• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar ben geldimmm...
saat 7den beri ölüyorum.....
sırtımın ağrısı mide ağrısı nefes darlığı...
çocuk gibi oturdumm ağladımmmmm
ALLAHım dayanamıyorum artık
ne olur kurtar beni dedim...
3 defa oldu bu bana ya 2 defasında acillik oldum..
kalktım ıhlamur kaynattım kaynar kaynar onu içtim.
sıcak su torbası yaptım...
sırtıma miğdeme sıcak su torbası koydum..
RABBİme hamd olsun şimdi iyiyimmm..
nasıl iyileştim inan bilmiyorum
ettiğim dualar yakarışlar kabul oldu sanırım
ama hala burnum tıkalı...
inanın grip olmaya razıyım..
yeterki o şekil nefes darlığı çekmeyeyim...

geçmiş olsunnnn...

hehe ben de diyordum bu kadar kişi sitede gözüküyor çevrimiçi ama niye yazmıyor bu kızlar diye tahmin etmeliydim :1: o nigar ne yaptı öyle yahu:27:kociş gelse iyi olur içim bi tuhaf oldi :27:

Bende hala cepten giriyorum alistim artik birakmiyorum elimden. Sabah aksam gece gundu gecmisi okuyorum. Bigun daha gecti kaldi 8 günüm. Bugün aşırı bir duygusallik var üzerimde.

Saol pınarcım:))valla bizde sasırdık cnm daha bayramda 1700du cok almış B'nde pek değişiklik yok ve hıç beslenmıyorum yemeye çalıştığım tek şey muz süt fln da hıc ıçmem bıde burda bı arkadas yazmıştı ismini hatırlayamadım kusura bakmasın keçibıynuzu pekmezi demişti onuda 2gun oldu yemeye başlayalı bakalım ne olacak bnm Dr tombik bebek istemiyor 3kg standart bebek en ıyı gelişendir dıyo ne az ne fazla;))

adaşım çok sevindim ne güzel görmüşsün bebişini.ben 2-3 aydır hiçbişey anlamıyorum.zaten doktorum da çok kısa bakıyor iç organlarını falan inceliyor. napalım doğunca sürpriz olacak kızım.o zaman bol bol bakarız yavrularımıza inşaallah

arkadaşlar burda öğretmen olanlar var onlara bi, sorum olacak.ben norm fazlasıyım.bu hafta başı tayinim çıktı ama 32 de doğum iznine ayrıldım.müdürüm vekalet gönder ilişiğini keseriz diyo.il kesemezsin kesersen iznin biter diyo.bu nasıl olurya cuma günü 37+0 da olucam.iznim kesilirse nasıl çalışabilirim ki?ya ben ne yapacam..bilgisi olan var mı?Allah rızası için..bugün kafayı yiyecektim ya.iznin sonunu beklersem 2013 e kalacak.o zaman da yazın özür gururbu isteyecektim onu isteyemeyeceğim...offff offff

ben de öğretmenim canım bu konuda bir bilgim yok.ama bana çok saçma geldi.neden iznin kesiliyormuş.bence iyice araştır.Ankarayı ara mutlaka.

Gunaydiiin findik, fistik, lokum anneler bebegi olanlar koynunda dogmayanlar karninda nasilsiniz bakalim bugun. benim gece karnim goguslerim bir agridi sanirim usuttum isininca uyuyakalmisim gece bi ara uyandim yine agriyo resmen sanciyo sonra yine uyumusum simdi turp gibiyim gecmis korltum noluyo diye ayy dogum sancisini dusununce tirstim ne yalan soyliyim. bebisim sanirim uyuyor daha bir ses yok dun annesi onu cok yordu dun yine biraz evle ugrastim yormusum kendimide kizimida.

günaydın kızlar şöyle bir selam verip geri yatağıma kaçıym..kocamı işe gönderdim de hala ayıkamadım:111:

Vitamincim hic uzulme canim calisan insana her zaman is var Allahim tez zamanda buldursun. biz her sene yasiyoruz bu issizligi her sene anlasma bozuluyo yeni bi yerle anlasiyo dualarimizla Allahim kocalarimizi issiz birakmasin ceplerini bos birakmasin.

