inşallah canım zaten bu zamana kadar herşeyimiz normal di büyük ihtimalle normal diyecek
inş canım benimde hep normal gitti ama çatı muayenesinden alıcağım karardan korkuyorum inş ondanda geçebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım zaten bu zamana kadar herşeyimiz normal di büyük ihtimalle normal diyecek
günaydın kızlar bu gecede hiç uyuyamadım,okadar bıktımki uykusuzluktan
bel fıtığım sağ tarafta ve bebeğimin ağırlığı sağ tarafta çok kötü oluyorum ,oğluşum da hiç durmuyor gece bile hareket halinde çok canımı yakıyor kızlar ne zaman biteceeeeeeeeeeeeeeekkkkk
![]()
bel fıtığım sağ tarafta ve bebeğimin ağırlığı sağ tarafta çok kötü oluyorum ,oğluşum da hiç durmuyor gece bile hareket halinde çok canımı yakıyor kızlar ne zaman biteceeeeeeeeeeeeeeekkkkk
![]()
canını sıkma canım ben hamileliğimi öğrendiğim gün başladım yağlamaya kremlemeye bi arkadaş demişti ama şimdi görsen resmen karayolları haritası ayrıca tek karnımda olsa bacaklarım da da var
yasa komisyondaymış bi aya kadar sonuçlanır gibi inşallah.
günaydın hanımlar büyük gün doktor kontrolü ve çatı muayenesi bugün yine uykusuz bir güne kalktık
kızlar benim karnım çatlamışşşşşş dün akşam aynanın karşısında farkettim 2 gün önce hiç bişey yoktu dün görünce şok oldum( eşime ben çatlamışım dedim oda nasıl dedi gösterdim :)) Allahım ya ne olmuş sanki dedi ama canım sıkıldı benim ya
![]()
![]()
2 ekimde sunuldu diye okumuştum bir yerde. çıksın artık ama ya... Bir aya olumlu çıkarsa bizi etkiler di mi?
Canım benim önceki gebeliğimden vardı bunda da mavi damarlar çıkmış çatlak mı damar mı bilemedim. sen nereden anladın krem ne kullandın? bak su içme sebebin de çıktı:))
ben de uyuyamıyorum hiç doğunca da uyunmuyor...
kızlar benim karnım çatlamışşşşşş dün akşam aynanın karşısında farkettim 2 gün önce hiç bişey yoktu dün görünce şok oldum( eşime ben çatlamışım dedim oda nasıl dedi gösterdim :)) Allahım ya ne olmuş sanki dedi ama canım sıkıldı benim ya
![]()
benim teyzemde hep yağlanmıştı hemde günde 2-3 kere yağlanıyodu oda çok çatladı ben hiç yağ sürmedim yeni çıktı bu zamana kadar yoktu ama ben biliyodum çatlicamı çünkü vücudum çatlamaya müsait ergenlikten kalma var zaten bacağımda şimdi bi tanecik var bacağımda hamişlikten ama artık çoğalırla karnımdada çıktığına göre( off bu bebişler bizi ne hale getirdiler
![]()
çok güzelmiş canım sende benim gibi küçük evlenmişsin kaç yaşındaydın
bende senin gibi olmuştum bu ay başladı, aynaya bi baktım süpriiiiiiiiizzzzsonrada acımaya başladı halada çok acıyor kremler yağlar hepsi boş oldu.allahtan fazla değil inşallah artmazda herşey bebişlerimiz için....
Bu da benim gelinliğimmm :))
çok severek kiralamıştımmmm![]()
öyle canım şöyle bi yürüdüm mü nasıl zayıfsın derlerdi 45 kiloyla evlendim bi tane fazlalık yoktu
ben gidiyorum kızlar((( duş alıp kahvaltı yapıcam sonra da okula akşama görüşürüz aklım sizde by by....
bu arada çok kaynatmayın geçmişi okumak zor oluyor:)))
ben gidiyorum kızlar((( duş alıp kahvaltı yapıcam sonra da okula akşama görüşürüz aklım sizde by by....
bu arada çok kaynatmayın geçmişi okumak zor oluyor:)))
bende o kilodaydım sanırım:)) gerçi hamile kalana kadar 48 kiloyu hiç geçmedim oğluşum aldırdı anasına kilo babası çok uğraştı becerememişti![]()