günaydınnnn cnm :)
Kıslar dün yazmayı unutmuşum :) dr kan şuruplarını artık içmesende olur dedi :) Ayy bakarsınız 12 sinde doğururum hehhehehe 11 inde gitcem kontrole ogün çok yürüyüş yap dedi öyle gel dedi hehhehe :)guguşum gelir belki
vala pek güzel haberlerle gelmişsin canım keşke 13 ünde bende senin gibi güzel haberle gebeilmseydimnasılsın bakalım
kuzummm sıkma canını rabbim çok büyük bakarsın istediğin gibi olur herşey ya ben her kontrole giderken stresli gidiyom bi aksilik çıkarsa die ama rabbim yardım ediyo bol bol dua et sen :) bu arada burada bi arkadaş normal doğum videosu koymuş korkudan bakmadım ama görüntüden bile tırstım yani allahım yardımcımız olsunn
canım bugünden itibaren yürüyüşe başla çok faydalı olur doğumda
Kıslar dün yazmayı unutmuşum :) dr kan şuruplarını artık içmesende olur dedi :) Ayy bakarsınız 12 sinde doğururum hehhehehe 11 inde gitcem kontrole ogün çok yürüyüş yap dedi öyle gel dedi hehhehe :)guguşum gelir belki
ama cnm dr dediki bu hafta yat dinlen harcama enmerjini doğuma sakla dedi 11 inde bol bol yürüyüş yap dedi doğuma uygun görürse 12 sinde ilaçla başlatıcam doğumu dedi :) bende suni sancımı verceksin dedim biz suni sancı artık kullanmıyoruz dedi vajinaya ilaç yerleşrip tam yumuşamayı sağlıyoruz senin sancın kendiliğinden gelicek ozaman dedi :)
ama cnm dr dediki bu hafta yat dinlen harcama enmerjini doğuma sakla dedi 11 inde bol bol yürüyüş yap dedi doğuma uygun görürse 12 sinde ilaçla başlatıcam doğumu dedi :) bende suni sancımı verceksin dedim biz suni sancı artık kullanmıyoruz dedi vajinaya ilaç yerleşrip tam yumuşamayı sağlıyoruz senin sancın kendiliğinden gelicek ozaman dedi :)
inşallah canım hakkımda hayırlısı ne ise o olsun demekten başka bişey gelmiyo elimden hmm kim koymuş kız ben görmedim :) ben nette izliyorum vala normal doğum videoları
aaaaaaaaaaaa görmedinmi kıs ben açmaya bile korktum hiç bilmeden girsem doğuma daha iyi benim için :) guguşum doğuma kadar 3.300 falan olurmuş dr kilosu tam istediğim gibi normal doğum için dedi ama ben hala o kafasının nasıl çıkacağını düşünüyom :) bide izlesem neolur bilmiyorum :)
hmm ozman öyle yap canım dün bende başladım yürüyüşe belki işe yarar :))))))))))))) evet canım onu bende duydum açılma oluyomuş ozaman hayırlısı olsun hayırlı günde gelsin guguşun
aaaaaaaaaaaa görmedinmi kıs ben açmaya bile korktum hiç bilmeden girsem doğuma daha iyi benim için :) guguşum doğuma kadar 3.300 falan olurmuş dr kilosu tam istediğim gibi normal doğum için dedi ama ben hala o kafasının nasıl çıkacağını düşünüyom :) bide izlesem neolur bilmiyorum :)
ah ahhhhhh hep benim kociş yüzünden ben muayene odasında hazırlanırken dr la konuşmuş demiş 12 si yada 20 si olmazmı die ondan bakıcak dr bide dedi foto makinası getirin doğuma :) valla ben evde zaten iş güç kendim yapıyom merdiven inip çıkıyom dışarıda felaket yağmur var :) kesin kayar düşerim dışarda :)
görmedim canım :) benim doktorum bebek zayıf hele bide 3500 felan doğmuş olsa hiç doğuramazsın dedi bana:) okadar beceriksizim demekki
bende 20 sinde olurmu doğum dicem bakalım ne dicek doktor canım
benim 12 si olmazsa 20 si kesin olur dedi kıs sende sor bakalım belki aynı gün doğururuz :) 20122012 doğumlu guguşlar die ekleriz :)
gittiğimde sorucam canım bakalım ne dicek :)
ben aslında 2013lü olsun istiyorum ama bakalım 20si olmaz derse ozman 1 ocak olsun dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?