• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben yeniden beşik beğenmeye gidiyorum.
eşime haber vermek için aradım tek gidiyorum dedim bana bi kızdı saçmalama tek gitme anneni çağar dedi bende annemi aradım gelsin çıkıcaz

kızlar benim karnım çatlamışşşşşş dün akşam aynanın karşısında farkettim 2 gün önce hiç bişey yoktu dün görünce şok oldum:(( eşime ben çatlamışım dedim oda nasıl dedi gösterdim :)) Allahım ya ne olmuş sanki dedi ama canım sıkıldı benim ya:14::14::14::14::14:

Ahhh ahh bnmde gecen hafta catladi:( catlamaz diodum bu zmna kdr bisy olmadi die umutlanmistim..bi sbh bi baktim catlak..2gun bunalim takildim sonra:(

Kızlar merhaba.. uzun zamandır giremiyorum bnde geçmişi de okuyamadım.. izine ayrıldım evdeyim artık..
cumartesi doktora gittim bebeğim 36 haftasında, 2 hafta önde gidiyomuş 3400 kg.. :)
nstye bağladılar hafif hafif sancılarım çıktı.. sizinde nstde sancı çıktımı doktor ne dedi.. sizce erken doğurur muyum??
hem korku var hemde heyecan..

Ahhh ahh bnmde gecen hafta catladi:( catlamaz diodum bu zmna kdr bisy olmadi die umutlanmistim..bi sbh bi baktim catlak..2gun bunalim takildim sonra:(

ya çatlar diyodum zaten ama bi anda görünce morelim bozuldu eşimde saçmalama felan dedi ama canım sıkıldı yinede

Kızlar merhaba.. uzun zamandır giremiyorum bnde geçmişi de okuyamadım.. izine ayrıldım evdeyim artık..
cumartesi doktora gittim bebeğim 36 haftasında, 2 hafta önde gidiyomuş 3400 kg.. :)
nstye bağladılar hafif hafif sancılarım çıktı.. sizinde nstde sancı çıktımı doktor ne dedi.. sizce erken doğurur muyum??

hoşgeldin canım bende bu kız nerelerde diyodum maşallah bebeğine

bende haftasonu doktordaydım nst de sancı çıkmadı. ama benim bebekte önde. doktor 4kg olursa gününü beklemeden alırız bebeği dedi.

canım bebiş 1 buçuk hafta fln önde gidiyoo takvimide değiştirdim
bu zamana dek hep bir hafta çnden gidiyordu birde sezeryan ya 38 de alıyoo toplamda 3- 3.5 hafta karım olduu :))))
b uay sonunda bir daha randevum varr artık ozmznda erken olursa söyler dokturum almaz ama suan için defterede yazdı tarihi
inşş sorun çıkmazdaaa erkende olsaa gelişimi tamamlanmış olsun sorun olmasında gelsin bebeişlerimizz
anladım canım gebelik takviminde bayağı vardı o yüzden öyle sordum benim tarihimde 12.12.12 olacak kısmetse inşallah o zaman kadar dururlar

hoşgeldin canım maşallah bayağı tombikmiş iznede ayrılmışsın bol bol dinlenin

bende haftasonu doktordaydım nst de sancı çıkmadı. ama benim bebekte önde. doktor 4kg olursa gününü beklemeden alırız bebeği dedi.

Maşallah canım bebişine benimki geçen hafta 2,5 kgdı tombiş bir bebek olmayacak galiba:37::37::37:
bu arada ben hiç nstye girmedim randevumda 19 kasımda daha çok var:27:

şimdi özelcan bebeğin internet sitesine baktım bayağı uygun şeyler var sipariş vereceğimde göğüs kalkanı almak şartmı başka göğüs ucu çıkarıcı var onu damı versem biberon olarak ne aldınız emzirme atleti kaç beden almam gerekiyor göğüs numaramıza göremi almalıyız

kızlar ben yeniden beşik beğenmeye gidiyorum.
eşime haber vermek için aradım tek gidiyorum dedim bana bi kızdı saçmalama tek gitme anneni çağar dedi bende annemi aradım gelsin çıkıcaz
ay cnm benim kocişte öyle tek gitme dio hiç biyere hadi bakalım güzel bir beşik beğende gel cnm :)

oh ohhh maşallah maşallah ne güzel ya tontiş olmuş bebişin hayırlısıyla doğur inşallah darısıda bizlerin başına :)

selam kızlar nasılsınız geçmiş okuyamadım çooook yorgunumm
sağlık ocağından aradılar acil gel dediler
doğumdan 4 gün sonra bebişi getiriosun dediler
ordan da pazara gidip alışveriş yaptım belim koptu eve geldim yemek yedim şimdi oturabildim

kızlar park yatağı kurmıcam hemen minicik çocuğu onun içine koyamam ben 3 aylık olanada kadar sepet beşikte yada yanımda yatırırım

Maşallah canım bebişine benimki geçen hafta 2,5 kgdı tombiş bir bebek olmayacak galiba:37::37::37:
bu arada ben hiç nstye girmedim randevumda 19 kasımda daha çok var:27:

ben 4-5 defadır giriyorum dr. her hafta kontrole çağırıyor. her seferinde de nst ye sokuyor. bebek iri olduğundan mıdır nedir bilemiyorum...

selam kızlar nasılsınız geçmiş okuyamadım çooook yorgunumm
sağlık ocağından aradılar acil gel dediler
doğumdan 4 gün sonra bebişi getiriosun dediler
ordan da pazara gidip alışveriş yaptım belim koptu eve geldim yemek yedim şimdi oturabildim

banada 5 gün sonra getir dediler topuk kanı alınacak biraz dinlen yorma kendini

kızlar park yatağı kurmıcam hemen minicik çocuğu onun içine koyamam ben 3 aylık olanada kadar sepet beşikte yada yanımda yatırırım

Ben yatağını mobilya aldım hemen yatağımın yanına yerleştirdim
yanında yatırmak tehlikeli olmaz mı canım beşikte yatması daha iyi değil mi???:37::37::37:

selam tontiş göbekler,nasılsınız bugün? sabah sabah çorba içtim,ama midem bulandı sanki,canım da çok çekmişti halbuki..

vitaminc maaşallah canım bebekine :nazar::nazar::nazar:

mdrcnn canım çok geçmiş olsun annene,Allah tez zamanda şifa versin inşallah..

seastirecim şanssızlık diye düşünme,demek ki o beşikler hayırlı değilmiş diye düşün,daha güzelini alacaksın bence :34:

şimdi özelcan bebeğin internet sitesine baktım bayağı uygun şeyler var sipariş vereceğimde göğüs kalkanı almak şartmı başka göğüs ucu çıkarıcı var onu damı versem biberon olarak ne aldınız emzirme atleti kaç beden almam gerekiyor göğüs numaramıza göremi almalıyız
ben emzirme sütyenini 85 beden aldım ,ben göğüs kalkanı almadım canım
Ben yatağını mobilya aldım hemen yatağımın yanına yerleştirdim
yanında yatırmak tehlikeli olmaz mı canım beşikte yatması daha iyi değil mi???:37::37::37:
benim yatak odası soğuk zaten klima oturma odasında ben kendime yer yatağı yapıcam kızımıda sepet beşikte yatırırım artık

banada 5 gün sonra getir dediler topuk kanı alınacak biraz dinlen yorma kendini

kıyamam ben ona topuk kanı alınırken.. ya çok pişmanım keşke araba kullanmayı öğrenseydim..kızımı aşılarına ben götürüdüm

Back
X