmetse :) benimle aynı gün doğuracak arkadaşlar wardı onlarada hayırlı doğumlar diliyorum bizden sonra doğuracaklarada allah sağ sağlim bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.............
Canım Allah seni de evladına sağlıkla kavuştursun inşallah benim de kontrolum var hemen arkanızdan ben de kavuşurum kızıma sağlıkla inşallahAllah yar ve yardımcın olsun canım benimde cuma nasipse inşallah :)
Canım Allah seni de evladına sağlıkla kavuştursun inşallah benim de kontrolum var hemen arkanızdan ben de kavuşurum kızıma sağlıkla inşallah
kızlaar yarın doğuruyorum kısmetse :) benimle aynı gün doğuracak arkadaşlar wardı onlarada hayırlı doğumlar diliyorum bizden sonra doğuracaklarada allah sağ sağlim bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.............
selam kızlar hekeslere,inşallah herkesin keyfi yerindedir,hayırlı doğumlar diliyorum hepinize.
Bende bugün sağlık ocağında yapılan tahliller vardı onları aldım idrarda protein çıktı,hemen doktoruna git dedi endişendim biraz,biraz araştırdım ama tam anlamıyla birşeyler bulamadım başına gelen var mı aranızda yarın sabah erkenden gidicem doktora hayırlısı inşallah önemli birşey değildir.
Bende yarın doğuruyorum canım inşallah.Bende sana hayırlı doğumlar diliyorum.Tek dileğim bebişimi sağlıkla kucağıma almak.
Ve çok merak ediyorum nasıl bişey gelicek kucağıma ,kime benzicek acaba :)
bendede oluyo o bıçak saplanmaları yaklaşık bi haftadır doğum yaklaştı die düşünüyodum ama bebek kanala bile girmemiş daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?