bizimkide 16 günlük oldu canım ama bana kilo almıyomuş gibi geliyo aynı sanki hala.benim de göğüslerim yara oldu karbonatlı suile sildm biraz iyi oldu ama kuru tut göğüslerini .her seferinde sür kremini.sağdığın sütü biberonla mı kaşıkla mı veriyorsun.ben sağıp kaşıkla verdim ilk zamanlar emmedi.çocukta çok gaz yaptı.biberonda vermedim beni emsin diye.sağlık ocağında ebe emzirmeyi tarif etti şimdi beniemiyo çok şükür.pompaya gerek kalmadı.göğüs uçlarına masaj yaptı orada .bütün parmaklarını büzerek birleştir göğüsünün kahverengi kısmını parmaklarının ortasına al sanki bebek emiyor gibi içeriden uca kadar çek.bu şekilde yumuşak yumuşak göğüs uçlarını çıkart.ama bunu hemen emzirmeden önce yapmalısın. hatta baş parmağını ve işaret parmağını aynı anda göğüs ucunda sıkarak da aynı şekilde göğüs ucunu çıkartmak için kullanabilirsin.ben bu şekilde alıştırdım memeye.şimdi de hep meme istiyor.zaten göğsüne bu şekildemasaj yapınca uyarılıyor göğüsler hemen süt damlamayabaşlıyor çocuk ucu da çıkınca memenin hemen kapıyormerhaba kızlar uzun süredir yazamıyorum bu arada doğum hikayemide yazdım oğluşumun resminide koydum:))
bugün tam 16 günlük olduk emzirmede sıkıntı yaşıyorum gögüslerim yara içinde sağ gögsümün ucu parçalandı iki üç gün vermedim iyileşir gibi oldu tekrar yara oldu emzirmeyi çok istiyorum ama bu durumda ne yapıcam şaşırdım sütümü elektrikli pompayla sağıp veriyorum herkes kesilir diyor ama mecburum bu arada dün kontrole gittik oğlum 3220 doğdu hastane çıkışı 90 gram vermişti şimdi 4 kilo olmuş kilo alımı iyi ama ben emziremiyorum çok üzülüyorum ne yapıcam ben benim durumumda olanlar yardım lütfennnn..
Son düzenleme: