Gunaydin kizlar..bugun kontrolumuz var heyecan dorukta:)bakalim defne bebek 1haftadir napmis?
Sizin neler yaptiginizida merak ettim ama gecmis almis basini gitmis..kafadan mevzuya giriyim dedim bende:)
merhaba cnm,güzel haberlerle gelirsin inş.. şöyle bi hasret giderin kokoşunla
Günaydınlar herkese...
güzel bir hafta diliyorum herkese..
bugğn 34.haftayı dolduruyoruz hayırlısıyla sanırım artık 8.ayımız bitmiş oluyor..
yani soranlara 9.ay içindeyim dicem....
ayyyy koktuuummmmmm
:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
korkma cnm yaa,insan gerçekten şöyle bi düşününce panik oluyor ama çok az kaldı bebeklerimizi kucağımıza almamıza
zorlamam lazım kendimi haklısın canım bide şaşıyorum kimi çok su içtiği halde suyu az diyo doktoru ben hiç içemiyorum ama bebişimin suyu gayet iyi şükürler olsun Allahıma
canım aynı sorun bende de var,su içemiyorum çok fazla,günde 3-4 bardak o da zorlamayla oluyor,bu yüzden de kurtulamadım zaten şu enfeksiyondan :26:
günaydın hanımlar büyük gün doktor kontrolü ve çatı muayenesi bugün yine uykusuz bir güne kalktık
hadi bakalım cnm sen de güzel haberlerle gel inş..
ben de aynı dertten muzdaribim cnm maalesef,bu zamana kadar bişey yoktu,çatlamıcam diye seviniyodum ama hafifi kaşıntılarım başlamıştı karnımda ve 3 gün önce farkettim karnımın alt kısımlarında kırmızı noktacıklar oluşmuş,şimdi o noktalar birleşmeye başladı

inşallah fazla ilerlemeden bebeğimi kucağıma almış olurum,şu bulmacalar oluyo yaa hani noktalatı birleştirince bir şekil çıkıyo ortaya,aynı onun gibi tüm kırmızı noktalar birleşince bakalım nasıl bi şekil oluşcak karnımda

size dün geceyi anlatmak istiyorum hatırladıkça gülüyorum 

gece 5 te çişe kalktım wcye gittim.
biraz oğlumu dinledimm ama oynamıyordu..
bekledim bekledim oynamadı..
belki yarım saat dürtükledim uyanmadı.
o oynamayınca bende umudu kestim uyuyayım dedim.
tam uykuya dalıcam bir tekme attı kii.
bu sefer o uyutmadı benii...
çocuğum şunu demek istedi..
beni uyandırdın sen de uyuma şimdi 

yaa işte yok öyle yağma demiş sana,sen önce bebeğini dürttür,sonra kendin uyu,oldu canım
Gunaydin tontisler nasilsiniz bizde havalar bulanik anneminsinuclari hem iyi hem kotu cikti moral bizuklugundan kac gundur ugramiyorum forma.. Kemoterapi alacak dedi universitedeki doktor ama kadini benim gozum hic tutmadi dambur dumbur konustu guven vermedi bende ozel bi hastaneden doc.dr. dan randevu aldim bugun 16 da ona gidicez bakalim o ne diyecek.. Ben annemi dusunuyorum o beni dusunuyo nasil dogum yapacak misim o yanimda olamayacakmis filan filan... Bizde bi laf var aynen ona donduk ben yanarim kuzum yanar kuzusuna...
cnm çok geçmiş olsun,iyi yapmışsın farklı bir doktordan da fikir almayı düşünmekle,çok zor bir süreç ama inş. sonu hayırlı güzel olur,benim babam da 2 sene önce bağırsak rahatsızlığı yüzünden kemoterapi gördü,o süre biraz yıprattı onu ama şuan iyi maşallah

inş. siz de atlatırsınız cnm,annelik böyle birşey demekki Allah nasip ederse biz de yaşayıp görcez,insan hangi şartta olursa olsun evladını düşünüyor.
kızlar yaa beşik aldığım mağazadan aradılar sipariş ettiğim beşik yokmuş gelip başka model beğenin dedilerrr

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
yılan hikayesine döndürcekler yani meseleyi,cnm sen gel en iyisi mi bizim burdan al başiğini yakınız da nasıl olsa,ellerinde her beşik var cnm seçiyosun depodan getirip veriyo hemen,hem fiyatları da uygun
maşallah cnm bebeğine
insan bebeğini kucağına alacağı günü de öğrenince daha da bi heyecan yapıyodur tabii,az kaldı artık sırayla burada hepimiz paylaşcaz inş. bebeklerimize kavuştuğumuz anı

bende haftasonu doktordaydım nst de sancı çıkmadı. ama benim bebekte önde. doktor 4kg olursa gününü beklemeden alırız bebeği dedi.
maşallah cnm

bebeişin tosuncuk olursa normal doğum zor olur tabii ama olsun ne farketcek sezeryan da olsa,yeterki sağlıklı olsunlar,hayırlısı olsun cnm hakkımızda..
merhaba canım sezeryanı sen mi istedin mecburi bir sezeryan mı
canım benim hamilelik öncesinde kalçamda kemik erimesi vardı,tedaviye yeni başlamıştım ki hamile kaldığım için tedaviyi kestiler,o yüzden kemikleri zorlamamak adına zorunlu sezeryan olacak..
Hayırlısı olsun canım benim tarih belli olur olmaz yaz mutlaka , ben de haftaya pazartesi gideceğim bakalım neler olacak :)
yazıcam cnm,çok merak ediyorum zaten ne zaman diyeceğini doktorumun,çabuk desin yaa,hemen versinler bana kokoşumu