2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Bsygn CNm var mı bır gelişme babacıgından;((
Dogum yapanları tebrık edıyor kuzularını cok öpüyorum darısı bızlerede ınş)))

Allah rahmet eylesin, Allah sana ve ailene sabır versin inşallah canım. Mekanı cennet olsun inşallah. Ne diyeyim bilemedim

Başın sağolsun canım çok üzüldüm, Allah sabır versin hepinize keşke babacığında görseydi bebişini (

ALLAH RAHMET EYLESİN NUR İÇİNDE YATSIN İNŞALLAH. BAŞka ne denir ki, acını paylaşmaya çalışıyorum ama kelimeler yetmese de sana sabır diliyorum..

canım benim o kadar üzüldüm ki anlatamam,başın sağolsun,Allah sabır versin sana

Canım ne desem bilmiyorum. Rabbim sizlere sabırlar versin. Mekanı cennet olsun inşallah Rabbim geride kalanlara uzun ömürler versin inşallah..

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin...

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşallah...

bsygn canım başın sağolsun..
ben daha 9 yaşındayken yaşadım o acıyı iyi bilirim.. rabbim sabır versin sana ve ailene babanın da mekanı cennet olsun inşallah

çok çok üzüldüm Rabbim rahmet eylesin cennetine alsın babacığını bende 5 yıl önce yaşadım bu acıyı çok zor Allah sabırlar versin kalanlara.. dualarımızdasınız

canım benim allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşlh ,çok çok üzüldüm canım

canım başınız saolsun rabbim sizlere sabır versin çok üzüldüm....mekanı cennet olsun.....

ben nezle oldum dün akşam itibariyle çok moralim bozuk eşimde surat yapıyor laf söyleyip duruyor dikkat etmiyosun falan filan sabah sabah sinirmi bozdu benim kendi derdim yetmiyomuş gibi bide onun çenesini çekiyorum akşamdan beri ıhlamur portakal kivi,mandaline elime ne geçerse yiyorum inşallah pazartesiye kadar geçer yoksa bebeğimde hasta olur diye korkuyorum....

bugün son kontrolüm var saat 10:20 de

bende aynı durumdayım burun tıkalı ,ses gitmiş ,halsizlik , döküntü hapşırma öksürük ne dersen var ...eşimde soğolsun etrafımda fır dönüyor ,bir yandanda kızıyor neden dikkat etmiyorsun diye...çok seviyorum eşimi yaa canım benim nasılda korkuyor bizim için aşkım benim herşeyim o benim

Başın sağolsun CNm rabbım sızlere uzun ömürler versin;((

Hayırlı haberlerle gel CNm dıkkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…