2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

başın sağolsun cnm,Allah abır versin,çok üzüldüm

geçmiş olsun kızlar

Günaydınlar herkese kızlar...
artık bende ev hanımı oldum sonunda.. izne ayrıldım

hadi gözünaydın cnm

biz bebişimle iyiyiz kızlar,ağrım elbette var ama napalım,herşey oğluş için.Hep suyun gelmesi nasıl olur onu merak ederdim,yaşamış oldum

biz bebişimle iyiyiz kızlar,ağrım elbette var ama napalım,herşey oğluş için.Hep suyun gelmesi nasıl olur onu merak ederdim,yaşamış oldum

maşallah size bende merak ediyorum su gelmesini ama yine de telaş yaparım diye gelmesin diyorum tıpış tıpış gidelim cumartesi sabah hastaneye...

günaydın kızlarrrr

bugün nasılsınız bakalımm??

benim fıtık iyice zorlamaya basladıı
birde evde kös kös oturmanın verdiği can sıkıntısıda var tabiiiii

birdee bebek ters döndü ya yukarı dogru kafa atıyoo sankii kafayı kaldırıyooo indiriyooo
asagılarada ayaklarıyla birsyler yapıyoo ama anlmıyorum neresi neresiii diyee :))

ters olmasıdaa zormuşş yaaa karnım sağa yada sola cekio

maşallah size bende merak ediyorum su gelmesini ama yine de telaş yaparım diye gelmesin diyorum tıpış tıpış gidelim cumartesi sabah hastaneye...

yapıyla ilgili cnm,ben telaşlı değilimdir pek.Daha çantam bile hazır değildi,gezmeden eve geldim,çantamı hazırladım,üstümün ıslaklığını değiştirdim,hataneye gittik.

benim kızım da doğduuuu 4 aralık 2012 saa 05.10 3850 gr 53 cm.biraz süt sorunumuz var ama gayet mutluyuz normal doğum Allah hepinize yavrunuzu sağ salim kucağınıza almak nasip etsin

günaydın canlar, Allah sağlıklı ömürler versin analı-babalı buyutsun yenidoğan bebişler olmuş darısı basımıza. . Dün akşam çıktım hastaneden strese bağlı ufak kanamalarım oldu ama iyiyim nasıl devam edeceğim hayata aklım almıyo kızıma kavuşmayı bekliyorum bana can versin diye. . Sizleri çok seviyorum yanımda olan herkese teşekkürler. . Herkese hayırlı bi doğum ve sağlıklı evlat dılıyorum daha fazla ağlama duvarına çevirmek istemiyorum kendımı toplayana kadar allaha emanet olun

öyle sey olurmuu canımm
sakın kendini öyle düşünmeeee
hayattaki tek var olma sebeplerimiz onlar bizimmm

sen kendini biraz rahatlatmaya calısss yeterr
kızını kucagına alda rabbim biraz içini rahatlatsınnnnnnnnnnnnnn

allah sabır versin canım

Günaydın kızlar nasılsınız ? Gene uykusuz ve ağrılı bir gece.. Gördüğünüz gibi 6 gün kalmış bizim oğlus hiç gelme meraklısı değil :)

selam kızlar nasılsınız?,
biz iyiyiz sanırım doğum tarihimiz geçmesine rağmen doğmaya niyeti yok meleğimin ama doktor amcamızla sezeryana karar verdik ve cumartesi günü yatışımk yapılacak kızım 4 kg olmuş normal doğum için sıkıntı oluşturacağından sezeryana başvuruyoruz sizler nasılsınız?

hoş geldin canım. Benimde senin gibi olmasın kız benimkinin de gelmeye niyeti yok gibi :) hayırlısı neyse o olsun kuzum az kaldı cumartesiye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…