Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 569158 Eki Görüntüle 569157 Eki Görüntüle 569156
kızlar bizim bebişin yatağı
daha yatak odasına almadık cumartesi koycaz şimdilik küçük odada beklemede
hoşgeldin canım hayırlısı olsun bakalım
kızlar bende park yatak aldım ama ıcıne uyku setı almadım yanlarının koruyucusu fılan yok annem içine yunden yorgan yastık ve altına ped yaptı yanlardan soguk alırmı bebısım ?
Mrb kızlar....
dün arkadaşlardayken suyum geldi,hemen dr'u aradım,hastaneye gittik.Ameliyata alındım ve kerem'ime kavuştum.Öğlen de eve geldik,iyiyiz şükür.Allahım küçücük ya,büyüse de ele avuca gelse hemen
Mrb kızlar....
dün arkadaşlardayken suyum geldi,hemen dr'u aradım,hastaneye gittik.Ameliyata alındım ve kerem'ime kavuştum.Öğlen de eve geldik,iyiyiz şükür.Allahım küçücük ya,büyüse de ele avuca gelse hemen
yok bence bişey olmaz altında yün yatakda var sıcacık tutar onu üşümez.benimkinin altında visko yatak var üstündede yün yatak var yumuşacık yatacak sıpa inşallah....
canım gözünüz aydın olsun allah analı babalı büyütsün![]()
maşallah canım :) pek bir telaşlı olmuş sanki :) keremin hoşgelmiş
Allah analı babalı büyütsün, sizleri nazardan korusun.
Mrb kızlar....
kalktımda süpürdüm sildim didik didik temizledim şimdi oturdum yemek yedim kalkıp üst katada bi el atayım üşenmezsem çokkkkk yoruldum :)ama deydiigünaydın kızzzz hadi kalk git evini süpür![]()
ohhhhhh ne güzel cnm benim eşim eve yabancı sokmam diogünaydın canım dün bende temizlik yaptım doğumdan 1 gün öncede kadın alacağım son temizliğim olacak inşallah hadi bakim git yap temizliğini
Mrb kızlar....
Mrb kızlar....
kalktımda süpürdüm sildim didik didik temizledim şimdi oturdum yemek yedim kalkıp üst katada bi el atayım üşenmezsem çokkkkk yoruldum :)ama deydii
ohhhhhh ne güzel cnm benim eşim eve yabancı sokmam dioannemi çağırıyım temizler dio ama benimde içim rahat etmiyo öyle evimi pis görmesinler :) şimdi alt katı bitirdim üst kat kaldı orası fazla pis değil zaten azıcık dinleniyim orayı yapıcam :)
gözünaydın cnm allahım bizlerede nasip etsin :)