• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydınnn kıslarrr bugün çokkkkkkkkkkk sinirliyim yahuuu gene guguşumun odası için gelmediler daha kafayı yicem ya aradım biton kızdım doğurcam artık dedim yaaa sizin yüzünüzden hala odayı bitiremedik dedim:47: puuufffffffff çok sinirlendim ama bu arada çatıyı yapıyolarr halaaa bitmedi oy oyy daha kahvaltı etmedim sinirimden şu adamlar gitsede karnımı doyursam yahuu

amaaan cnm boşver takma kafana benimde çatladı hemde okadar şey kullanmama rağmen olucagı varsa oluyo benim arkadaşımın hiç çatlağı yoktu sezeryanla doğurdu anaa doğumdan sonra kızın göbeği çatlamış nasıl oldu şok oldum

cnm bende hiççç aklıma gelmediği için içmiyodum benimde böbrekten ötürü dr bol su iç dedi telefona alarm kaydettim her saat ötüyo su iç die aklıma gelmiş oluyo :) sende dene istersen :)

sakin ol tatlışım.. sinirden sancın tutacak bak şimdi :D

Gecmise bi goz gezdirdimdeee
SU ve CATLAK konulari konusulmus
Aman diyim su icmeyi ihmal etmeyin kizlar,
Ben bi donem hic icmedim ve şakkk diye idrar yolu iltihabi oldum ve 3 gunden fazla bobrek sancisi cektim bi suru ilac kullanmak zorunda kaldim.simdi en az 1 litre iciyorum fazlasini içebiliyosm ne alaa..
Catlak icinde valla eger catlicaksaniz naparsan yap catliyosunnn.hic kacari yok.
Takmayin yahuuu bebisler gelsin saglikla o catlaklara degdigini goruceksiniz :))

gökçecim bu arada şu liste işini anlatsana bana ben araya yapamıyorum olmuyo

yazacağın araya bir üsttekinden kopyala canım, ben öyle yapmıştım sonra aradaki bilgileri değiştirdim
td ile başlıyor sanırım önemli olan nerde başlayıp nerde bittiğinine tam karar verip ordan kopyalaman gerek.. bi dene olmazsa ben bakarım yine

yazacağın araya bir üsttekinden kopyala canım, ben öyle yapmıştım sonra aradaki bilgileri değiştirdim
td ile başlıyor sanırım önemli olan nerde başlayıp nerde bittiğinine tam karar verip ordan kopyalaman gerek.. bi dene olmazsa ben bakarım yine

deneyeyim bakalım tatlım:)

Ay uyumuştum kalmışım annişler ıyı kaynatmışısınız bakıyorumda bızde dün epey yorulduk kızıma molfix bez aldım sonra mıgrostan su kullan at kilotlardan aldık;))şimdi Dr den aradılar acil bı durum yoksa Çarşamba saat 4e verdıler randevu bu Dr ye 5hafta üstüne gıtmış olucam ıyıkı de arife gunü başka Dr gıtmıişim:))bırakdan da gezmeye gıtcem eltılerım görümcekler ve kaynanamla cok öptüm sızlerı görüşürüz

GeCmis Olsun canim,dikkatimi çekti coktanda soramadim,nesi var annenin? :26:

Canim kan testinde bi deger yuksek cikti tarama yaptilar kalinbagirsakta kitle cikti onu ameliyatla aldilar test ettiler kanser hucresi oldugu cikti simdi de onleyici tedavi olarak kemoterapi uygulayacaklar bizde sacinin filan dokulmemesini istiyoruz bugun ozel hadtanede bi doc.dr buldum onunla randevumuz var bakalim o neler diyecek???

kızlar yaa beşik aldığım mağazadan aradılar sipariş ettiğim beşik yokmuş gelip başka model beğenin dedilerrr:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

kıslar az önce karnıma ağrı girdi uzandım sol tarafımda pıt pıt bişey atıyo hıçkırıyomu acep guguş yahu

kızlar yaa beşik aldığım mağazadan aradılar sipariş ettiğim beşik yokmuş gelip başka model beğenin dedilerrr:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

anaaaaaaaaa bunca zaman hala gelmiyo arayıp yenisini begen dio bide parasını vermediysen başka yerden al cnm bak bana hala gelmediler

yaaaa... yine mi yaa....
walla ben bile sinir oldum bu işe, nasıl beşik beğeniyorsun kızım sen kalmıyo sürekli ellerinde...
iyisimi internetten ver siparişi daha çabuk gelir..

yaaaa... yine mi yaa....
walla ben bile sinir oldum bu işe, nasıl beşik beğeniyorsun kızım sen kalmıyo sürekli ellerinde...
iyisimi internetten ver siparişi daha çabuk gelir..

ya ben şimdi şanssızız biz demeyeyim de ne diyeyim kızlar yaaaaaa:(((((((((((((( internetten eşim istemiyo canım ya

Back
X