Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım
İnşallah sağlıkla alırsın kuzunu kucağına , darısı başımızaBende yarın doğuruyorum canım inşallah.Bende sana hayırlı doğumlar diliyorum.Tek dileğim bebişimi sağlıkla kucağıma almak.
Ve çok merak ediyorum nasıl bişey gelicek kucağıma ,kime benzicek acaba :)![]()
oyyy oyyy ağrılardan oturamıyom kalkamıyomm kızlar ne zman doğrcaz bizzzz
Bende bilmiyorum canim ne zaman doguracaz valla artik agrilardan gece uyuyamiyorum((
benim ağrımda yok doğurmıcm galiba daha
Off off bu gibi dertlerım yanında bır de eve hapis ve kaynanamlayım kocam onsuz çıkmama izin vermiyo böyle bi 10 gün daha geçirmek zorundayım o yüzden meleğime yalvarıyorum çabuk gelsin diye sinir sahibi olucam yoksa normalde çok iyi biridir ama ben bilirimleri beni öldürecekoyyy oyyy ağrılardan oturamıyom kalkamıyomm kızlar ne zman doğrcaz bizzzz
bende çok korku var canım sen ne durumdasın peki? (dmc85)
Canım dualarımız sizinle korkmayın anın tadını çıkarın evlatlarınıza kavuşuyosunuz ne guzelyaaa aslında yusuf yusuf durumundayımda kendi kendime çaktırmıyorum psikolojık olarak yarını şimdilik düşünmemeye çalışıyorum en güzel en özel günümüz heyecan yada korku panik yaşayarak mahfetmeyelim her anının tadını çıkaralım ne yani öldümü millet çatır çatır doğurdu da amaaaaan korkmayalım :))))
maşallah bebişine kendi kendine gelir inş.
ben doğum yaptın zannettim girmeyince...
burası kimsenin malı değil cnm boş ver keyfine bak...
Kocaman maşallah bebişine. En hayırlısı neyse o şekilde doğsun inşallah.
Buraya küsüp girmemek vs. böyle şeyleri de boşver :)
amin sağolasın.yok valla anlaşılan yerini pek sevdi bizimki :))
seninde bebişin hayırlı olsun,çok tatlı bişi maşallah ((
Allah bizm gibi geride kalanlara kolaylk versn,sağlklı bebekler nasip eğlesin inş.
Gunumun yarisi wc de geciyo zaten![]()
Ben bi acayibim bu gece önce bağırsaklarım bozuldu sonra istifra ettim hemen peşinden alttan bıçak saplanır gıbi ağrılar bende de başladibende bugün çok gitmeye başladım wc ye geliyorum oturuyorum yine geliyor:)