Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdan dualarını esirgemeyen tüm dostlardan Allah razı olsun Rabbim yanına aldı ilk aşkım , mavişimi yarın defnedilecek hepinizden son ricam dualarınızı yine esirgememeniz . . Rabbim herkesin buyuklerini başından eksik etmesin sizleri üzdüysem özür dilerim
ben nezle oldum dün akşam itibariyle çok moralim bozuk eşimde surat yapıyor laf söyleyip duruyor dikkat etmiyosun falan filan sabah sabah sinirmi bozdu benim kendi derdim yetmiyomuş gibi bide onun çenesini çekiyorumakşamdan beri ıhlamur portakal kivi,mandaline elime ne geçerse yiyorum inşallah pazartesiye kadar geçer yoksa bebeğimde hasta olur diye korkuyorum....
bugün son kontrolüm var saat 10:20 de
bende aynı durumdayım burun tıkalı ,ses gitmiş ,halsizlik , döküntü hapşırma öksürük ne dersen var ...eşimde soğolsun etrafımda fır dönüyor ,bir yandanda kızıyor neden dikkat etmiyorsun diye...çok seviyorum eşimi yaa canım benim nasılda korkuyor bizim için aşkım benim herşeyim o benim![]()
Günaydınlar herkese kızlar...
artık bende ev hanımı oldum sonunda.. izne ayrıldım![]()
başın sağolsun cnm,Allah abır versin,çok üzüldüm
geçmiş olsun kızlar
hadi gözünaydın cnm
Günaydınlar herkese kızlar...
artık bende ev hanımı oldum sonunda.. izne ayrıldım![]()
evde olmak çok güzel ama zaman geçmiyor ki(((
biz bebişimle iyiyiz kızlar,ağrım elbette var ama napalım,herşey oğluş için.Hep suyun gelmesi nasıl olur onu merak ederdim,yaşamış oldum
burdan dualarını esirgemeyen tüm dostlardan Allah razı olsun Rabbim yanına aldı ilk aşkım , mavişimi yarın defnedilecek hepinizden son ricam dualarınızı yine esirgememeniz . . Rabbim herkesin buyuklerini başından eksik etmesin sizleri üzdüysem özür dilerim[/QUOT
ayy canım kıyamamm bennn((
canım sıkıldı hakkatenn
başın sagolsunnnnnnnnnnnn
allah hepinize yardım etsin sabırlar versin..
zor bir dönem((
kalanlara Allah saglık versin uzun ömürler versinn
aslında yapacak biçok şey gözüme çarpıyor ama o dursun, bu kalsın derken tembellik yapıyorum![]()
maşallah size bende merak ediyorum su gelmesini ama yine de telaş yaparım diye gelmesin diyorum tıpış tıpış gidelim cumartesi sabah hastaneye...
benim kızım da doğduuuu 4 aralık 2012 saa 05.10 3850 gr 53 cm.biraz süt sorunumuz var ama gayet mutluyuz normal doğum Allah hepinize yavrunuzu sağ salim kucağınıza almak nasip etsin
günaydın canlar, Allah sağlıklı ömürler versin analı-babalı buyutsun yenidoğan bebişler olmuş darısı basımıza. . Dün akşam çıktım hastaneden strese bağlı ufak kanamalarım oldu ama iyiyim nasıl devam edeceğim hayata aklım almıyo kızıma kavuşmayı bekliyorum bana can versin diye. . Sizleri çok seviyorum yanımda olan herkese teşekkürler. . Herkese hayırlı bi doğum ve sağlıklı evlat dılıyorum daha fazla ağlama duvarına çevirmek istemiyorum kendımı toplayana kadar allaha emanet olun
günaydın canlar, Allah sağlıklı ömürler versin analı-babalı buyutsun yenidoğan bebişler olmuş darısı basımıza. . Dün akşam çıktım hastaneden strese bağlı ufak kanamalarım oldu ama iyiyim nasıl devam edeceğim hayata aklım almıyo kızıma kavuşmayı bekliyorum bana can versin diye. . Sizleri çok seviyorum yanımda olan herkese teşekkürler. . Herkese hayırlı bi doğum ve sağlıklı evlat dılıyorum daha fazla ağlama duvarına çevirmek istemiyorum kendımı toplayana kadar allaha emanet olun
selam kızlar nasılsınız?,
biz iyiyiz sanırım doğum tarihimiz geçmesine rağmen doğmaya niyeti yok meleğimin ama doktor amcamızla sezeryana karar verdik ve cumartesi günü yatışımk yapılacak kızım 4 kg olmuş normal doğum için sıkıntı oluşturacağından sezeryana başvuruyoruz sizler nasılsınız?
hoş geldin canım. Benimde senin gibi olmasın kız benimkinin de gelmeye niyeti yok gibi :) hayırlısı neyse o olsun kuzum az kaldı cumartesiye :)