ben şimdilik kaçıyorum biraz evi toplayayım tıslaya tıslayagörüşürüz kızlar....
kolay gelsin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şimdilik kaçıyorum biraz evi toplayayım tıslaya tıslayagörüşürüz kızlar....
aynennnnnnnn senin daha çok var
benim bebek geçen çarşamba 36 haftalık çıktı ona göre bugün
36 hafta 5 günlük oluyo
hemen hemen kasım sonu bekliyorum ben oğlumu ya da 2-3 aralık gibi :))
benimki de bizimki oynayıncaaa dtop oynuyo oğlum içerde...
bi atıyo tekme şuuutt ve golll diye oynaşıyo![]()
Gunaydin tontisler nasilsiniz bizde havalar bulanik anneminsinuclari hem iyi hem kotu cikti moral bizuklugundan kac gundur ugramiyorum forma.. Kemoterapi alacak dedi universitedeki doktor ama kadini benim gozum hic tutmadi dambur dumbur konustu guven vermedi bende ozel bi hastaneden doc.dr. dan randevu aldim bugun 16 da ona gidicez bakalim o ne diyecek.. Ben annemi dusunuyorum o beni dusunuyo nasil dogum yapacak misim o yanimda olamayacakmis filan filan... Bizde bi laf var aynen ona donduk ben yanarim kuzum yanar kuzusuna...
kızlar benim karnım çatlamışşşşşş dün akşam aynanın karşısında farkettim 2 gün önce hiç bişey yoktu dün görünce şok oldum( eşime ben çatlamışım dedim oda nasıl dedi gösterdim :)) Allahım ya ne olmuş sanki dedi ama canım sıkıldı benim ya
![]()
valla ben eşime çaktırmadan geceleri ağlıyorum zorumdanhatta geçen gün çok kötüydüm belimden yürüyemiyordum dayanmadım çocuk gibi hüngür hüngür ağladım
sofrada... hamile kalmadan önce fizik tedavi görmüştüm iyiydim,doktor bana anlatmıştı hamileliğimin zor geçeceğini...doğduğunda uykusuzluğa razıyım şu belimdeki ağırlık azalsın yeter ki,artık eşimde dayanamıyor bana ayaklarıma belime masaj yapıyor sabır aşkım az daha dayan diye diye gün geçiriyoruz....
sen bişey sürüyormusun canım..? bende hergün bakıyorum çatlak varmı diye henüz bişey yok ama benim karnım pul pul olmuş dükülüyor, kurumuş yani sürekli de bebek yağı sürüyorum..
böyle olan var mı aranızda kızlar..? acaba çatlama öncesi evre bu mu..?
geçmiş olsun canım.. az kaldı sabır diyoruz, bende belimden çok çekiyorum.. muayenede bile sırtüstü sedyeye yatınca zor doğruluyorum((
amaaan cnm boşver takma kafana benimde çatladı hemde okadar şey kullanmama rağmen olucagı varsa oluyo benim arkadaşımın hiç çatlağı yoktu sezeryanla doğurdu anaa doğumdan sonra kızın göbeği çatlamış nasıl oldu şok oldumkızlar benim karnım çatlamışşşşşş dün akşam aynanın karşısında farkettim 2 gün önce hiç bişey yoktu dün görünce şok oldum( eşime ben çatlamışım dedim oda nasıl dedi gösterdim :)) Allahım ya ne olmuş sanki dedi ama canım sıkıldı benim ya
![]()
haklısınız canım. maşallah size keşke bende alışkanlık haline getirebilsem şu su içme
olayını
canım benim teyzem günde 2-3 defa sürdü oma harıta gibi karnım benim annem bende hiç çatlamamış mesela . ne yapalım artık çatladık bikere oğluşum sağ olsun
günaydınnn kıslarrr bugün çokkkkkkkkkkk sinirliyim yahuuu gene guguşumun odası için gelmediler daha kafayı yicem ya aradım biton kızdım doğurcam artık dedim yaaa sizin yüzünüzden hala odayı bitiremedik dedimpuuufffffffff çok sinirlendim ama bu arada çatıyı yapıyolarr halaaa bitmedi oy oyy daha kahvaltı etmedim sinirimden şu adamlar gitsede karnımı doyursam yahuu
amaaan cnm boşver takma kafana benimde çatladı hemde okadar şey kullanmama rağmen olucagı varsa oluyo benim arkadaşımın hiç çatlağı yoktu sezeryanla doğurdu anaa doğumdan sonra kızın göbeği çatlamış nasıl oldu şok oldum
cnm bende hiççç aklıma gelmediği için içmiyodum benimde böbrekten ötürü dr bol su iç dedi telefona alarm kaydettim her saat ötüyo su iç die aklıma gelmiş oluyo :) sende dene istersen :)
amannnnnnn cnm hiç takma olacağı varsa oluyo ben okadar şey kullandım genede çatladı :) benim arkadaşımın hiç çatlamamıştı doğumdan 1 hafta sonra çatlamış kızın karnı yakızlar benim karnım çatlamışşşşşş dün akşam aynanın karşısında farkettim 2 gün önce hiç bişey yoktu dün görünce şok oldum( eşime ben çatlamışım dedim oda nasıl dedi gösterdim :)) Allahım ya ne olmuş sanki dedi ama canım sıkıldı benim ya
![]()
haklısınız canım. maşallah size keşke bende alışkanlık haline getirebilsem şu su içme
olayını
olsun evet oğluşunun canı sağolsun
ben cuma gününe o karabükteki hastaneden randevu aldım bakalım.. hayırlısı..
inşallah içime sinir...
gitmişken bi iki gün kalırız bi otelde, gezeriz dedik safranboluda falan
oğlumuz gelmeden küçük bi kaçamak daha yapalım dimi![]()
Cicibisi senin oglun kac yasinda
canım çok geçmiş olsun inş diğer doktordan güzel şeyler duyarsınız canım dualarım sizinle
Sagol canim benim ama galiba bu kemoterapi mecburen alinacak allah im kolayliklar verir insallah