2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

mrb kızlar..
ben de dün son kontrolume gittim ..haftaya çarşamba 12.12.2012 de sezaryen randevumuz kesinleşti kızım 3200 gr imiş ancak da bu kdr doğar dedi doktorum..son 1 hafta ben de herkes gibi heyecanlıyım tabi.. ama hala yemekti çamaşır as topla ütü derken evin her işine bakıyorum, büyük temizliğimiz cts kadın geldi yaptı. akşamları karnım çok sertleşiyor bole bazen kili,tleniyorum sanki..nst de doktor bir kaç sancın çıkmış dedi ama ben hissetmemiştim o esnada önemli olmadığını soyledi.hayırlısıyla kavuşalım mininkerimze inşallah..

ben sata göre hesaplamış olsam baya erken doğum olması gerekiyo canım çok fark var arada

aynen cnm ben çok düzensiz adet oluyodum zaten :) dr bebişin gidişatına uygun söledi haftamı hamiş kaldığım günle tutuyo nezaman tutunduğunu biliyom guguşun hehehe 14 mart hamiş kalmışım

aynen cnm ben çok düzensiz adet oluyodum zaten :) dr bebişin gidişatına uygun söledi haftamı hamiş kaldığım günle tutuyo nezaman tutunduğunu biliyom guguşun hehehe 14 mart hamiş kalmışım

bende senin gibiyim düzensiz adet görüyodum canım benim doktorumda bebeğin gelişimine göre verdi tahmini doğum tarihini

slm kızlar nasılsınız bizim bugün kontrolümüz var bakalım ne diycek doktorumuz.kontrole gitcek diğer arkadaşlar da iyi haberlerle dönerler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…