adaşım çok sevindim ne güzel görmüşsün bebişini.ben 2-3 aydır hiçbişey anlamıyorum.zaten doktorum da çok kısa bakıyor iç organlarını falan inceliyor. napalım doğunca sürpriz olacak kızım.o zaman bol bol bakarız yavrularımıza inşaallah

Haklısın adaşim hastanelerde genelde öle oluyor herkes bu dertten muzdarip;(((hayırlısıyla kucaklarımıza alalımda bol bol seyrederiz CNm ;)))

Ayy kızlar ne cok şey kaçırmışım bugun :((ama mutlu ıyı haberler;))bım randevumda 4 teydı ama 11gıbı Dr aradı yenı ultrasonun denemesi için bır hamıleye ıhtıyacımız var dedi;)) B'nde gelıyorum hemen dedım gıttım yaklaşık 1saat boyunca yaramaz kızımı izledik bugun hıç durmadı kıpır kıpırdı :D eşi suyu ıyı dedı anormal bır durum yok dedı onun dışında yenı cıhaz Superdı kızlar tontişimin yanaklarını sıkasımz geldi bol bol dil çıkardı gözlerini açıp kapattı ayy herseyi gördük cok muhteşemdi sureklı eli ağzında kuş gıbı aranıyor bnm yavrum sanki acıkmış gıbı:))2600 olmus bu arada kılosu acele etmezse gelmek için 4u bulacak herhalde dedı Dr resmi ve videolar için printer ayarını yapamadılar ama kaydettıler haftaiçi arıycam tekrar görüşelim dedi ok dedim bmizden haberler böyle

oy maşallah ton ton presensese canım resimlerini bekleriz haberin olsun :)

http://www.nikahsekeristore.com/wp-content/uploads/Bebek-Şekeri-Biberon.png
kızlar bundan aldım 3.5 lira tanesi ayaklı alacaktım baktım plastik basit bişey
ama bu porselen hem ondan dahada büyük nazar boncuğu lavanta felan takılacak ismi yazılacak salı günü alcam bakalım nasıl olacak

canım çok hoşmuş begendim ama az pahalıymış iiyiki az almışın :)

Güzel haberler almışsın :nazar: Kilosu falan nasılmış canım?

Canım üzülme. Allah evlenene ve çocuk sahibi olana yardım eder. Benim de eşimin işi son günlerini yaşıyo. İflas ilan edildi ama tasfiye süreci bitince eşimin de işi biticek. Ama ben bu duruma sevindim. Çünkü işe gitmiyo hergün, yanımda en azından...

Çok güzel canım. Ben de bu modellere bakmıştım ama ben 100 tane duasında dağıtmak için, 50 tane de hastane için yaptırdım. O kadar para vereceğime oğluma bişeyler alırım demiştim...

metrobüsle zeytinburnu'nda inip tramwaya binersen en Sultanahmet'te inebilirsin. Yoksa Eminönü'nden yürümen gerekir yada yine tamwaya binmen gerekir...

sagol cnm valla keske bu durum ben dogum yaptıktan snra olsaydı en azndan yanmda olurdu iş bulana kdrr..diyorum bende

Chnb arkadaşımızı saat 3 de acil sezeyana alınıyor
Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim

Kızlar, chnb bugün doğum yapıyor. Kontrole gitmişti ama açılma olduğundan acil sezaryene almaya karar vermişler. Birkaç saat içinde sezaryeni yapılacak. Dua edelim kendisi ve oğlu sağ salim başarsın bu işi :) Sağlıkla, hayırlısıyla, kuvöze hiç girmeden doğsun güzel oğlu :)

CHNB almış bebişini kucagınaa yaa ne güzel allah analı babalı büyutsün inşşş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ay kıyamam :) oh ne güzel son göz yaşların Allah2a karşı mahcubiyetten olmuş sana çooook imrendim :)

senin sözde hemşire bir garipmiş. nst de mutlaka sola yatırıyorlar doğru sonuç çıksın diye.

