• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

doğum yapan arkadaşlarımızı tebrik ederim sağlıkla büyütürler inşallah bebeklerini darısı bizlerin başına hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah

selam kızlar, evde yatmaktan pek yazamıyorum. bi sıkıntım yok çok şüükür ama masa başında bilg da oturmak biraz karın ağrısı yapabiliyor. doğum yapan arkadaşlar olmuş. chnb nin hayırlı haberlerinmi oıkudum. heycan basıyor valla bu haberlkeri alınca. allah analı babalı büyütsün sağlıkla inş..

merhaba kızlar.ben ocak annesi olucam inşallah.aranızda doğum yapanlar olmuş.tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.doğum yapacaklara da allah kolaylıklar versin.benim size bir sorum olacaktı.benim bir süredir akıntım vardı.peynir kesiği kıvamında idi.dr mantar dedi fitil kullandım.kremi hala kullanıyorum.ama 2 gündür akıntımın şekli değişti daha sarımsı,akışkan,ayran gibi ya da salep gibi bir akıntım oluyor.bu durumu yaşayan oldu mu hiç.bu amniyo sıvısı değildir değil mi?yardımcı olursanız çok sevinirim.

canım merhabalar.ben de hamileliğimin en başından beri mantar problemi yaşıyorum.fitil kullandım geçti sonra tekrarladı.krem de kullandım ama en sonunda kendi haline bıraktım maalesef.akıntım da bazen senin söylediğin gibi oluyor.bence endişelenme.ama yine de mümkünse bir doktoruna sor istersen.

CHNB gözün aydın. Ahmet Arda da yanındaymış, çok sevindim. Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin. İnşallah senin de ağrın olmamıştır...

merhaba kızlar.ben ocak annesi olucam inşallah.aranızda doğum yapanlar olmuş.tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.doğum yapacaklara da allah kolaylıklar versin.benim size bir sorum olacaktı.benim bir süredir akıntım vardı.peynir kesiği kıvamında idi.dr mantar dedi fitil kullandım.kremi hala kullanıyorum.ama 2 gündür akıntımın şekli değişti daha sarımsı,akışkan,ayran gibi ya da salep gibi bir akıntım oluyor.bu durumu yaşayan oldu mu hiç.bu amniyo sıvısı değildir değil mi?yardımcı olursanız çok sevinirim.

canım mantar hem kaşındırır hem peynir kesiği gibi olur akıntıya gelince benimde arada beyazz bi akıntım oluo

Ayy kızlar sımdı geldım eve nesrıncım Allah hayırlısıyla buyutmeyı nasıp etsın Arda beyi inş bi an önce haberleşiriz ;))))

slmmmm kizlarrrr,masllhhh doguran doguranaaaa:nazar:
acaba bize nezaman sira gelicekkkk:ssz:
kizlar gecenlerde bendede sanci ,ishal falan var demistimyaa,gittim dr a
bebegim beni yoklamissss,acilman yok dedi ama sancilarim gittikce artiyor
artik az kalmis son zamanlarin normal dedi gonderdiiii:37::27:
inss saglicakla bi avazda dogururuzzz hepimizzzz:16::31:

slmmmm kizlarrrr,masllhhh doguran doguranaaaa:nazar:
acaba bize nezaman sira gelicekkkk:ssz:
kizlar gecenlerde bendede sanci ,ishal falan var demistimyaa,gittim dr a
bebegim beni yoklamissss,acilman yok dedi ama sancilarim gittikce artiyor
artik az kalmis son zamanlarin normal dedi gonderdiiii:37::27:
inss saglicakla bi avazda dogururuzzz hepimizzzz:16::31:

slm canım evet doğumlar başladı:emir_bebek:aramızda 1 gün var çizelgeye göre banada 11 aralık dedi tabi daha erkende olabilr dedi:32:

Ayy kızlar ne cok şey kaçırmışım bugun :((ama mutlu ıyı haberler;))bım randevumda 4 teydı ama 11gıbı Dr aradı yenı ultrasonun denemesi için bır hamıleye ıhtıyacımız var dedi;)) B'nde gelıyorum hemen dedım gıttım yaklaşık 1saat boyunca yaramaz kızımı izledik bugun hıç durmadı kıpır kıpırdı :D eşi suyu ıyı dedı anormal bır durum yok dedı onun dışında yenı cıhaz Superdı kızlar tontişimin yanaklarını sıkasımz geldi bol bol dil çıkardı gözlerini açıp kapattı ayy herseyi gördük cok muhteşemdi sureklı eli ağzında kuş gıbı aranıyor bnm yavrum sanki acıkmış gıbı:))2600 olmus bu arada kılosu acele etmezse gelmek için 4u bulacak herhalde dedı Dr resmi ve videolar için printer ayarını yapamadılar ama kaydettıler haftaiçi arıycam tekrar görüşelim dedi ok dedim bmizden haberler böyle

