• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlaaarrr ay sonunda izine çıkabildim evde yatmak çokta eğlenceli değilmiş ay beni memnun etmek te ne zormuş şimdiden canım sıkıldı yahu :1:

Doğar doğmaz sütünle tombikleşir o da hem cılız bebekleri daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar ben de daha da tombik olmasın diye dikkat ediyorum valla bir de normal doğum düşünüyorum zaten :D

aynen canım bende çok kilo almasını istemiyorum şuan eğerki doktorum sezeryan derse ozaman kilo aldıran ne varsa yicem ki en azından 3.5 kilo doğsun oğluşum :))))) ama normal olursa kilo çok almasın en fazla 3 kilo olsa yeter sonra doğunca ben onu tombikleştiririm

tontişler ben 1 kilo vermişimmm :32::32::32::32::32: dr dün bana ben yeme diyorum die yemiyomusun dedi bir güldüm bir güldüm yoooooooo aksine abartılı yiyom die hehhehe :) yani toplamda 4 kilo fazladan almışım hamişlikte :) 2 kilo daha alsam 1 ayda ki belkide almam guguş doğunca bi 5 kilo gider zaten dimi :52::52::52:heheheh

inşallah bizde yararlanırız. bnde diyorm eşime. zengin olrsak ücretsiz izin alcam diye:)

Valla canım biz de pek zengin sayılmayız hatta kocam belki işyerini kapatacak ama bebişle geçirebildiğim kadar zaman geçirmek istiyorum zaten bakacakta kimse yok 10 aydan sonra ofise getirip bakmayı düşünüyorum:D

aynen canım bende çok kilo almasını istemiyorum şuan eğerki doktorum sezeryan derse ozaman kilo aldıran ne varsa yicem ki en azından 3.5 kilo doğsun oğluşum :))))) ama normal olursa kilo çok almasın en fazla 3 kilo olsa yeter sonra doğunca ben onu tombikleştiririm

ayy canım en güzeli inşallah sütün bol yağlı olurda paşanı tombikleştirirsin zayıf olsunki normalde doğurasın çok beslersen normal doğum yapamaya bilirsin herşeyin hayırlısı be gülüm

Aynen canım 3 kilo bilemedin 3,500 sonrası normal doğumu zorlaştırır benim arzum inşallah 3 olduğunda doğurayım kızımı normal normal dediğin gibi sezeryanla da olmak zorunda olursa 3,500 iyidir :)))) Hepsi sağlıkla gelsin inşallah

ya ben o emzirme sütyenlerini hiç beğenmedim almicam vala

yok canım sütyen değil ben emzirme atleti aldım emzirme atletleri benim kızım doğduğunda yoktu normal atlet giyordum bebeğim ozman yatarak emmeyi seviyordu sırtım açılıyordu devamlı belim ağrıyordu bu emzirme atletinde sırtım açılmıycak eğer memnun kalırsam birkaçtane daha alıcam ben 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum çünkü...

günaydın kıslarrrrrrrrr :) bugün guguşumun cicileri geldi kargoyla :) ama üzücü olan bebiş süsünün tüylerini takmamışlar unutmuşlar aradım dedim yollayın ben takarım bakalım yollıcaklar resimleri ekliyorum :)Eki Görüntüle 553438 Eki Görüntüle 553439 Eki Görüntüle 553440 Eki Görüntüle 553441 Eki Görüntüle 553442 Eki Görüntüle 553443
kıslar işte bunun ortasında tüy olacaktı artık ben yapıcam Eki Görüntüle 553444

canım çok güzel olmuş hepsi..:nazar:

ayy canım en güzeli inşallah sütün bol yağlı olurda paşanı tombikleştirirsin zayıf olsunki normalde doğurasın çok beslersen normal doğum yapamaya bilirsin herşeyin hayırlısı be gülüm

aynen canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah

vay canına benim normalde zaten 90 dı bazı modellerde 95 takıyoduum hatta şimdik 100 c kap olmuşum dahada şişerlerse yandık artık atkı niyetine dolarız boynumuza :):52::52::52::52:

haha kız olsun ne güzel kışın sıcak sıcak dolaşırsın ben öyle yapıcam çünkü ... şaka maka emzirdikten sonra büzüşüyorlar küçülüyorlar canımmm he doğumdan sonra dahada büyüyorlar haberin olsunda sonra bunlar ne diye tırsıp kaçma:)

kızlaaarrr ay sonunda izine çıkabildim evde yatmak çokta eğlenceli değilmiş ay beni memnun etmek te ne zormuş şimdiden canım sıkıldı yahu :1:
Ben de bi çıkabilseydim izne...bence ev daha güzeldir...

Ben 85 tim 100 ü buldum canım :D
Ben 75tim 95 oldum :1:

tontişler ben 1 kilo vermişimmm :32::32::32::32::32: dr dün bana ben yeme diyorum die yemiyomusun dedi bir güldüm bir güldüm yoooooooo aksine abartılı yiyom die hehhehe :) yani toplamda 4 kilo fazladan almışım hamişlikte :) 2 kilo daha alsam 1 ayda ki belkide almam guguş doğunca bi 5 kilo gider zaten dimi :52::52::52:heheheh
Ben başta kilo verdiğim için şu an hamile kalmadan önceki kilomdan 2,5 kilo fazlayım. bebeğim de 2500gr olmuş :1:

Canım ben emzirme atleti aldım 2 tane.yeter heralde.. ben de almiycam sütyen.

Bir çoğunu ben de beğenmedim canım ama bebefox un kroveze yaka sütyenleri çok rahat ben beden büyüyünce onlardan aldım hem alıştırma olsun şimdiden diye kullanmaya başladım emzirme atletini de 2 tane aldım dilersen dene hayatım . .

haha kız olsun ne güzel kışın sıcak sıcak dolaşırsın ben öyle yapıcam çünkü ... şaka maka emzirdikten sonra büzüşüyorlar küçülüyorlar canımmm he doğumdan sonra dahada büyüyorlar haberin olsunda sonra bunlar ne diye tırsıp kaçma:)

:52::52::52::52::52: hahahha ay keşke bitanede 110 falan alsaymışım :52::52::52::52:

Back
X