ben ortadoğuda doğum yapıcam hem evimede yakın sen nerde yapıosun doğumu
Bende evime yakın diye üniversalde yapacaktım ama orada sorun yaşadım şimdi metroda yapmayı planlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ortadoğuda doğum yapıcam hem evimede yakın sen nerde yapıosun doğumu
kızlar merhaba,
biz de geldik süslümle
nasılsınız..
bugün doğumumun sezeryan olacağı kesinleşti,pazartesi günü de doktor sezeryan için gün vercekk![]()
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin![]()
sağol cnm,inş. pazartesi alıcaz günümüzü,çok heyecanlı![]()
Canim kan testinde bi deger yuksek cikti tarama yaptilar kalinbagirsakta kitle cikti onu ameliyatla aldilar test ettiler kanser hucresi oldugu cikti simdi de onleyici tedavi olarak kemoterapi uygulayacaklar bizde sacinin filan dokulmemesini istiyoruz bugun ozel hadtanede bi doc.dr buldum onunla randevumuz var bakalim o neler diyecek???
olsun canım oluyor çoğumuzda...
geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatır...
bende kuruluk yok da mavi damarlar var önceden çatlamıştı az da olsa. biraz daha çatlar belki...
Ah canım niye böyle oluyor... gerçekten sinir bozucu...
canım ne güzel havalar da çok soğumadan çok iyi olur...
iyi demişsin canım... başka zaman aramayan kişilerle ilgilenme bile...
10 gramını 1- mi 18 mi öyle bir fiyata almış eşim...
iyi gezmeler canım...
maşallah canım tarih de süper olmuş..
bu aileler niye böyle yapıyorlar ya?şükür iyiyiz...
canım git boş ver... orada olan model beğen ya da ısrarla var mı diye sor...
maşallah canım. bende çıkmadı sancı ama bu aralar olabiliyor...
benim arkadaş listemde. evet merak ediyor insan inşallah iyidirler...
arada oluyor öyle.... geçer birazdan hatta geçmiştir sanırım...![]()
merhaba cnm,güzel haberlerle gelirsin inş.. şöyle bi hasret giderin kokoşunla
korkma cnm yaa,insan gerçekten şöyle bi düşününce panik oluyor ama çok az kaldı bebeklerimizi kucağımıza almamıza
canım aynı sorun bende de var,su içemiyorum çok fazla,günde 3-4 bardak o da zorlamayla oluyor,bu yüzden de kurtulamadım zaten şu enfeksiyondan :26:
hadi bakalım cnm sen de güzel haberlerle gel inş..
ben de aynı dertten muzdaribim cnm maalesef,bu zamana kadar bişey yoktu,çatlamıcam diye seviniyodum ama hafifi kaşıntılarım başlamıştı karnımda ve 3 gün önce farkettim karnımın alt kısımlarında kırmızı noktacıklar oluşmuş,şimdi o noktalar birleşmeye başladı
inşallah fazla ilerlemeden bebeğimi kucağıma almış olurum,şu bulmacalar oluyo yaa hani noktalatı birleştirince bir şekil çıkıyo ortaya,aynı onun gibi tüm kırmızı noktalar birleşince bakalım nasıl bi şekil oluşcak karnımda
yaa işte yok öyle yağma demiş sana,sen önce bebeğini dürttür,sonra kendin uyu,oldu canım
cnm çok geçmiş olsun,iyi yapmışsın farklı bir doktordan da fikir almayı düşünmekle,çok zor bir süreç ama inş. sonu hayırlı güzel olur,benim babam da 2 sene önce bağırsak rahatsızlığı yüzünden kemoterapi gördü,o süre biraz yıprattı onu ama şuan iyi maşallahinş. siz de atlatırsınız cnm,annelik böyle birşey demekki Allah nasip ederse biz de yaşayıp görcez,insan hangi şartta olursa olsun evladını düşünüyor.
yılan hikayesine döndürcekler yani meseleyi,cnm sen gel en iyisi mi bizim burdan al başiğini yakınız da nasıl olsa,ellerinde her beşik var cnm seçiyosun depodan getirip veriyo hemen,hem fiyatları da uygun
maşallah cnm bebeğine
insan bebeğini kucağına alacağı günü de öğrenince daha da bi heyecan yapıyodur tabii,az kaldı artık sırayla burada hepimiz paylaşcaz inş. bebeklerimize kavuştuğumuz anı
maşallah cnmbebeişin tosuncuk olursa normal doğum zor olur tabii ama olsun ne farketcek sezeryan da olsa,yeterki sağlıklı olsunlar,hayırlısı olsun cnm hakkımızda..
canım benim hamilelik öncesinde kalçamda kemik erimesi vardı,tedaviye yeni başlamıştım ki hamile kaldığım için tedaviyi kestiler,o yüzden kemikleri zorlamamak adına zorunlu sezeryan olacak..
yazıcam cnm,çok merak ediyorum zaten ne zaman diyeceğini doktorumun,çabuk desin yaa,hemen versinler bana kokoşumu![]()
sağol cnm,inş. pazartesi alıcaz günümüzü,çok heyecanlı![]()
Kızlar sezeryanlar 38 de alınıyo demiş herkes topicde,niye sonuna kadar kalmasından yana değil kimse ?
Yani tabiki zoraki bi durumda mutlakaki bekletilmicektir ama keyfi 37-38 lerde alınması çok mantıklı gelmiyo bana.son gününe kadar kalmasından yanayım..:26:
slm kızlar ben geldim beşik siparişini verdim yeniden inş bundada bi sorun çıkmaz yine. eve zor attım kendimi kızlar eve gelene kadar 3 arabaya binmek zorunda kaldım(((
Kızlar sezeryanlar 38 de alınıyo demiş herkes topicde,niye sonuna kadar kalmasından yana değil kimse ?
Yani tabiki zoraki bi durumda mutlakaki bekletilmicektir ama keyfi 37-38 lerde alınması çok mantıklı gelmiyo bana.son gününe kadar kalmasından yanayım..:26:
hayırlı olsun canım bende annemi bekliyorum 2 hafta kala gelecek işallah o zamana doğurmam:))