Ayy kızlar ne cok şey kaçırmışım bugun :((ama mutlu ıyı haberler;))bım randevumda 4 teydı ama 11gıbı Dr aradı yenı ultrasonun denemesi için bır hamıleye ıhtıyacımız var dedi;)) B'nde gelıyorum hemen dedım gıttım yaklaşık 1saat boyunca yaramaz kızımı izledik bugun hıç durmadı kıpır kıpırdı :D eşi suyu ıyı dedı anormal bır durum yok dedı onun dışında yenı cıhaz Superdı kızlar tontişimin yanaklarını sıkasımz geldi bol bol dil çıkardı gözlerini açıp kapattı ayy herseyi gördük cok muhteşemdi sureklı eli ağzında kuş gıbı aranıyor bnm yavrum sanki acıkmış gıbı:))2600 olmus bu arada kılosu acele etmezse gelmek için 4u bulacak herhalde dedı Dr resmi ve videolar için printer ayarını yapamadılar ama kaydettıler haftaiçi arıycam tekrar görüşelim dedi ok dedim bmizden haberler böyle

Maşallah kızına, ne güzel deneme sayesinde uzun uzun görmüşsün kızını :)

maş. bebişine:nazar:senin bebişte tombiş benmki daha 2.600

Kızlar 37. haftamdayım ama 3 gündür falan az az sümüksü açık kahve akıntı geliyo henüz alttan muayene olmadım hiç ama son ultrason kontrolümde normaldi bebiş doktor bişey demedi siz ne diyosunuz bu aralar bir de özellikle sabaha yakın sancım oluyo 1 saate yakın yada 15-20 dk gibi sonra geçiyo aynı şeyleri yaşayanlar var mı

maş. bebişine:nazar:senin bebişte tombiş benmki daha 2.600

Saol pınarcım:))valla bizde sasırdık cnm daha bayramda 1700du cok almış B'nde pek değişiklik yok ve hıç beslenmıyorum yemeye çalıştığım tek şey muz süt fln da hıc ıçmem bıde burda bı arkadas yazmıştı ismini hatırlayamadım kusura bakmasın keçibıynuzu pekmezi demişti onuda 2gun oldu yemeye başlayalı bakalım ne olacak bnm Dr tombik bebek istemiyor 3kg standart bebek en ıyı gelişendir dıyo ne az ne fazla;))

Kızlar 37. haftamdayım ama 3 gündür falan az az sümüksü açık kahve akıntı geliyo henüz alttan muayene olmadım hiç ama son ultrason kontrolümde normaldi bebiş doktor bişey demedi siz ne diyosunuz bu aralar bir de özellikle sabaha yakın sancım oluyo 1 saate yakın yada 15-20 dk gibi sonra geçiyo aynı şeyleri yaşayanlar var mı

Kac gun var bı dahaki kontrolüne yanı hafta olarkta am gıbısın CNm sen yıne bı gıt Dr bn olsam hıc beklemeden gıderdım chnb de 24 Kasım da beklıyoruk tarıhı oydu ama bebişlere belli olmuyor :1:

maşallah canım bebişine :nazar::nazar::nazar::nazar:

slm kızlar ben geldim dr a gittim guguş iyimiş 2.320gr olmuş herşey normal dedi dr ağrı için nts ye girdim sancım yokmuş açılmamda yokmuş anlıcanız yine böbreğim başlamış ağrı yapmaya idrar tahlili falan verdim iltihap falan varmı die bakıcak dr napıcam ben bu böbreği ya hala ağrıyo :( neyse ben yatıcam erkenden dinleneyim bari baş başşşşş

canım benimde sancılarım var ama düzensiz olduğu içinfazla takmıyorum benimson kontrolümde 36. haftamdaydım pembemsi akıntılarım oluyordu doktor bir problem yok dedi.
Evet CNm Herzaman40 dk fln olurdu bugun dıbıne vurduk;)))Saol tatlım
canım anlamadım 40 dk mı görüyorsun bebeğini biz en fazla 15 dk görüyoruz o da taş çatlasın yani :26:
çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına bebeğin topişmiş maşallah inşallah benimki de kilo almıştır ne yapıyorsun da böyle kilo aldırdın :)
azcık tiyo ver kız:17:keçiboynuzu ve muz demişsin muzu hergün 3 tane yiyorum zaten ama pek bi değişiklik yok ne yazıkki:17:

Back
X