• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlarr nasılsınız biz iyiyz oğluşumla çok şükür anca moralim düzeldi açıkcası canımı bugün bütün gün sıkan dün gece hiç uyuyamamış olmam nedeni ben her gece yatmadan bizizm topiğe uğrar geçmişi okur sonrada yatardım önceden kitap okurdum şimdi geçmiş topik sonra nerden okudum ekim anneleri doğum hikayelerini açtım açmaz olaydım saat 2de canım sıkıldı moral 0 oldu uyuyamam bacaklarım sızlar şunu anladımki şu an daha hasasım en ufak olumsuz bir şey duymak istemiyorum lütfen arkadaşlar benim 2. doğumum ilkinide normal yaptım her şey muhteşemdi ama bu son zamandaki kaygılar insanı çok sinirli yapabiliyor doğum yapacak arkadaşlar bunları göz önünde bulundurarak yazsın kesinlikle normal yapmayın diye söylemlerden kaçınsın her doğum farklıdır çünkü....

canım benim 2370 şuanda...son haftalarda çok az kilo almaya başladı.sanırım kordonumuz inceymiş :S bi de suyu çok azalmış ayrıca kordonumuz da boynundaymış.zaten normal doğum ihtimalimiz yok dedi doktor.gerileme olmaması için biran evvel alalım dedi.senin bi sorun yoksa diceni sanmam....
yok canım bana kordon sıkıntısı felan demedi. zaten doktora kalsa kilosu iyi ama 250 gr eksiği var bence bir hafta geride gelişimi her ne kadar doktor sıkıntı yok desede inşallah kilo alır bugün 3 tane muz yedim 4 bardak süt içtim ne bulduysam yedim anlıcağın o bebek o kiloyu alacak başka yolu yok:24:
CNm B'nde sımdı sana yazacaktım takvim tarihiniz aynı sende sürpriz yapma die:1:sonra panikleme diye yazmadım:1:
canım ben zaten doğsun diye elimden geleni yapıyorum :23: bugün kanepeleri yıkarken görecektin halimi süpriz olmaz herhalde :1:

OH BE sonunda başardım :) nasıl odamız arkadaşlar. halımız olamdığı için bunu serdik. perde de yok. daha sticker falan süsleme de yapcaz şimdilik böle. fotoların devamı geliyo :)

canım çok güzel miş odası da mobilyaları da allah hayırla kullanmayı nasip etsin :39:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?aranızda medicanada doğum yapacak varmı bahçelievlerde.

Arkadaşım yakında orda doğum yaptı. Ben de kısmetse yanında yeni açılan bir hastane var Vital Hospital. Orasını önerdi doktorum, gidip bakmadım ama doktorumun rahat ettiği hastane olsun ki ben de rahat edeyim...

KIzlar muaynem vardı bugün.. Nts de sancılar çıktı.. ÇAtı muaynesinde 1 cm.açılma var. bebek 3400 kg. ve yarın doğuma gidiyorum. Nişanım geldi eve gelince.. Sabah 4 cm açılma olursa doğumdayım.. olmasa da doğumdayım galiba. Dua edin banaa çokkk...

Allah bir avazda kurtarsın inşallah. En kısa zamnda doğum hikayeni bekliyoruz...

OH BE sonunda başardım :) nasıl odamız arkadaşlar. halımız olamdığı için bunu serdik. perde de yok. daha sticker falan süsleme de yapcaz şimdilik böle. fotoların devamı geliyo :)

Çok güzel görünüyo mobilya. Bence mobilyanın üzerine sticker yapıştırma, güzelliğini bozar. Zaten üzerinde figürler çok çok güzel....

Milagros06 inşallah sen de bebğini sağlıcakla alırısn kucağına...

doğuma giden, gidecek annelere nasıl olursa olsun yeterki sağlıklı olsunda hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin allahım...

yok canım bana kordon sıkıntısı felan demedi. zaten doktora kalsa kilosu iyi ama 250 gr eksiği var bence bir hafta geride gelişimi her ne kadar doktor sıkıntı yok desede inşallah kilo alır bugün 3 tane muz yedim 4 bardak süt içtim ne bulduysam yedim anlıcağın o bebek o kiloyu alacak başka yolu yok:24:
canım ben zaten doğsun diye elimden geleni yapıyorum :23: bugün kanepeleri yıkarken görecektin halimi süpriz olmaz herhalde :1:

canım çok güzel miş odası da mobilyaları da allah hayırla kullanmayı nasip etsin :39:

Canim sende benim gibisin ne bulursan yiyormussun bende ctesi gittigimde 2980 gramdi bebisim. Kizim bu haftalarda 3 kg yi coktan gecmisti. banada zayif gibi geliyor ama 2,5 kg ustu normal sayildigi icin dr normal diyor. insan istiyorki bebis onden gitsin asiri degil ama biraz toplu olsun. benimde son 9 gunum kaldi bende bu aksam 1 lt sut ictim muzum bitmis 4 tane mandalina yedim.

