2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Doğuranların gözü aydın, yarın doğuma gidecek arkadaşlara da Allah kolaylık versin, Bir avazda veya narkozda kurtarsın inşallah....

İnşallah sağlıkla alırsın kuzunu kucağına , darısı başımıza

oyyy oyyy ağrılardan oturamıyom kalkamıyomm kızlar ne zman doğrcaz bizzzz
Off off bu gibi dertlerım yanında bır de eve hapis ve kaynanamlayım kocam onsuz çıkmama izin vermiyo böyle bi 10 gün daha geçirmek zorundayım o yüzden meleğime yalvarıyorum çabuk gelsin diye sinir sahibi olucam yoksa normalde çok iyi biridir ama ben bilirimleri beni öldürecek

bende çok korku var canım sen ne durumdasın peki? (dmc85)

yaaa aslında yusuf yusuf durumundayımda kendi kendime çaktırmıyorum psikolojık olarak yarını şimdilik düşünmemeye çalışıyorum en güzel en özel günümüz heyecan yada korku panik yaşayarak mahfetmeyelim her anının tadını çıkaralım ne yani öldümü millet çatır çatır doğurdu da amaaaaan korkmayalım :))))

Canım dualarımız sizinle korkmayın anın tadını çıkarın evlatlarınıza kavuşuyosunuz ne guzel

Kocaman maşallah bebişine. En hayırlısı neyse o şekilde doğsun inşallah.
Buraya küsüp girmemek vs. böyle şeyleri de boşver :)

amin sağolasın.yok valla anlaşılan yerini pek sevdi bizimki :))
seninde bebişin hayırlı olsun,çok tatlı bişi maşallah ((
Allah bizm gibi geride kalanlara kolaylk versn,sağlklı bebekler nasip eğlesin inş.

amin sağolasın.yok valla anlaşılan yerini pek sevdi bizimki :))
seninde bebişin hayırlı olsun,çok tatlı bişi maşallah ((
Allah bizm gibi geride kalanlara kolaylk versn,sağlklı bebekler nasip eğlesin inş.

Benim bebişim daha doğmadı :))

slm kızlar nezmandır koşturmaktan bakamıyorum size
durumlar nasıl doğum yapanların gözleri aydın yarın doğuma gideceklere de allah kolaylık versin herşey yolunda gider de güzel haberlerinizi alırız inşallah
benimde yarın son kontrolüm aç gel anestezi tahlillerin yapılacak dedi kızlar bana şimdiye kadar hiç alttan bakmadı acaba yarın bakarmı sezeryan olacam diye bakmaz diyorum ama :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…