Umarım...
ama ben bu halini çok sevdim. :) her zaman şikayet etmişimdir küçüklüğünden![]()
85 iyiydi yaaaa eski formuna dönerler inşallah :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım...
ama ben bu halini çok sevdim. :) her zaman şikayet etmişimdir küçüklüğünden![]()
selam kızlar chnbyle görüştüm çok mutluydu allahım bizede yaşatsın 3700 gr 53 cm doğmuş şişliği inince 3590a düşmüş sütüde az az geliyormuş bir sorunu yok çok şükür hepinize selam söyledi eşide gelmiş yanındaymış rahim ağzındaki dikiş alınacaktı alamamış doktor
haberler güzel
orkidemde doğuma gidiyor herhalde allahım bir avazda kurtarsın inşallah hayırlı doğumlar
selam kızlar chnbyle görüştüm çok mutluydu allahım bizede yaşatsın 3700 gr 53 cm doğmuş şişliği inince 3590a düşmüş sütüde az az geliyormuş bir sorunu yok çok şükür hepinize selam söyledi eşide gelmiş yanındaymış rahim ağzındaki dikiş alınacaktı alamamış doktor
haberler güzel
orkidemde doğuma gidiyor herhalde allahım bir avazda kurtarsın inşallah hayırlı doğumlar
inşallah canımas chnb adına sevindim ne güzel kurtuldu bizde zamanında kurtuluruz inşallah ahmet ardaya kocaman bir maşallah kilosu gayet iimiş orkidemdemi sıra şimdi panik sardı nedense benide sankim ben doğurcam allah tez zamanda kurtarsın inşallah oridemide
Çok şükür güzel haberlerini aldık..
85 iyiydi yaaaa eski formuna dönerler inşallah :)))
seastiremm kız napıyosun,biz kokoşumun adına 5 dk.öncesi itibariye karar verdik.. bizim adımızı da ekleyebilirsin artık listeye..
kızımızın adı Tanem Pınar olcak Allah' ın izniyle..
benim 90dı zaten şimdi 100 takıyorum doğumdan sonra hakkımızda hayırlısı ama bizde ırsi rahmetli annanem göğüslerini eteğinin içine koyardı...
seastiremm kız napıyosun,biz kokoşumun adına 5 dk.öncesi itibariye karar verdik.. bizim adımızı da ekleyebilirsin artık listeye..
kızımızın adı Tanem Pınar olcak Allah' ın izniyle..
ismi güzelmiş canım,Allahım sağlıklı uzun öür versin
eteğin içine mi![]()
e-bebek 'in sayfasında var canım ordan sipariş etsen gelmez mi ki acaba![]()
sesi çok iyi geliyordu oğluşuda yanında allahıma şükürler olsun
ismi güzelmiş canım,Allahım sağlıklı uzun öür versin
adıyla yaşasın canım kızın çok güzel adı
Kızlar ya benim bebiş kaburgalarımı itekliyorotururken sıkışıyor galiba. zaten çok yukarıda.
Ben çıkayım biraz,yemek falan yapayım...bişeyler yiyeyim..canım da bişey istemiyo midem yanıyo ceviz yemiştim.. ne yiycem ben ya :44:
kredi kartı kullanmıyoruz biz tatlım
Kızlar ya benim bebiş kaburgalarımı itekliyorotururken sıkışıyor galiba. zaten çok yukarıda.
Ben çıkayım biraz,yemek falan yapayım...bişeyler yiyeyim..canım da bişey istemiyo midem yanıyo ceviz yemiştim.. ne yiycem ben ya :44:
itekliyordur annesi he bu arada bebiş için ceviz çok ii bebeği felaket besliyormuş..
Hımmm doğru ya unutmuşum mağazası yok mu peki sizin oralarda canım benim