Nebigil dolabin ustundeki maymuncuga bayildim cok sirin. allah gule gule kullanmayi nasip etsin renk olarakta cok begendim.

Son düzenleme:
Eczreyrey ;)CNm dinlen biraz yorgun anne olacaksın yoksa senden başka herkes alır bebeğini kucağına :1:yorma bu kadar;((
Ay kızlar yataktayım sagıma soluma dönmemiyorum nefes nefese kalıyorum ;((burnumdan nefes almayı unuttum ztn 1aydır:((çokta horluyormuşum sabaha karşı eşim kanepeye gıdıyor;((bel fln kalmadı adam da:(((biliyorum size göre haftam az ama bn çok yoruldum :((

Selam kızlar bugün giremedim, geçmişi okumadan bırakamadım, doğuma gidecekler var çok heyecanlandım...

Benim de karnım aşağı indi gibi geldi bana dün başladı bu şüphem. sabah tahlil yaptırmak için devlete gidicam diye kendi doktorumu aramadım. devlette ultrasona bakması 30 sn sürdü. Herşey normal dedi, tabi bana güven vermedi. Karın ağrılarım da vardı, birkaç gündür kalsiyum-magnezyum hapım bitmişti bugun anca aldık ve ağrılarımın sebebi bu dememe rağmen içim rahat etmedi. kendi doktoruma gittim. NST'de ilk defa bu kadar uzun kaldım, herşey normaldi çok şükür. Ultrasonda da baktı, başı büyük dedi. Ben de zaten oğluşumu ''koca kafalı oğlum diye seviyorum'' Bir sıkıntı yok, oğlumla hasret gidermiş olduk. Zaten sezeryen için günümüzü almıştık, erken doğum olmaması durumunda kesin sezeryen olucak, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...

evet canım aniden belli oldu doğum tarihimiz :) sezeryan olucak canım bebeğimizin suyu azalmış biraz sanırım yeterince beslenemiomuş doktorumuz daha fazla beklemenin anlamı yok dedi.çarşambaya kısmetse doğum olucak...
Canim sen hic uzulme o bebis disari cikinca oyle bir beslenirki aradaki farki ilk 1 ayda kapatir bak bu sozumu unutma olurmu. İnsallah agrisiz sizisiz bir ameliyat olur. Bebisini kucagina alinca kokusunu cek icine. Onlar icin her turlu aciya katlanmaya deger.

Son düzenleme:
Eczreyrey ;)CNm dinlen biraz yorgun anne olacaksın yoksa senden başka herkes alır bebeğini kucağına :1:yorma bu kadar;((
Ay kızlar yataktayım sagıma soluma dönmemiyorum nefes nefese kalıyorum ;((burnumdan nefes almayı unuttum ztn 1aydır:((çokta horluyormuşum sabaha karşı eşim kanepeye gıdıyor;((bel fln kalmadı adam da:(((biliyorum size göre haftam az ama bn çok yoruldum :((

Bende donemiyorum yatakta hatta gece sık sık wc ye giderken kalkabilmek icin esimi uyandiriyorum vinc lazim beni kaldirmaya. Bende yataktayim telefondan girmeye alistim artik. pratik oluyor. haftan az degil canim 6. Aydan sonra insan gitgide agirlasiyor sende 8.ayindasin agirlasman cok normal. Benimde suan bebis kasti kendini karnimi delcek nerdeyse tek tarafa toplandi armutcuk gibi :)

Canim sende benim gibisin ne bulursan yiyormussun bende ctesi gittigimde 2980 gramdi bebisim. Kizim bu haftalarda 3 kg yi coktan gecmisti. banada zayif gibi geliyor ama 2,5 kg ustu normal sayildigi icin dr normal diyor. insan istiyorki bebis onden gitsin asiri degil ama biraz toplu olsun. benimde son 9 gunum kaldi bende bu aksam 1 lt sut ictim muzum bitmis 4 tane mandalina yedim.
ah canım ne bulsam yemiyordum ama son kontrolden beri yiyorum artık ne yapayım bakıyorum herkesin bebeği topiş benim neyim eksik :52: ben de senin gibi düşünüyorum az topiş olsun ufaklık :16:
:1: korkutma beni canım ya ne kadar yorgun olursam olayım vermem kimselere uşağımı:45: haftam aZ deme inan ki zaman çabuk geçiyor :18:
kocana yazık canım ya horlama bantlarından al bari ben kocişten ayrı hiç yatamam da :27:

Back
X