kıs hala devam ediyo oyyyyyyyyyyyy guguş açlıktan hıçkırıyo heralde :) şimdi yiyom daha :)
ozaman hıçkıtıyo canım sen çocuğu aç bırakırsan oda hiçkırmaya başlar işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıs hala devam ediyo oyyyyyyyyyyyy guguş açlıktan hıçkırıyo heralde :) şimdi yiyom daha :)
Canim kan testinde bi deger yuksek cikti tarama yaptilar kalinbagirsakta kitle cikti onu ameliyatla aldilar test ettiler kanser hucresi oldugu cikti simdi de onleyici tedavi olarak kemoterapi uygulayacaklar bizde sacinin filan dokulmemesini istiyoruz bugun ozel hadtanede bi doc.dr buldum onunla randevumuz var bakalim o neler diyecek???
kızlar yaa beşik aldığım mağazadan aradılar sipariş ettiğim beşik yokmuş gelip başka model beğenin dedilerrr(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
slm kızlar herkese ağrısız güzel bir hafta dilerim :)
evet hıçkırıyordur annesi.benimkini günde bi kaç kere tuttuğu oluyo pıt pıt :)
Hıçkırıo canım guguşun
ozaman hıçkıtıyo canım sen çocuğu aç bırakırsan oda hiçkırmaya başlar işte
ay ben ne fenayım yaa bu saate kadar uyu adamlar var die yemek yeme aç bırak guguşu kendimi kınıyorummm kıyamam minnacık nasılda hıçkırıyo![]()
hıçkırması iyiymiş boşver hıçkırsın annesi
kıslar yaa ben süveterin yakasına geldim ama yaka nasıl yapılcak anlamadım önce bi taraf(omuza)kadar çıkıp diğeri sonramı çıkıcak allah allah ne zormuş ya:44:
selam kızlarrrrrrr.geçmişi okuyyamadım valllaaaaaa heyecandannnn
bugün doktor amcaya gittiklkkk
benim kızımcım 2 kilo 300 gr olmuşşşşş
muhtemel dogum tarihimde belli olduu yaniii 20 aralık gibi dedi doktor ben 12.12.12 olsun dedim :))
tamam olur dedii ve büyük ihtimal de 12 aralıkta kızımı kucagıma alıcam Allahın izniyleeeeeeeeee kızlarr
çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm
gerişye sayım basladıı yanii son 30![]()
muhtemel dogum tarihimde belli olduu yaniii 20 aralık gibi dedi doktor ben 12.12.12 olsun dedim :))
tamam olur dedii ve büyük ihtimal de 12 aralıkta kızımı kucagıma alıcam Allahın izniyleeeeeeeeee kızlarr
Canlarımmmm tünaydınnnnn :)
Bugün acayip yoğunum anca girebildim geçmişi okuyamadım ama siteye girer girmez yaptığım ilk şey doğum hikayeleri topiğimizi girip kontrol etmek oldu :))) Herkesin bebişi yerinde gözüküyor umarım sağlıklılardır da...
Benimde yine korkular başladı eşim yine gidiyor yine 4 gün olmayacak , geçen k.validemle konuşuyorlar yanımda ay kadın demez mi aramayız biz seni , sen ordayken doğurursa telaş yapma diye ay iyi ki karşımdayken söylemiyolar bunları deli mi ne ya ? Benim sana değil kocama ihtiyacım var sen de gelme o zaman allah allah ya delirtti beni bazen hakkaten şuursuz oluyo insanlar.
Neyse sizler iyisiniz değil mi ? sağlığınızda bi sorun yok inşallah , hepinizi kocaman öpüyoruz kızımla
oyy maşallah kızına tatlım hadi gözün aydın tarihte belli olmuş
Canımmmm maşaallah minişine , hadi bakalım hayırlısı olsun kavuşma günü de netleşmiş
Sağlıkla kavuş güzeller güzeli meleğine
yarı yarıya ayır canım önce bi tarafını ör kese kese sonra o bitince diğer tarafa geç
Tünaydın canım malesefki oluo böyle şeyler sessiz kalmasaydın insan içine attıkça sinir oluo
canım çok geçmiş olsun rabbim anneciğinin şifasını versin inşallah bu gittiğiniz doktordan güzel haberler alırsınız tek doktora bağlı kalmayınGunaydin tontisler nasilsiniz bizde havalar bulanik anneminsinuclari hem iyi hem kotu cikti moral bizuklugundan kac gundur ugramiyorum forma.. Kemoterapi alacak dedi universitedeki doktor ama kadini benim gozum hic tutmadi dambur dumbur konustu guven vermedi bende ozel bi hastaneden doc.dr. dan randevu aldim bugun 16 da ona gidicez bakalim o ne diyecek.. Ben annemi dusunuyorum o beni dusunuyo nasil dogum yapacak misim o yanimda olamayacakmis filan filan... Bizde bi laf var aynen ona donduk ben yanarim kuzum yanar kuzusuna...
canım yinemi ya bu beşikte var birşey umarın gönlğne göre bulabilirsin sıkma canınıkızlar yaa beşik aldığım mağazadan aradılar sipariş ettiğim beşik yokmuş gelip başka model beğenin dedilerrr(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
canım çok geçmiş olsun rabbim anneciğinin şifasını versin inşallah bu gittiğiniz doktordan güzel haberler alırsınız tek doktora bağlı kalmayın
canım yinemi ya bu beşikte var birşey umarın gönlğne göre bulabilirsin sıkma canını
maşallah canım kocaman olmuş tarih çok erken değilmi
Hayırlı olsun canım... Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
doğum tarihide çok güzel bizde hep o tarihi hayal ediyorduk eşimle ama geç oluyormuş normal sancıyı bekliycez artık ne zaman canı isterse oğlumun o zaman gelecek:18: