korkma cnm,ben hallederim dersen bitmiştir zaten,ama kendini yapamamaya şartlandırırsan olmaz işte.Çok çok zorda kalmadıkça kimseye yük olmayı sevmem ben,belki de o yüzden böyle düşünüyorum.İşi olduğu halde 5 gün önceden gelecekmiş bir de.Boşver.Gerçekten ihtiyacın varsa kardeşine,doğumdan 1 gece önce gelsin, 2 gün kalsın,gitsin madem.
Canlar:))
Bu sabah minik oglumu kombine sezaryenle kucagima aldim. Arkasi yarin, eller kollar serum :))
tabii ki yanında kendi ailenden biri olması seni daha güvende hissettirecektir daha rahat bu süreci atlatırısın hem kendini yalnız hissetmezsin kardeşinle ya da annenle konuş eğer çok sıkıntı olmayacaksa ben gelmesini isterdim..
tontişler hu huuuuuuuuuuuuubugün kontrolüm çokkkkk güzel geçti çatı muayenesi yaptı ilk defa yaptı hiç cnm yanmadı hissetmedim bilee :) veeee dr ooooo harika doğum yapıcaz seninle çok kolay olucak doğumun dedi çok müsaitmiş çatım :) nts ye soktu sancım falanda yok guguş 3 kilo olmuş ayın 11 inde gel dedi açılmama bakıcak 1 cm falan olursa 12 sinde doğumu başlatırız dedi sırf kociş dedi diye 12 sinde olurmu die :) eğer olmazsa açılmam 20 sinde dedi doğum için çook mutluyum herşey çok güzel dedi dr :)
hımmm gelmemesi en mantıklısı ozaman ..ben kendime güveniyorum bakarım orda bir sorun yok ama, hastanede evde falan kızkardeşimde yanımda olursa daha rahat hareket ederim diye düşündüm çekinmeden ..lahusalık depresyonuda olduğu için...sinirli oluyorum çok birde bu benim ilk doğumum değil cnm onu atladım galiba ...
benim de fazla ama koyu değil...
günaydın kızlar bugün kontrolüm var bakalım neler olucak
kızlaar yarın doğuruyorum kısmetse :) benimle aynı gün doğuracak arkadaşlar wardı onlarada hayırlı doğumlar diliyorum bizden sonra doğuracaklarada allah sağ sağlim bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.............
kızlaar yarın doğuruyorum kısmetse :) benimle aynı gün doğuracak arkadaşlar wardı onlarada hayırlı doğumlar diliyorum bizden sonra doğuracaklarada allah sağ sağlim bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.............
Bende yarın doğuruyorum canım inşallah.Bende sana hayırlı doğumlar diliyorum.Tek dileğim bebişimi sağlıkla kucağıma almak.
Ve çok merak ediyorum nasıl bişey gelicek kucağıma ,kime benzicek acaba :)
kendini en iyi sen bilirsin tabii cnm,2 günlüğüne sorun olmazsa gelebilir aslında
tamam cnm,sağol
inş herşey yolundadır cnm
benim soruma cvp yazacak yok mu kızlar ya,akıntısı fazlalaşan,koyulaşan var mı?
günaydın kızlar
benim soruma cvp yazacak yok mu kızlar ya,akıntısı fazlalaşan,koyulaşan var mı?
