sağol canmm sizleri de öyle taşıması zor vala, ben yürüyüş yapamayanlardanım. az önce 2 odayı süğpürdüm viledaladım o kadar hareket tüm gün yeter bana:)
Onada şükür canım benim annem yanında suyumu bile ayağıma getiriyor hareket edemez oldum bir işe elimi atsam ben yaparım sen dur diyor
Ama anne hareket etmezsem doğmaz bu çocuk diyorum pek sallamıyor
çok güzelmiş iyi günlerde kullanın. ben de salıncak almak istiyorum yakınım tavsiye etti çok işine yareamış, mutfakta falan onu yatırır pozisyonas ayarlayıop salıncakta sallıyormuş. oturma pozisyonunu da ilerde kulanabişlirz.
Evet ben de bunu çok merak ediyorum. lierac kullananlar için bi duyurum var; sanırım doğumdan 1 ay sonrasına kadar kullanılabiliyormuş. onun dışında sarabiliriz ama rahat edebilir miyiz bilmiyorum. aslında doğum yapan arkadaşlara sormak lazım. ben sıkılaştırıcı krem falan kullanabilir miyiz diye araştırdım ama sonuç alamadım.emzirirken sorun olur mu onu araştırmak lazım..
Bi çözüm bulan olursa bizle de paylaşsın lütfen kızlar.
valla teki böyleyse ikiz olsaydı ne olacaktı düşünmek istemiyorum. geçen hafta 3,100 gr.dı. yarın bakalım kaç kilo olmuş öğrencez. iri diyolar benim bebişime. oturup kalkarken alttarafım çok acıyor pwlviz kaslarımı başka bişeymi bilmiyorum ama inanılmaz canımı acıtıyor bacağımı indirip kaldırırken. hele yürürken kolu bacağı çıkacak gibi hissediyorum. sürekli tuvaletim varmış ucundaymış gibi bir his oluyor ayaktayken. son bir haftada böyle şeyler hissetmeye başladım yarın öğrencez neye delaletmiş