Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber canım nasılsın?
sağol canım yarasın..
grip de geçsin inşallah![]()
Günaydın canım hoşgeldin...Günaydın bayanlar...
Bu aralar kimsecikler yok gercekten..ben calisioken dokturuodunuz ama:)
sabahın köründe uyandım karın ağrısıyla usta bekliyorum gelmedilerderezene çayı yaptım içtim ben de.
geçmiş olsun giripsin herhalde ben de atlattım ıhlamur gerçekten iyi geliyor.öksürmekten bi hal olmuştum korkuyodum doğurcam diye![]()
Bu aralar kimsecikler yok gercekten..ben calisioken dokturuodunuz ama:)
afiyet olsun canım sana da :)
gribim evet ALLAHtan öksürük falan yok bende..
bebek odası için mi gelickler
sabahın köründe uyandım karın ağrısıyla usta bekliyorum gelmedilerderezene çayı yaptım içtim ben de.
geçmiş olsun giripsin herhalde ben de atlattım ıhlamur gerçekten iyi geliyor.öksürmekten bi hal olmuştum korkuyodum doğurcam diye![]()
selam kızlarr, evet bugünlerde ben de dahil pek giremiyoruz galiba, bu arada rezene çayı içmiştim 2 gün, çok fena gaz sıkıştırmaları yaşadım o günler dikkat edin:))
sağol canım:) yok ya petek falan değiştiriyoruz.kışa hazırlık.bebişin mobilyası da hafta sonu gelcek sanırım.dedikleri tarihte pek gelmezler ama bakalım.
slm canım rezene geçirmedi mi gaz sancını bana iyi geliyoda.sütü de artırır dediler ara ara içiyim dedim ben de.göğsümden hiç akıntı falan gelmedi acaba olmicakmı sütüm die endişeleniyorum bazen.inşallah hepimizin bol bol sütü olur.
hoşgeldin canım.doğuma çok az kalmış senin.normalmiydi?
kızlar kansinoh krem ve süt saklama poşeti falan alcam.hangi sitede daha uygun fiyatı bilen var mı?
slm canım rezene geçirmedi mi gaz sancını bana iyi geliyoda.sütü de artırır dediler ara ara içiyim dedim ben de.göğsümden hiç akıntı falan gelmedi acaba olmicakmı sütüm die endişeleniyorum bazen.inşallah hepimizin bol bol sütü olur.