canım hayırlısı olsun da sana bizim durumu anlatayım için ferahlar. nisan ayında hamile kaldığımı öğrendim tam bir sürprizdi çünkü gelecek sene için yüksek lisansa hazırlanıyordum tüm planlar iptal oldu tabi. kabul falan da almıştım tabii... neyse sonra işyerinde herkes heryer pis kokuyor gibi oldu mide bulantısından işten ayrıldım benden iki hafta sonra eşim de ayrıldı :S kalakaldık. ev kira eşimin yükü ağır annesine ve kızkardeşine de o bakıyor... neyse ben hamilelikten dolayı terelelliyim ama kocam benden dertli. iş arıyoruz ama hep şehir dışından çok iyi teklifler var yaşadığımız şehirden tık yok. annesini ve kızkardeşini bırakıp gitmek 3 4 kat daha fazla maddi külfet. öylece beklerken ramazanın ortasında hayırlı bir iş çıktı karşımıza hemencecik oluverdi. çok şükür ben tazminatla çıkmıştım. o 3 ay boyunca geçimimizi oradan sağladık Allah kimseye muhtaç etmedi. imtihanımız onunla sınırlı kaldı dileseydi onu da yaptırırdı amenna derdik. şimdi ben de evden freelance tercümanlık yapıyorum. eşim çok yoğun ama en azından sigortalı bir işi oldu... Kızım çok kısmetli heryerlerden hediyeler geliyor. biz annesi babası olarak o kadar az para harcadık ki bebiş için. neredeyse sadece muayene ücretleri diyebilirim. Allah'ın işlerine akıl sır ermez. eminim sizin de öyle olur. eşinin çok desteğe ihtiyacı var. erkekler çok düşünür ama dile getirmezler. Allah onun da içine ferahlık versin. o ferahlıkla herşey birden yoluna giriversin.

canım ismiyle yaşasın

Allah sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuştursun. amin

canım benm çok sagol bende hamilelğin basında kanama fln olunca mecbur işten cıktımm..
senin gibi bizde kiradayız birde eve yeni tasndık onun kredi borcu var 300 heray onuda ödüyoruzz.
Allah yardımcımız olsun..
baska biryerdende gelir olmayınca insanın zoruna gidiyoo
allahtan eşiminde tazminatı var ama işyeri iflas ettiğinden onunda ne zmzn gelcegi belli değil..işkurdan işsizlik parası cok az gelcekmiş daha tam belli değil ama..
birsklde olucak artık napalımmm.
Allah yardım edicek bend buna inanıyorum.
inşşş cok daha güzel bir işi olur eşimin..

üzülme canım allah bir kapıyı kapatır diğer kapıyı açar senin yapman gereken eşine destek olman onlar bizim gibi değiller çünkü dillerine getiremezler içlerine atarlar
sagol cnaımm

Bebeğin kısmetiyle gelir inş. canım üzülme...
Bende ayrıldım işten geçim zorlaştı tabi ama çat pat idare ediyoruz...
Allah yardımcınız olsun...
Umudunu yitirme bebeğini düşünmeye çalış...
güçlü olayım diyorum gözlerim doluyo aglıyorum süreklii bir çeşit rahatlaamaa benmkisii amaa napıyım elimden birsy de gelmiyoooo:(

Vitamincim hic uzulme canim calisan insana her zaman is var Allahim tez zamanda buldursun. biz her sene yasiyoruz bu issizligi her sene anlasma bozuluyo yeni bi yerle anlasiyo dualarimizla Allahim kocalarimizi issiz birakmasin ceplerini bos birakmasin.

Allah hepimiizn yardımcısı olsunn

slm kızlar ben geldim dr a gittim guguş iyimiş 2.320gr olmuş herşey normal dedi dr ağrı için nts ye girdim sancım yokmuş açılmamda yokmuş anlıcanız yine böbreğim başlamış ağrı yapmaya idrar tahlili falan verdim iltihap falan varmı die bakıcak dr napıcam ben bu böbreği ya hala ağrıyo :( neyse ben yatıcam erkenden dinleneyim bari baş başşşşş

geçmiş olsun canım az kaldı şu bebişler bi gelsin ağrılarımızdan kurtulucaz Allahın izniyle dinlen bol bol. maşallah guguşuna annesi

günaydın kızlar,nasılsınız?

vitaminc çok üzüldüm canım,umarım çok daha güzel,çok daha rahat edeceği bir iş bulur eşin en kısa zamanda,bebişiniz sağlıkla gelsin de siz bunun da üstesinden gelirsiniz eminim :34:

ağrıları olanlar hepimizde var ağrılar,bende de vardı dün akşam,normalmiş üzülmeyin,az kaldı doğuma :34:

Back
X