kıs benimde hesaplar karışık benimde daha erken çıkıyo :)
ben sata göre hesaplamış olsam baya erken doğum olması gerekiyo canım çok fark var arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıs benimde hesaplar karışık benimde daha erken çıkıyo :)
ben sata göre hesaplamış olsam baya erken doğum olması gerekiyo canım çok fark var arada
Bu da seastirenin isteği üzerine benim göbişimnormalde daha büyük ama sanki burda küçük çıkmış gibi.
maşallah canım çok tatlı neresi kocaman kız bence normal
aynen cnm ben çok düzensiz adet oluyodum zaten :) dr bebişin gidişatına uygun söledi haftamı hamiş kaldığım günle tutuyonezaman tutunduğunu biliyom guguşun hehehe 14 mart hamiş kalmışım
![]()
Bu da seastirenin isteği üzerine benim göbişimnormalde daha büyük ama sanki burda küçük çıkmış gibi.
Eki Görüntüle 567998 Eki Görüntüle 568000
Demiştim normalde daha büyük ama resimde küçük çıkmışçıplak halini görseniz anlardınız
![]()
Demiştim normalde daha büyük ama resimde küçük çıkmışçıplak halini görseniz anlardınız
![]()
![]()
![]()
Eki Görüntüle 567998 Eki Görüntüle 568000
ay heves ettim bende koyıyım göbüşümü :)
maşallah senin göbüşünede canım . kız baya uzunmuş saçın maşallah
ay heves ettim bende koyıyım göbüşümü :)
Eki Görüntüle 568007
seastre sende koysana göbüşünü merak ettim :)
slm kızlar nasılsınız bizim bugün kontrolümüz var bakalım ne diycek doktorumuz.kontrole gitcek diğer arkadaşlar da iyi haberlerle dönerler inşallah.