Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar chnb doğum yapmış ardayla beraberlermişşşşş
ay allah analı babalı büyütsün![]()
Oh ne güzel kurtuldu.Darısı bizlere inşallah kızlar.
Selam kızlar Chnbye Allah kolaylıklar versin.Bende annemdeyim hala daha önceden yazmıştım annemin ayağındaki lifler kopmuş yarım alçıda o yüzden yanına gelmiştim. hafta sonu kardeşim çalışmadığından annem yalnızkalmaz bende evime geçip bebeğimin çamaşırlarını yıkayıp ütüleyeyim çantamı hazırlayayım diyorum. herşey üstüste geldi hiç birşey yapamadım. doktorumda bebeğin gelişiminin 1 hafta önden gittiğini söyledi aralık başında doğabileceğini söyledi. hazırlıklı olmamlazım.
Hem şimdi chnbyi öğrenince bellide olmuyor her an olabilir :44:
amin canım darısı bizlerin başına inşallah ...
Selam kızlar Chnbye Allah kolaylıklar versin.Bende annemdeyim hala daha önceden yazmıştım annemin ayağındaki lifler kopmuş yarım alçıda o yüzden yanına gelmiştim. hafta sonu kardeşim çalışmadığından annem yalnızkalmaz bende evime geçip bebeğimin çamaşırlarını yıkayıp ütüleyeyim çantamı hazırlayayım diyorum. herşey üstüste geldi hiç birşey yapamadım. doktorumda bebeğin gelişiminin 1 hafta önden gittiğini söyledi aralık başında doğabileceğini söyledi. hazırlıklı olmamlazım.
Doğuma gircek arkadaşların Allah yardımcısı olsun.Allah bizleri çocuklarımızın acısıyla sınamasın inşallah.
Vitaminc inşallah eşin kısa zamanda iş bulur sıkma canını bebeğin kısmetiyle gelir zaten Allah yardım eder bir şekilde Allah başka türlü keder vermesin.
Kızlar ben de kaç gündür ağrısıyla uyanıyorumbel fıtığım var zaten.doğru düzgün iş yapamıyorum yürüyemiyorum dışarı çıkınca.şu son günleri sağlıkla atlatırız inş.
günaydınlar
hiç keyfim yok bugün.
akşam 8 de yattm gece 12 gibi sancılandm.
kıvranıp durdum,yatamadım dolandm,ağladm derken uyumuşum.
tabi sk wc ye gider oldum yine,gece kaç kere uyandm hatrlamıyorum.
şimdi yine sancılarm var.sabah uyanınca da ağladm.
bi de annem babam gelicek bugün.kek ile sigara böreği yapıcaktm ama kendimi doyurmaya kalkamıyorum şu an.
napıcam bilmiyorum.
Günaydın hanımlar...
hala gribim yaa kafayı yicem nefes alamıyorum :26:
ıhlamur kaynattım dün gece bol limonla içtim ama kar etmedi sanırım bugünde içeyim de inşallah iyileşirim![]()
çok güzeller canım
benimkilerde uzakta.. beni de ağlatıcaksın şimdi yaaa...
son gün gelirlerse beni değil bebeği görmeye gelmiş bunlar derim((
kızlar dün doktora gittim ya nst ye girdim yine nst ye bağlayan hemşire beni sırt üstü yatırdı ben baya sıkıntıya girdim nefesim daraldı felan
sonra hemşire kontrole geldi baktıki kızımda sıkıntılı sonra doktorumu aradı bebek strese girmiş diye
neyse sonra aşağı inip kağıdı gösterdim doktoruma bide ulturasonda baktı herşeyi normal görünüyor tatlı ve tuzlu bişeyler ye yine gir nst ye dedi
ha bu arada çatı muyenemide oldum doğurabilirsin çatın iyi dedi hiç acımadı hatta normal alttan muayenede daha fazla açıyodu yani çatı muayenesi olacak kızlar inşallah sizin dr nazik olur benimki gibi
sonra bişeyler yeyip geldim bebeğim normal çıktı hemşireye dedim sırt üstü yatırdınız ondan sıkıntıya girdi bebek dedim kadın demezmi ben yan yatırdım sen yanlış hatırlıyosun diye bende bişey demedim öyledir dedim
neyseki bebeğimde bi sorun çıkmadı çok korktum ama hemşirede dr sezaryene alır şimdi deyince
amannn ne uzun oldu be![]()
canım benim sıkma canını,inş. hayırlısıyla yeni kapılar açılır eşine,her işet bir hayır olduğunu düşün..günaydın kızlarrrr
dün eşimin iş yeri kapandı((
çok üzüldük tam bebeğimiz gelmek üzereyken işsisz kaldı eşim..nasıı sıkıntıda bir görsenizzz
Benide nst de sirtustu yatirio bnde inatla yatagi diklestirtiyorum nefes alamiorum diye..hemsirelerde var bu gariplik sanirim..
gene ne kaynatıyosunuz sizz...
bende çay suyu koydum kahvaltı yapıcam
dün yapmış olduğum ıspanaklı pastadan misafirlere de verdim çok beğendiler.
bende yedim doyasıya..
azıcık bişey kaldı.
akşam eşime diyorum sende baksana tadına..
