Kızlar hep normal doğuma hazırlanırken benim şişman kızım 4100 gr olunca doktorum sezeryan olmam gerektiğini söyledi zaten şimdiye kadar daha çok aşağı inmesi gerekirdi inemiyo sanırım çatı dar dedi bu sebeple perşembe sabah 8 gibi kızımı alıcam inşallah dua edin Allahım hepimizin yanında olsun spinal anesteziden korkmuyorum ama korktuğum sezeryandan sonra o anestezinin etkileri ağır olursa sıkıntı işte ah kızım ah şişman hala tutmuş ultrasonda kordonu yemeye çalışıyo aç bu aç:)
Amanin dogumlar baslamis bende hala ne agri ne sizi sadece gobegim cok asagida dedi doktor normal dogum istiyoruz artik hayirlisi dogum yapacak annelere kolay dogumlar diliyorum kizlar bir nefeste cikaralim normal dogumda derin nefees almanin amaci acaba cigerleri doldurup bebegi cigerimizla ltmek mi acaba bir yandanda mantigini anlamaya calisiyorum
Kizlarrr mrh.yarin sabah doguma gidiyorum,heyecan var biraz.dusunmek istemiyorum ama elimde degil.sabah 8 de spinal sezeryan olcak insallah.dualarinizda beni de unutmayin
Kizlarrr mrh.yarin sabah doguma gidiyorum,heyecan var biraz.dusunmek istemiyorum ama elimde degil.sabah 8 de spinal sezeryan olcak insallah.dualarinizda beni de unutmayin
annişler dua edin ne olur babamı yoğun bakıma almışlar hepinizın duasına ihtiyacımız var Allah rızası için babama dua edin
annişler dua edin ne olur babamı yoğun bakıma almışlar hepinizın duasına ihtiyacımız var Allah rızası için babama dua edin
ne haberi kızz :44:senden haber bekliyoruz biz;;;????
babam yoğun bakımda arkadaşlar dua edin ne olur
babam yoğun bakımda arkadaşlar dua edin ne olur
annişler babam yogun bakımda dualarınızı esirgemeyin ısmi bülent güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?