slmm kizlar gunaydin herkese
bende daha doguramadim tam uc haftadi aciklik var ama yokkk bebis tesrif etmiyo biturlu
dun sabah acile gittim asiri sancilarimdan nst de baya sanci cikti ama altta bi parmak aciklik var dedi
iki olmadan bisey yapamiyolarmis beni o sancilarla ebe eve yolladiya
suanda hala bel agrisi var sancilar var bakalim,dunden beri psikolojimde bozuk guya bugun sondu dr a gore
offf cok duygusal olmusum yine ben,doguran varmi bu gunlerdeee:26:
slmm kizlar gunaydin herkese
bende daha doguramadim tam uc haftadi aciklik var ama yokkk bebis tesrif etmiyo biturlu
dun sabah acile gittim asiri sancilarimdan nst de baya sanci cikti ama altta bi parmak aciklik var dedi
suanda hala bel agrisi var sancilar var bakalim,dunden beri psikolojimde bozuk guya bugun sondu dr a gore
slm kızlar nasılsınız 3 gündür hastaneye gidip geliyoruz sarılığı sınırdaydı çok şükür bugün 13'e düştü 2 gün sonra tekrar kontrolümüz var dualarınızı eksik etmeyin kuzumun topuğunda kan ala ala mosmor oldu nasıl ağlıyor kan alınırken hiç dayanamıyorum
hamileyken uykusuz hep gece diye başlardımama uykusuzluk ne demek şimdi daha iyi anlıyorum meleğimin gaz sancısı olmasında ben herşeye katlanırım
hıımm birde kızlar hani hep küçük kıyafet almayın dediler ya alın rezil olursunuz ben büyük aldım hep (küçük 6-7 takımı) var yetmiyor battaniyesi 5 tane her gün yıkamamıza rağmen zor yetiştiriyoruz günde 5 kez değiştirdiğimde oldu kusuyor kakası dışına çıkabiliyor birde molfix hiç güzel değil göbek bağı oyuntulu diye heveslendim aldım bir kere açtım mı geri yapışmıyor ay ne çok yazdım aklıma gelenler bunlar hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın
evt cnm elini sokuyor valla bende tırstım ilk baş ama dr rahatlattı beni konuşa konuşa hiç acı falan hissetmedim anlamadım bile :) çok kolay doğurcan sen dedi belki ondan acımamıştır çatım müsaitmiş:)Ne güzel canım senin adına çok sevindim herşeyin yolunda gitmesi insanın moralini yüksek tutuyor.çatı muayenesi yaparken doktor elini mi sokuyor?ben çatı muayenesinden çok korkuyorum ;(
aminnnnnnnnnn cnm inşallah:)maşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini
allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :) belkide şimdi kucağındadır cnm yaaaa:)kızlaar yarın doğuruyorum kısmetse :) benimle aynı gün doğuracak arkadaşlar wardı onlarada hayırlı doğumlar diliyorum bizden sonra doğuracaklarada allah sağ sağlim bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.............
çok sağol cnm o baktığımız yerdeki halıların fiyatlar uçuktu unnadoya bi halı gelmişti onu begendik verdik sipariş ama daha gelmedi :)bu arada çocuk odasının raylarda problem varmış komple rayları değişicek cnm :)Ohhh ne güzel her şey yolunda çok şükür. Çok sevindim canım senin adına.
Ne yaptın, aldın mı halıyı :)))))
sağol cnm hayırlısıyla hepimiz inşallah sağlıkla doğururuz guguşları :)ne güzel haberlerle gelmişsin canım maşallah guguşunada hayırlısı olsun
cnm inşallah doğurursun bugünlerde :)slmm kizlar gunaydin herkese
slm kızlar nasılsınız 3 gündür hastaneye gidip geliyoruz sarılığı sınırdaydı çok şükür bugün 13'e düştü 2 gün sonra tekrar kontrolümüz var dualarınızı eksik etmeyin kuzumun topuğunda kan ala ala mosmor oldu nasıl ağlıyor kan alınırken hiç dayanamıyorum
hamileyken uykusuz hep gece diye başlardımama uykusuzluk ne demek şimdi daha iyi anlıyorum meleğimin gaz sancısı olmasında ben herşeye katlanırım
hıımm birde kızlar hani hep küçük kıyafet almayın dediler ya alın rezil olursunuz ben büyük aldım hep (küçük 6-7 takımı) var yetmiyor battaniyesi 5 tane her gün yıkamamıza rağmen zor yetiştiriyoruz günde 5 kez değiştirdiğimde oldu kusuyor kakası dışına çıkabiliyor birde molfix hiç güzel değil göbek bağı oyuntulu diye heveslendim aldım bir kere açtım mı geri yapışmıyor ay ne çok yazdım aklıma gelenler bunlar hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?