çok yemek yedim yarın yerim dedi..
benim verdiğim cevaba bak
benden kalırsa yersin dedim şansını kaybettin![]()
Chnb arkadaşımızı saat 3 de acil sezeyana alınıyor
Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim
Kızlar, chnb bugün doğum yapıyor. Kontrole gitmişti ama açılma olduğundan acil sezaryene almaya karar vermişler. Birkaç saat içinde sezaryeni yapılacak. Dua edelim kendisi ve oğlu sağ salim başarsın bu işi :) Sağlıkla, hayırlısıyla, kuvöze hiç girmeden doğsun güzel oğlu :)
kızlar az önce çok kötü bir haber aldım ağlamaktan helak oldum çok moralim bozuldu. akrabamızın çocuğu olmuştu daha yenice 40 gezmesine çıkmışlardı maşallah topişte bir oğlan bebekti. sabah yatağında ölüsünü bulmuşlar bebeğin .şimdi araştırma hastanesindeymiş neden olduğunu araştırıyorlarmış.ama ne fayda gidenn geri dönüyomu ki onu o halde bulan ana ne haldedir kim bilir o kadar üzgünüm ki rabbim hayırlısıyla önce doğurmak sonra büyütmek nasip etsin hepimize evlatlarını allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın![]()
kullanilmayannick kullanıcısından alıntı
selam kızlar herkese cok tesekkur ederım darısı bekleyenlern basına..pazartesı sabahı nışanım gelınce hastaneye gımıstım hatta yazmıstım ben gıdıorum felan dıe neyse ıste gıttım dr. baktı 3 cm acılman var dogum baslamıs yatış yapın dedı.benı aldılar bı odaya nst ye bagladılar yuksek sancım cıktı ama hıssetmıodum sonra suni sancıya basladılar cok ufak doz..saat 1 e gelıodu ıste suniye basladıklarında saat 3e kadar ancak 5 cm acıldı ama sancım öle abartılı deıldı..saat 3 gibi hemşire muayene ettı sonra bi ilaç kattı serumun ıcıne bu hızlı acılmanı saglıcak dedı.2 dk. bıle surmedı benım sancılar tavan yaptı tabi edepsizlik yaptm ılk dogumdakı gıbı hastaneyı ayaga kaldırdm bagırmaktan epıdural ıstıoruuuuuuum doğurmucam gıdıoruuuum felan dıe yalnız doktorumda hemsırelerde ebe de cok cok ıyıydı cok memnun kaldım yanı Allah hepsınden razı olsun..neyse ıste 3bucuk gıbı dogumhanenın ıcındekı sancı odasına alındım son muayenelerımı yaptılar 10-15 dk.da sancı odasında gectı bagıra cagıra:)) sonra dedıler doğumaheye gecebılırsın ıste dogumaheney gectım masaya cıktım bana dıolar hıc bagırma bebek gelıo felan bende zannedıorum moral vermek ıcın dıyolar felan.sonra doktorum geldı eldıvenlerını gıydı ıgne yaptı bana ıkın nefes al ver felan komutlar verdıler ıste onları yapmaya calıstım 10 sanıe bıle surmedı kızlar bı baktım bebeğim cıktı bi anda..nrmal doğum yapcak olanlar sakın korkmasın tabıkı sancıların şiddeti cok ağır ama sancı dayanılmaz olduktan sonra 10 dk. bıle surmuyo bebegın çıkısı ebenın doktorun dedıklerını yapmaya calısırsanız kolaylaşıyo hersey..4 dikişim var onlar bıraz ağrı yapıo onun dısında hersy cok guzel sütümde bugun bıraz daha iyi...bu arada epıdural felan olmadım bastan ıstememıstım cunku normal oldu hersey yani...darısı doğum bekleyen arkadaslarn basına hepınzı sevıorum.
KIZLAR KASIM ANNELERİMİZDEN BİRİ DOĞUM YAPMIŞ OKADAR GÜZEL ANLATMIŞKİ İNSANIN HİÇ YOKKEN DOĞURASI GELİYOR:)
annene geçmiş olsun canım...
Bende çantamın son eksiklerini tamamladım bu haberden sonra dedim ne olur ne olmaz aramızda birgün vardı çünkü chnb'yle:26:
KIZLAR KASIM ANNELERİMİZDEN BİRİ DOĞUM YAPMIŞ OKADAR GÜZEL ANLATMIŞKİ İNSANIN HİÇ YOKKEN DOĞURASI GELİYOR:)
hepimizi bir heyacan bir panik sardı galiba...
Sancıların ürkütücülüğü hariç kolay bir doğum olmuş canım Allah bizlerede nasip etsin![]()